казано от Миsh0 на 26.06.13, 22:10:
Ти прочете ли какво съм написал? Къде съм написал, че лятото не се извършва активност?????? Посочил съм най-простия пример, при напълно нулева активност лятото и зимата има разлика в изразходените калории. Сега връзва ли ти се?
Написал си, че лятото активността е по-ниска!! Не си ли спомняш или да ти го удебеля?!? А кажи ми кой нормален човек има по-ниска активност лятото отколкото зимата .... без ескимосите ако обичаш
П.С. Не се връзва, а въпроса ми даже беше риторичен ама и това не схвана.
27.06.13
00:50
казано от ddd на 26.06.13, 23:32:
Мишо не така на Боренцето,да не те направи на пихтия! :Д :Д
Ше се убединим тримата, ти ще си с калашника, аз с гранатите и снайпера, а мишо ще го сложим в танка и ще барикадираме базата :Д дано го удържим или поне раним леко :Д някоя драскотина
27.06.13
00:53
забравих да ви кажа,оня ден боренцето когато му сипах леко,после дойде и ме счупи от бой.Ръката ми счипи на 3 места,крака,ключицата,тазобедрената става, извади ми едното око и 2 от пръстите на левия крак и ме наеба накрая. Признавам си не съм виждал някой да дойде от софия до стара загора за 12 минути и за още толкова да се е прибрал и да си е приготвил пилешките гърди с картофи на фурна, 5 вида сирена и 8 вида пържени плодове и заливки и сосове за мийла преди лягане.
inb4 излез от филма,всичко е истина.
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 00:58.
27.06.13
11:13
Купих си овесени ядки за закуска с кисело мляко. Може ли да ги приготвя без да ги варя, а да ги накисвам в киселото мляко вечер и на сутринта да ги хапвам ?
казано от A.W.E.I.T на 27.06.13, 00:53:
забравих да ви кажа,оня ден боренцето когато му сипах леко,после дойде и ме счупи от бой.Ръката ми счипи на 3 места,крака,ключицата,тазобедрената става, извади ми едното око и 2 от пръстите на левия крак и ме наеба накрая. Признавам си не съм виждал някой да дойде от софия до стара загора за 12 минути и за още толкова да се е прибрал и да си е приготвил пилешките гърди с картофи на фурна, 5 вида сирена и 8 вида пържени плодове и заливки и сосове за мийла преди лягане.
Направо ме развеселяваш :) хубави истории между другото звучат достоверно :D просто се чудя до колко си комплексиран, че продължаваш сам да се навиваш дори без да ти отговарям
Бореееее..... Борееее стига писа, че се излагаш, чак е мъка да ти чете човек “бликащите от знания” постове...
27.06.13
12:48
казано от Ачо на 27.06.13, 11:13:
Купих си овесени ядки за закуска с кисело мляко. Може ли да ги приготвя без да ги варя, а да ги накисвам в киселото мляко вечер и на сутринта да ги хапвам ?
Ачка, има овесени ядки които са фини и са още по добре за тази цел ..
27.06.13
12:52
казано от Борето на 27.06.13, 11:34:
казано от A.W.E.I.T на 27.06.13, 00:53:
Направо ме развеселяваш :) хубави истории между другото звучат достоверно :D просто се чудя до колко си комплексиран, че продължаваш сам да се навиваш дори без да ти отговарям
правиш се на порядъчен и разсъдлив за пред хората, ама не ме чуваше като ти се молих,когато ми удряше главата в ръба на шкафчето и после като ме бутна от третия етаж ти беше смешно.И всикото го направи без дори да ме докоснеш,затова няма отпечатъци по мен да го докажа,въпреки че нямаше ръкавици,ти използваше джедайските си сили (да и такива имаш)
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 12:53.
27.06.13
13:19
казано от kaloyan на 27.06.13, 12:48:
Да, аз такива съм си купил :)
казано от Миsh0 на 27.06.13, 12:39:
Бореееее..... Борееее стига писа, че се излагаш, чак е мъка да ти чете човек “бликащите от знания” постове...
1. Аз не съм писал бликащи от знания коментари. Просто се възхищавам на въображението на авейт. А това дето коментирах за твоето мнение си ечист факт - да изразходваш повече калории през лятото е нормално, а това че си мислиш, че си прав твърдейки обратното само не говори добре за теб.
