Въпроси относно НВД и т.н.

21.03.05
19:08

Здравейте, искам да ви поздравя за готиният сайт.Аз съм на 15 години
и тежа 80 кг , висок съм 179см и съм решил за морето да поотслабна.
Имам няколко въпроса относно НВД :
Трябва ли да не приемам никакви въглехидрати ?
Някой би ли ми казал какво точно яде горе-долу за да се ориентирам в смисъл примерна диета или нещо от тоя сорт.
Ми това е за НВД.
А да питам и нещо повече за Fat burner , че чета във темите и пише за тях ама как действат , вредни ли са , а в пари ?

22.03.05
10:33

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Ще се опитам да отговоря последователно на въпросите, но това не означава, че няма да е добре да прочетеш в сайта повече за хранителните режими. За примерни диети можеш да разгледаш темите във форума. Със сигурност ще ти дойдат някои добри идеи.
1. НВД не изключва приема на въглехидрати, но силно го ограничава. Съществуват различни мнения и критерии по въпроса. Като начало можеш да се придържаш към стойности от 80 до 120 гр. въглехидрати на ден.
2. Какво ям горе долу в НВД. 1- 250гр извара + един домат; 2 - кофичка кисело мляко; 3- 100гр фъстъци + една ябълка; 4 - три яйца + малко зеленчуци или плод; 5 - пилешка пържола + малко картофи (ориз); риба + салата и тн. Храненията са през около три часа.
3. Не взимай фетбърнъри (лично мнение)

Поздрави!

22.03.05
15:13

Благодаря за съветите ще чета и от други теми.
Ще се опитам да си направя сам и НВД и Програма за тренировката.
Ако имам други въпроси ще питам пак  8)

22.03.05
21:52

Искам да добавя, че горчицата е натурален фетбърнър, но не знам дали се съчетава с НВД.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1