22.03.05
00:28
Искам да попитам дали от скачането на въже има полза, смисал за стягането на бедрата и дупето :)) Или.... само си скачам наапразно:)
Предварително ви благодаря :oops:
Ами полза сигурно има, но зависи какво разбираш под стягане ;) Аз преди няколко дена се пробвах да скачам, за първи път от много време, направих 400 подскока на 3 - 4 пъти естествено, защото след 150 - тия се изморих и обърках темпото :) На другия ден имах лека мускулна треска в прасците. Но и ме болеше стъпалото, явно съм тежък за подобни занимания и ми се претоварват ставите ;)
Но ако нямаш такива проблеми, скачай си, само че трябва да можеш да скачаш в добро темпо и повечко време, за да има ефект, а не като мен да се спънеш на 150 - тия скок ;) :). Или можеш да си скачаш на серийки - 100 - тина скока, малко почивка, пак стотина скока, пак почивка и така поне 20 минути, за да се получи аеробна дейност.
22.03.05
02:29
Благодаря ти за барзия отговор, ще пробвам :)
Аз също имах болки в прасците и затова си мисля , че стягам тях, а искам да стегна дупето и бедрата но можеби там не се усеща мускулната треска или и аз незнам :)
22.03.05
14:53
Аз пьк сам чувал че е за талия това упр.
12.04.05
15:24
ска4аи по-добре 1 серия колкото може6 по-дълго, като превъртанията в минута да са около 160-180, когато достигне6 10 минути, ефекта е мн добър, освен вси4ко въжето зарежда с енергия и по-трудно се изморява6
[quote author=“Infernaloverkill”]ска4аи по-добре 1 серия колкото може6 по-дълго, като превъртанията в минута да са около 160-180, когато достигне6 10 минути, ефекта е мн добър, освен вси4ко въжето зарежда с енергия и по-трудно се изморява6
Ееехеее :lol: момче как ги виждаш тия 180 в минута, при тва 10 мин!!!? При тва при мацка 53 кила. Аз скачам и мога да ти кажа, че повече от 100 не мога за 1мин. Вижте сега...аз примерно не мога да издържа повече от 20-25 мин кардио (примерно тичане), просто имам чувство, че ще умра, но мисля, че тва е нормално при положение, че съм 170см, 53 кила и не мога да се меря с ващо мъжко кардио от 45мин...абсурд.
13.04.05
17:23
e, aз тренирам бойни изкуства и там поддържаме такива скорости:D
май забравих 4е си моми4е, но познавам хора които са ска4али по 2 4аса :shock: с 200 превъртания в минута.....плюс това то въжето не е само за отслабване