Добавка за аеробно натоварване

29.03.11
23:03

Въпроса е следния :
3 пъти седмично правя 2км крос + 800м HIIT (без почивка) разделен на 4 серии + лицеви опори, клекове и набирания. В останалите дни лицеви опори и упражнения с дъмпбели (но целта ми не е маса в случая). Диетата ми е разнообразна, като съм изключил простите въглехидрати и съм увеличил приема на зеленчуци. Пия мултивитамин и протеин. Имам Кре-Алкалин и Modern BCAA останали от преди когато ходех на фитнес. Може би BCAA-то ще си го пия по време на тренировка, но ми трябва нещо за преди тренировката. Целта ми е изчистване и повишаване на издръжливост и бързина (нямам желание да качвам повече маса). На 21г. съм 83кг. 1,85м., никога не съм имал проблеми с кръвно или сърце т.е. здрав съм.
На каква и коя добавка да заложа за повече енергия (пробвах с Кре-Алкалина който имах но нямаше ефект при тичането) ?
(само кофеин/гуарана/таурин не ме блазни, евентуално нещо по-комплексно и ефективно търся :) )

Темата беше редактирана от АлеКС_ на 29.03.11 23:20.

30.03.11
00:20

кре-алкалина в този случай няма никва файда от него приятел.като ходиш на фитнес тогава зимай 1.5гр преди и 1.5 гр след тренировка,но тъй като искаш да чистиш си земи протеин и си пий бцаа-то.за издържливост може л-карнитин :)

30.03.11
00:36

Пил съм L-Carnitine, но не помня да съм имал някаква разлика в издръжливостта или “въздуха” както се казва :) Имаше разлика в теглото разбира се, но не и в енергията (поне при мен де). Благодаря за бързия отговор все пак :)
Ще очаквам още мнения по въпроса :)

30.03.11
09:24

Кофеин + Йохимбин ако си здрав като бик. Или някаква комплекса добавка - Стизм.
Няма нужда да напомням, че от ХИИТ бягане, пулса скача в небесата, нали ?

30.03.11
17:40

няма нужда :)
така като поразмислих, ще заложа на витамини, много протеин и БЦАА (може и малко L-Carnitine, че имам един за допиване). Ако се чуствам по-скапан някой път след работа, може и да мушна някоя таблетка кофеин или гуарана :)
Благодаря за коментарите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1