24.03.11
20:42
Здравейте!Аз съм на 13г(почти 14г.),висока съм 156см и тежа 43кг.Храня се здравословно и лесно се контролирам от страна на храната.Имам стройна фигура,нямам паласки,имам прибран корем и плочки,но единственият ми проблем са бедрата.Тренирала съм художествена гимнастика и имам големи мускули в предната част на бедрата.Но проблема е в вътрешната част на бедрата ми(мисля,че това са аддукторите).Та въпросните ми аддуктори са отпуснати и са леко дебели.На фигурата ми не отиват дебели бедра,пък и аз играя класически балет и не е красиво една балерина с дебели бедра.Мускулите ми са като някаква издутина и като направя плие се очертават съвсем.Тъй като програмата ми в училище е целодневна имам около 1 час свободен на ден,за да правя упражнения.И то само вкъщи.Може ли да ми кажете някакви упражнения за стягане на вътрешната и задната част на бедрата.Също ако знаете дали е възможно да ми отслабнат мускулите отпред?
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Julita Todorova на 24.03.11 20:45.
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
Просто напиши в google упражнения за бедра и ти излизат една камара и просто търсиш това което те интерисува тези бяха едни от първите хвърли им 1 око :)