Бягане + тренировка

25.03.11
14:02

Здравейте на 18 години съм, 185см около 78кг. Целите ми са да кача мускулна маса и да си прочистя дробовете от цигарите(вече не пуша). Нямам възможност да ходя на фитнес(залата е на 40мин път от вкъщи), но наблизо има лостове. Прегледах теми в сайта и форума и се спрях на равномерно балансирана диета. Моля да ми кажете някои упражнения, с които да започна и по колко пъти седмично да тренирам. Също така всички мускулни групи в една тренировка или разделени? Относно бягането живея на 100м от борова гора и смятам, че ще се отрази добре на дробовете, но ако бягам всеки ден ще успея ли да кача маса в същото време. Кога трябва да бягам преди или след тренировка? Моля някой, който е по навътре в нещата да ми разясни малко. Благодаря.

Ако знаете още начини да си прочистя дробовете споделете ги.

АЧ

25.03.11
14:21

Да тичаш всеки ден и да искаш ММ не става. Тичай 2-3 пъти в седмицата. На лостовете започни с набирания,кофи, лицеви, упражнения за корем, клекове. Всичко зависи от храната растежа на мускула. 4-5 пъти тренировка на лостовете е супер ;) По-здрави !

26.03.11
21:00

С бягане пак може да налееш маса,пускай различни спринтове на серии по 50 100 метра и доста добре ще се отрази това на цялото ти тяло.Като се комбинира с други упражнения със собствено тегло,може да се получат добре нещата.Няма да качиш като назобана батка,но пък ще е функционалана хипертрофия,която ти върши работа.Хапването добре и почивката са другите два компонента от развитието ти на които трябва да обърнеш внимние.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1