2. Е ти попринцип трудно четеш така че те разбирам. Съжалявам недей да се напрягаш да четеш повече.
Лятото тялото не изразходва толкова енергия за да се згрява и гори по малко калории - разбирай извършва по-малко активност. Следователно има и нужда от по-малко калории ако се изключи факторът тренировки, разходки, тичане, скачане, ебане и квот се сетиш което се засилва като активност лятото.
Боре, ти не се усещаш - сигурно си умствено изостанал... не знам вече. Не осъзнаваш ли за какъв сеир ставаш тука? На 24 години си... пффф и физиката ти и акъла ти са на 14 годишен озлобен към света пубер... Освен че си ОЧЕВИДНО комплексиран, щото скачаш като пинчер на всичко което минава, си и тъп.... Сега ме “затапи” с някой коментар какъв съм идиот, защото ТИ така казваш....
И моля те не ме заплашвай с бой, о велики Боро Релефа, Ерата смАрта. И не ме прави мАртав и на пихтия....
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже....
П.П. Искрено се надявам, че си някакъв фалшив профил и да се ебаваш тука за кеф, защото не е нормално да си толкова тъп, братле...
Мнението беше редактирано от Мирослав на 27.06.13 17:39.
27.06.13
17:42
Изказвам съболезнованията си... Мирослав Исикииски...защото до броени минути ще те дават по новините: “невинен бил брутално убит от психопат,издирван от много тайни служби за борба с извънземни.”
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 17:43.
Иване и ти си в кюпа, нали знаеш. Ще те правят мАртав и тебе :D. Ерата не прощава!
Той,че Боренцето прави на пихтия,прави,ама дали не му помага Ачо бетонените крака?
27.06.13
18:07
казано от Миsh0 на 27.06.13, 17:45:
Иване и ти си в кюпа, нали знаеш. Ще те правят мАртав и тебе :D. Ерата не прощава!
И второто око ли,и другата ръка ли? ;( Ачо ако се обедини с Борето,дори Чък Норис ще се откаже да се бие с тях. :D Никой не може да победи Ачо смАртта и Борето кОнана.
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 18:08.
27.06.13
18:40
^Не си се запознал с Галин Калчев релефатЪ - най-могъщиЪ.
Мнението беше редактирано от ziro на 27.06.13 18:42.
казано от Миsh0 на 27.06.13, 17:38:
Боре, ти не се усещаш - сигурно си умствено изостанал... не знам вече. Не осъзнаваш ли за какъв сеир ставаш тука? На 24 години си... пффф и физиката ти и акъла ти са на 14 годишен озлобен към света пубер... Освен че си ОЧЕВИДНО комплексиран, щото скачаш като пинчер на всичко което минава, си и тъп.... Сега ме “затапи” с някой коментар какъв съм идиот, защото ТИ така казваш....
И моля те не ме заплашвай с бой, о велики Боро Релефа, Ерата смАрта. И не ме прави мАртав и на пихтия....
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже....
П.П. Искрено се надявам, че си някакъв фалшив профил и да се ебаваш тука за кеф, защото не е нормално да си толкова тъп, братле...
ЕМи бате прави сметка кой е умствено изостанал и кой е озлобен. След като аз не съм казал нищо озлобено или някаква обида. А тове, че си тъп си личи по коментарите ти и по това, че се опитваш да обиждаш хората, които не са съгласни с теб. Пък и като кажеш, че лятото се изразходват по-малко калории сам потвърждаваш глупостта си. Хората не живеят в изолатор. Проумей го! Пък и изобщо не съм ти казвал, че ще идвам да те бия, така че няма нужда да се правиш на интересен. То ако трябва всичко да разрешаваме с бой то тогава целият форум трябваше да се бият и мятат, ама то е така като говориш с човек, който няма акъл за да говори нормално.
Мнението беше редактирано от Борето на 27.06.13 20:47.
27.06.13
20:56
Аве то пък,стегни се бе,не виждаш ли че тук се гъбаркаме с теб,лафа да става,сериозно се отнасяхме с Ачо,защото яденето и тренировките са му тъпи,а той е упорит и си знае неговото за това,ддд тръгна по-настървено да му сипва,това си е негова работа.Ти стига си се обяснявал с дълги коментари като жена,дето казваш едно нищо.бла-бла чета всичкото и накрая си викам - каква е тая простотия.
