Hot blood на хапчета

27.03.11
11:59

Здравеите имам въпрос относно новия Хот блъд (този на хапчетата) сега щях да си всимам бустер за лятото и ме заинтигуваха тези новите защото нямат аспартам и не оцветяват в червено (тъи като са хапчета). Като цяло само едно нещо ме притеснява защо дозата на пакетчета е 20 гр а тази на хап 6 гр възможно ли е да има ефект само от 6гр продукт ? Ако някои го е позвал да каже дали са толкова добри както обикновенния хот блъд :)
Мерси

27.03.11
12:09

ако другите 12 грама са оцветители захари и тн...

27.03.11
12:18

Съмнявам се сериозно ако изпиеш 12 гр оцветители гума аспартам и аромати то си е чиста отрова . Мисълта ми беше че дозите на наи-важния продукт Аргинина варират при буустерите от 3гр до 5-6гр а тук целия продукт е 6гр как тогава ще ме дигне продукта щом няма наи-важните  съставки в нужните дози?

П С Понякога пиша от лаптоп купен от америка(както сега) и ми липсват някои букви както може да забележите

28.03.11
20:08

никои ли не е ползвал продукта ?

Капсулната форма на Scitec Hot Blood е сравнително нов продукт, възможно е да са го пробвали твърде малко хора.
Има разлика между състава на капсулната форма и тази на прах - част от липсващите в капсулната форма съставки не са свързани директно с напомпването (лесно можеш да видиш кои са те). За съжаление няма как да знаем в капсулната форма точните количества на съставките, но не забравяй, че действието един такъв продукт не е свързано само с аргинина. Няма как да гарантираш, че един азотен продукт трябва да съдържа 5-6 g аргинин за да е ефективен, защото тази аминокиселина съвсем не е единственият възможен вазодилататор. По тази причина тези добавки обикновено съдържат комбинация от съставки в определено съотношение и количества.

27.05.11
15:32

Добре днес излезе Биг Банг на хапове ... каквото и да си говорим това е много добър продукт с много съставки при хапчетата съдържанието е същото като на прах единствената разлика е че едното съдържа 6гр доза а другото 33гр. Възможно ли е да работи в такъв случай...във форума има много хора някой който работи в магазин и може да пробва мостра от блистер да каже мнение .
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1