Витамин АД3Е

24.03.11
21:14

Здравейте, някой чувал ли е за Витамин АД3Е или Тривитаминол ? Продава се в ветеринарните аптеки. Това е концентрат на витамини и се ползва за подсилване на растежа при животните, за възтановяване след ваксинации, за след оперативни интервенции. Някой пил ли е такива витамини ?

24.03.11
21:15

От ветеринарна ? Е те не са ли за животни, а не за хора ?!? Съмнявам се да са подходящи за хора...

роки е ял храна за констенурки :Д

Чували сме за AD3E, но... има ли поне една разумна причина да обмисляш дали да приемаш този продукт?
Освен ветеринарната употреба, AD3E намира приложение и при проблеми с косата.

Мила

24.03.11
21:30

Витамина е течен и на животните им го инжектират. Употребява се от човека само в маски за коси. Продават витамини А,Д,Е и за хора... незнам какво ви става

казано от Mon coeur est a vous на 24.03.11, 21:30:

Продават витамини А,Д,Е и за хора... не знам какво ви става

Как какво? Идват абитуриентските балове, почивките по морето...

Състав на един флакон AD3E (100 ml):
Vitamin A palmitate – 1 500 000 IU
Cholecalciferol – 2 000 000 IU
Alpha Tocopheryl Acetate – 1.0 g

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.11 21:33.

24.03.11
21:35

зоб тярсът ама да не е зоб- това ако някой тръгне да  го пие ще е пълна простотия- завършена.

KR

24.03.11
21:54

Хора докато лежах в болницата масово използваха ветеринарни лекарства.Най-много се използваше конски аналгин.До колкото си спомням бил 7-8 пъти по силен от хуманния и честно казано лекарите нямаха нищо против да се използва

@krali_marko това сериозно ли? хахахаа

Приложимостта на ветеринарните медикаменти в хуманната медицина по принцип е съвсем друга тема.

krali_marko, би ли споделил информация какви са дневните нужди на човешкия организъм (говорим за спортуващи хора) от трите витамина? Ще направим лесно сравнение с количеството им в една опаковка AD3E (посочил съм го горе). Така най-ясно ще се види има ли смисъл да разговаряме за AD3E или не.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.11 22:04.

24.03.11
22:04

Сума ти друсалки ползват обезболяващи за добитък. Те са си хайвани един вид, така че си е доста уместно. Обаче не съм чувал билдър да посяга към каквото и да е от ветеринарната аптека. Ако има нещо интересно, защо да не се пробва :)

KR

24.03.11
22:12

грешно ме разбрахте!И аз съм против използването на на ветеринарни медикаменти!Просто останах с отворена уста когато видях лекар да дава такъв аналгин .Незнам какви са дневните нужди на витамини на човешкия организъм,но знам че има каде каде по хубави ХУМАННИ витамини,които задоволяват необходимите количества

krali_marko, не исках да звуча остро. Този форум се чете от деца и непрофесионалисти, затова понякога трябва да сме съобразителни (това важи и за мен).

Дневната доза витамин А е около 800-1000 mcg (3000 IU).
Дневната доза витамин D е около 20 mcg (800 IU).
Дневната доза витамин E е около 15 mg.

Не си правете шеги с тези неща.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.11 22:33.

24.03.11
22:39

Май от един такъв флакон, може да се гътнеш направо.Иначе, спряното от производство мазило за гърло, гранофорин може да се намери само във ветеринарните аптеки и помага МНОГО при болки  в гърлото.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 24.03.11 22:41.

HE

24.03.11
22:55

казано от junkhead на 24.03.11, 22:04:

Сума ти друсалки ползват обезболяващи за добитък.

Не само друсалки и не само обезболяващи, а и други препарати :D

24.03.11
22:58

Така и така си почнал, направо казвай или споделяй ресурсите на информация :) С образователна цел, разбира се.

HE

24.03.11
23:04

Тук за тях не се пише ;)
Не, че могат да го намерят, защото е спрян от продажба въпросния препарат, но все пак не е редно да дращя тук такива неща (blush)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1