Е за теб знам споко. Ти имаш велико чувство за хумор признавам. И твоите коментари ги приемам с усмивка щото са весели. Ама някои други не са толкова възвишени за да разберат естеството на разговора. Та те понякога пускат глупави коментари, но моя е грешката, че изобщо забелязвам такива индивиди :)
27.06.13
21:27
Игнорирай ги.
А така, Боре, олижи гъза на АВЕЙТ, понеже всичко “схващаме”, от 5-6 коментара насам всичко, което виждам е как хората в тоя форум се ебават с теб. За компетентността ти говори добре развитата физика - 75кг към 180…......... е само мога да ти завидя. Пожелавам на всяка дама да се чувства защитена в твоите ръце и омагьосана от твоя интелект. А понеже си много възвишен и от известно време се чудиш защо продължаваш да пишеш по темата ти предлагам да поправиш своята грешка и да цъкнеш на друга страница.
Никой не се интересува от инфантилни коментари.
казано от Миsh0 на 27.06.13, 21:40:
А така, Боре, олижи гъза на АВЕЙТ, понеже всичко “схващаме”, от 5-6 коментара насам всичко, което виждам е как хората в тоя форум се ебават с теб. За компетентността ти говори добре развитата физика - 75кг към 180…......... е само мога да ти завидя. Пожелавам на всяка дама да се чувства защитена в твоите ръце и омагьосана от твоя интелект. А понеже си много възвишен и от известно време се чудиш защо продължаваш да пишеш по темата ти предлагам да поправиш своята грешка и да цъкнеш на друга страница.
Никой не се интересува от инфантилни коментари.
Просто му признавам на човека бе , що да не му завидя? Недей така не е хубаво :D
Е шегуват се щото могат ама ти и това не можеш.Пък и няма лошо да се шегуват тамън и аз си се смея.Понякога в живота трябва човек да се шегува и със себе си не знам дали го разбираш.
Да за физиката благодаря така си се харесвам :) И да моята дама се чувства защитена.
За последното си прав - беше изобщо грешка да се занимавам с човек като теб, с които е безсмислено да се контактува по какъвто и да било начин, така че щото ми е кеф (не аз направо живея за да му се подмазвам :D ) да се подмазвам на AWEIT ще послушам последния му съвет.
Мнението беше редактирано от Борето на 27.06.13 21:50.
И ето как сме толкова възвишем, но не можем даа не оставим последния коментар. Противоречиви приятелю продължавай все така да си се харесваш и да радваш околните. Всичко добро.
Не вземам отношение по спора ви, но ми прави впечатление как си мислиш, че ако някой не е минимум 100-110кг, то той все едно изобщо не тренира (тези 100-110кг дали ще са мазнини, вода, косми, нокти, дрехи няма значение стига да ги има). Има хора, които се чувстват перфектно на 75-80кг и ръст от 180-185см и добър % подкожни. Защо налагаш твоята представа за перфектност от супер маса ...
27.06.13
22:27
казано от Желязото на 27.06.13, 22:14:
Не остана Ачо в тоя дневник :D
Направиха го безгласна буква :Д
27.06.13
22:37
казано от PhoenixH на 27.06.13, 22:11:
Не вземам отношение по спора ви, но ми прави впечатление как си мислиш, че ако някой не е минимум 100-110кг, то той все едно изобщо не тренира (тези 100-110кг дали ще са мазнини, вода, косми, нокти, дрехи няма значение стига да ги има). Има хора, които се чувстват перфектно на 75-80кг и ръст от 180-185см и добър % подкожни. Защо налагаш твоята представа за перфектност от супер маса ...
Аз като им пусна таблиците за теглото и нормите, всички бабанки припадат и почват да ме питат дали съм нормален, по незнайно каква причина :))) нито аз съм ги мислил тези таблици нито нищо.
27.06.13
22:38
казано от Ачо на 27.06.13, 13:19:
казано от kaloyan на 27.06.13, 12:48:
Да, аз такива съм си купил :)
Ами щом са такива, аз директно сутрин сипвам от тях и ги накисвам за 10 мин в прясно мляко, ама гледам да е повече и стават перфектни. Поне аз така ги обичам :)
казано от kaloyan на 27.06.13, 22:37:
Аз като им пусна таблиците за теглото и нормите, всички бабанки припадат и почват да ме питат дали съм нормален, по незнайно каква причина :))) нито аз съм ги мислил тези таблици нито нищо.
Тия таблици са за нетрениращи хора- на повечето го пише в началото.
