MAN Game Day review by 4oKuTo

24.03.11
12:43

http://www.bodybuilding.com/store/man/body-octane-game-day.html

Профил: Така, откъде да започна. Една мерителна лъжичка съдържа малко над 4 грама, което за мен е плюс. Обичам значителните дози цитрулин малат (1500 мг) и бета-аланин (1000 мг), а ако се използват 2 лъжички, то количеството им става МНОГО ДОБРО! Кофеинът и 1,3 са супер стимуланти, но може би ще се окажат твърде силни за някои хора при употреба на 2 дози преди тренировка. Йохимбето е това, което ме изненадва във формулата, тъй като се вижда много рядко в предтренировъчни продукти. То е прибавено, за да стимулира горенето на мазнини по време на тренировката, така че определено е интересно решение. Заедно с кофеина и 1,3 се получава сериозна енергийна субстанция. Харесва ми, че няма прибавен креатин. ОЦЕНКА:8/10

Разтваряне на сместа: Наистина перфектно става с вода ОЦЕНКА 10/10

Вкус (лимон): Най-вкусният предтренировъчен продукт лично за мен. ОЦЕНКА 10/10

Действие (ефект): Исках “ракетно гориво” и този продукт ми го достави, енергията е супер. Кофеинът, йохимбето и 1,3 действат страхотно. Фокусът е сравним само с този при най-добрите предтренировъчни продукти. Бета-аланинът и цитрулинът пък помагат за още и още повторения. В периода на прием правих много кардио, поне 45-60 минути, не мисля, че без този продукт бих имал същата издръжливост и енергия, така че той ми помогна много. Напомпването не е като при други продукти, поне при мен, усеща се, но съм имал и по-добро. Само заради това не бих дал 10 на този продукт. ОЦЕНКА 9/10

Дозировка/за колко време стига?- ами за МИНИМУМ 15 тренировки, ако пиете по 2 дози, но според мен, повечето ще усетят ефекта и при 1-1.5 мерителна лъжичка. Аз лично приемах по 1 в началото и с времето стигнах до около 1.5. Тук оценка няма да давам, но за мен това е стабилно време.

Цена/качество: Тук е най-голямото предимство на този продукт. Качеството е съезмеримо с най-добрите на пазара, а цената определено е много изгодна дори за България. ОЦЕНКА 10/10

Обща оценка 9/10: продуктът определено си струва и дава това, което искам от него.

Темата беше редактирана от emzo на 24.03.11 14:00.

24.03.11
13:16

Можеш ли да направиш сравнение с Jack3d понеже помня, че беше доволен ?

П.П За цената има какво да се желае, 500 лв килото излиза тоя продукт :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 24.03.11 13:17.

24.03.11
13:27

С Jack3d имах по-добър пъмп, в останалото не мисля, че му отстъпва.

24.03.11
14:03

Личното ми мнение е, че продукта не си заслужава.
Джака го бие по всички параметри.Дори за монохидрат нон респондър като мен.

24.03.11
20:03

За Jack3d само позитиви наистина, по-завършен продукт е, но аз лично останах много доволен от Game Day и бих го ползвал пак.

24.03.11
20:11

Имаше ли краш след тренировка ? След джака аз лично се чувствах като премазан с камион, неизпих дори цялата опаковка, подарих останалото. Мисля че е прехвален прекалено много джака, има 3-4 съставки на кръст + конски дози кофеин...

24.03.11
20:43

Краш не съм усетил нито веднъж.

27.03.11
11:25

Аз също не съм очарован от джак-а, не оправда очакванията ми. Напомпване 4/10, сила 6/10, енергия 9/10, но единствено ако е на празен стомах и то минимум 2 лъжици. :) За този продукт не знам, но най-вероятно като за предтренировъчен, ще се насоча към Athletic Edge N. и unleashed, предвид колко добре ми подейства интраболика. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1