ABC Акай Бери

29.03.11
21:06

Какво мислите за ABC Акай Бери http://www.zonaotslabvane.com/otslabvane?gclid=CNSwpMKw9KcCFU8lfAodmhL-aw ? Ще ми помогне ли за НВД-то ?

Мила

29.03.11
21:17

Ми не, защото това, което пише в линка, който ти си дал е пълна спекулация с тази нашумяла ‘’супер храна’’ (super food)
Основните действия на Акай бери ( или асай) са:
Super antioxidant( да не кажем най-силния)
Supports Healthy Heart & Blood Vessels
Supports Healthy Immune & Inflammatory Responses

До колкото съм чела, качеството на продукта се определя по цвета, който трябва да е тъмно лилав(на капсулите).

Мнението беше редактирано от Мила на 29.03.11 21:24.

30.03.11
01:33

казано от Mon coeur est a vous на 29.03.11, 21:17:

Основните действия на Акай бери ( или асай) са:
Super antioxidant( да не кажем най-силния)
Supports Healthy Heart & Blood Vessels
Supports Healthy Immune & Inflammatory Responses
До колкото съм чела, качеството на продукта се определя по цвета, който трябва да е тъмно лилав(на капсулите).

Не е най-силният, поне по ORAC. Морския зърнастец и макуй-бери са по-силни. А и вместо човек да вярва на чудотворни “супер” храни, далеч по ефективно и реалиситично е да си контролира диетата. Все пак не всички изследвания са в полза на консумацията на големи количества антиоксиданти.

Мила

30.03.11
07:50

Е, аз не твърдя, че е най-силния, както виждаш изречението е в скоби, защото в различните източници има различна информация.
На много места срещам, да се твърди, че аронията си остава най-силния антиоксидант. Иначе, съм напълно съгласна с теб за останалото.

Мнението беше редактирано от Мила на 30.03.11 08:04.

31.03.11
16:51

И аз съм виждала таблици с различни продукти на челните места. Последно като попаднах на такава водеха суровите какаови зърна, асаи-то вече изоставаше сериозно :D Но иначе асаи-то е страхотен плод, особено ако човек има възможност да го ползва в прясно (или поне замразено) състояние.
ПП: Към автора - аСаи е правилното му име, не както вече стана прието акай.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.04.11 14:27.

01.04.11
13:23

казано от Kiko Kisiov на 29.03.11, 21:06:

Какво мислите за ABC Акай Бери http://www.zonaotslabvane.com/otslabvane?gclid=CNSwpMKw9KcCFU8lfAodmhL-aw ? Ще ми помогне ли за НВД-то ?

Акай бери добавките са тотална мания в САЩ и западна Европа ,но този продукт за който питаш е пълен боклук ,няма нищо общо с Акай .Това е китайско менте .В друг форум някой ги беше разкрил ,че са  измамници ,това “абц Акай бери” в АлиБаба струва 1долар а тази фирма го продават за 40 лева .

Мнението беше редактирано от Afrodita на 01.04.11 13:52.

От фирмата от която си взимам хранит. добавки има продукт с асай бери и  макуй бери и още дребни плодове, който и аз съм ползвал, и ако съдим по тъмния цвят на капсулите както бе написано по горе, значи е качествен(в което не се съмнявам грам), просто фирмата не прави компромис. Ако имаш нужда да си набавиш ми пиши! Бъдете здрави!

10.05.11
18:53

Модерация: Мнението Ви е в противоречие с точка 2.1 от правилата на форума!
Моля, спазвайте Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.11 22:53.

15.07.13
11:13

Модерация: Нарушаване на правилата!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.07.13 11:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1