27.06.13
22:49
казано от Петър Стоянов на 27.06.13, 22:47:
А ти тогава намерил ли си за трениращи ? :) Я ми прати една в която изрично да пише че не е за трениращи :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 27.06.13 22:51.
казано от kaloyan на 27.06.13, 22:49:
А ти тогава намерил ли си за трениращи ? :) Я ми прати една в която изрично да пише че не е за трениращи :)
Май не мислиш много много. Тия килограми се смятат на база BMI, ето ти един цитат от Wikipedia “One basic problem, especially in athletes, is that muscle weight contributes to BMI. Some professional athletes would be overweight or obese according to their BMI, despite carrying little fat, unless the number at which they are considered overweight or obese is adjusted upward in some modified version of the calculation.[citation needed] In children and the elderly, differences in bone density and, thus, in the proportion of bone to total weight can mean the number at which these people are considered underweight should be adjusted downward”. Прочети цялото, за да ти стане ясно. Много по-важен показател ще е активното тегло към цялото или нещо подобно.
Мнението беше редактирано от Петър на 27.06.13 22:59.
27.06.13
23:08
казано от Петър Стоянов на 27.06.13, 22:58:
казано от kaloyan на 27.06.13, 22:49:
Май не мислиш много много. Тия килограми се смятат на база BMI, ето ти един цитат от Wikipedia “One basic problem, especially in athletes, is that muscle weight contributes to BMI. Some professional athletes would be overweight or obese according to their BMI, despite carrying little fat, unless the number at which they are considered overweight or obese is adjusted upward in some modified version of the calculation.[citation needed] In children and the elderly, differences in bone density and, thus, in the proportion of bone to total weight can mean the number at which these people are considered underweight should be adjusted downward”. Прочети цялото, за да ти стане ясно. Много по-важен показател ще е активното тегло към цялото или нещо подобно.
Ама няма нужда да мисля много много, но колко е и какви примери са дадени ? Айде ти кажи. Това е като с костите което си цитирал, как и колко ? Дай ми някакви конкретни данни а не цитати от уикипедиа. Таблиците са дадени в конкретни цисла и рейнджове. Ако нямаш нещо просто и нагледно, не ме карай да ходя да чета учебника по биология.
А ти като си толкова запознат знаеш ли какво значи [citation needed] точно на това което ми пусна ?
Мнението беше редактирано от kaloyan на 27.06.13 23:09.
Веднага ти давам прост и нагледен пример. Моят ръст е 183 и според тая таблица идеалното ми тегло е към 80 кг. Аз съм 95 кг с около 10-12 % мазнини. Ако вземем някой който пасва на килограмите и ръста и е типичен skinny fat, той ще има към 20% и горница мазнини. По таблицата ти той е идеален, а аз съм дебелак, сам се сети кое е по-добре.
27.06.13
23:30
казано от Петър Стоянов на 27.06.13, 23:21:
Веднага ти давам прост и нагледен пример. Моят ръст е 183 и според тая таблица идеалното ми тегло е към 80 кг. Аз съм 95 кг с около 10-12 % мазнини. Ако вземем някой който пасва на килограмите и ръста и е типичен skinny fat, той ще има към 20% и горница мазнини. По таблицата ти той е идеален, а аз съм дебелак, сам се сети кое е по-добре.
То е много ясно кое е по добре, но не беше там въпроса. Въпроса са таблиците и тези които ги няма :) Да не бълваме повече ще ти кажа само че [citation needed] са твърдения които са описани, но нямат никакви конкретни изследвания от други учени които да го подкрепят, или поне не са известни, или просто този който е писал не е могъл да намери такива източници :)
Калояне,като ти гледам мненията се чудя за какво изобщо коментираш някакви работи,за които идея си нямаш.Струваш ми се някакъв супер изнежен,от тея дето си слагат по няколко чифта ръкавици,за да не им се получат мазоли,дето ходят да сгъват за бицепс с колан...Дето седят отстрани и като видят някой по-як да дърпа 250 тяга примерно,почват да се успокояват,че ги дърпа ама щял да се преебе.
28.06.13
00:02
Е*ахти спамърите сте...
27 юни 2013
Обяд – варени яйца, кебабче, сирене,маслини, хляб
Следобяд – риба със зеленчуци, салата зеле, хляб
Вечеря – боб с наденица, пилешко месо, цедено мляко, торта