воинската диета

26.03.11
23:42

воинската диета ми се стружа наи евтиния хранителен режим за покачване.какво мислите за воинската диета някои да я е пробвал и доло горе колко се качва на месец с месец с нея? и важно ли е кога заспивам заштото лягам към 2 часа през ношта а диетата мисля 4е е съобразена с лягане към 10:30 11;00.

26.03.11
23:48

Евтино няма никъде, а ако е евтино, значи е боклук ;)
Защо реши, че е по-евтина? И от къде ти хрумна пък това за часа на лягане? Той е без значение.

27.03.11
00:36

предполагам в диетата имаш някво разписание кво да ядеш и кога,затова казваш 10:30.Ми и аз седя до 2-3 часа,ама не съм гладен :).примерно към 12-12:30 ям кофичка мляко,а преди да легна пия 3-4 глътки прясно мляко:)

27.03.11
00:55

реших че е по евтина защот пише няма ограничения в калориите нито в съдърйанието на храната(мазнини протеини въглехидрати)
едва ли не няма значение какво ядеш стига да само вечерта. и питах какво ще рече храненето да е вечер някакав точен час или зависи от часа на лягане.

27.03.11
01:05

Първо, не знам някой да твърди, че този режим е най-подходящ за качване, напротив.
Второ, дали ще ядеш 5 пъти или един, за да си набавиш нужния материал за растеж ще ти трябва определено количество храна. Това, че ядеш само вечер, не значи, че ядеш малко или каквото ти падне. Тоест, не е вярно, че няма ограничение в съдържанието на храната - с ядене на боклуци нищо няма да качиш, а хубавата храна струва пари.

27.03.11
22:42

Ако си решил да качваш с хранителен режим от класа “циклично хранене”, не ти препоръчвам воинската диета. Един от основните недостатъци е твърде краткия хранителен прозорец, особено при цели като твоите. Потърси за Intermittent Fasting и Leangains. Съветвам те да имаш някакви EAA или BCAA преди тренировка. И с вечеря от каквото има просто резултатите ще са меко казано незадоволителни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1