30.03.11
21:19
Primaforce stack – ALCAR, Yohimbine HCL, Caffeine, Syneburn(Synephrine HCL)
Причина за избор на тези продукти
1. И преди съм пила техния йохимбин – повече от доволна.
2. Симпатизирам на марката заради предишния ми опит с техни продукти.
3. Отдавна исках да пробвам Acetyl - L - Carnitine (ALCAR)
4. Исках отново да пробвам Синефрин, за да видя отново влиянието му в/у моя организъм
Предварителни очаквания:
Разбира се, че имах очаквания в положителна насока, ако нямах, не бих избрала тези продукти.
Какво количество е прието от продуктите преди пускането на ревюто:
1. ALCAR – разсфасовка от 250 гр пудра, приблизително изпито количество 150 – 170 гр
2. Yohimbine HCL – 1 цяла опаковка ( 90 капсули х 2.5 мг)
3. Caffeine – не повече от 40 хапчета ( общо в опаковка 90 хапчета х 200 мг)
4. Syneburn(Synephrine HCL) – понеже го започнах 10 дни преди края, може би съм изпила не повече от 35 капсули( 180 капсули в опаковка х 10 мг)
Период на прием : 30 дни, единствено синефрина съм го приемала близо 10 дни
Начин на прием:
Както винаги, започнах с ½ от препоръчителната доза както следва:
1. ALCAR – започнах с 2 гр. на ден преди тренировка, след известно време вдигнах дозата на 3гр – 4 гр, максимума за деня 5 гр пудра.
2. Yohimbine HCL – започнах с 2.5 мг т.е 1 капсула, след това 2 капсуи и накрая започнах да приемам по 3 капсули т.е 7.5 мг йохимбин хидрохлорид.
3. Caffeine – приемала съм го от 100 до 300 мг в зависимост от това, колко кафе съм изпила.
4. Synephrine HCL – започнах с 20 мг доза, увеличавайки я на 40 мг. дневно.
Вкус и разтворимост на ALCAR
Вкус: много кисел. Разтварех го във сок или нещо подобно. Тогава вкуса беше наред, но когато ми се е налагало да го разтварям във вода си беше гадничко, много киселичко - оценка: 7/10
Разтворимост: Перфектна разтворимост. - оценка: 10/10
Въздействие на суплементите върху организма ми:
Не съм изпитвала раздразнение, бях просто доста активна :D Тренираше ми се. Чувствах топли вълни по гърба, енергията беше висока. Покачих и работните тежести, започнах да тренирам с повече комплекси, за които се изисква повече издръжливост и енергия (поне според моите наблюдения)
Контрол върху апетита.
Ами не съм се озверявала и не съм изпитвала чувство на глад към въглехидратите, нито към джънк, храната ми беше ВМ-НВД. И все пак не мога да твърдя, че е имало контрол върху апетита. По едно време спрях да приемам Синефрина, защото не изпитвах глад и се хранех малко, мислейки си, че е от него, но след броени дни се разболях и по-скоро липсата на чувство на глад го отдавам на този фактор.
Странични ефекти.
Обичайните (поне при мен) когато приемам Йохимбин + кафеин – не можех да спя, когато го приемах към 7 ч. вечерта ( това зависеше от тренировките ми) Когато тренирах към 16:00 и съответно тогава ги приемах, нямах проблеми със съня.
Постигнати резултати:
За 30 дни - 3 смъкнати килограма, 6 смъкнати сантиметра от талията. Повече от това не мога да искам. Бих казала, че това е най-доброто ми постижение за такъв период от време.
Ефект : 8/10 – не защото не съм доволна от резултата, а защото голямо значение за постигнатите резултати опринесоха както хранителния ми режим, така и постоянството в тренировките ми. Интензивността и енергията я отдавам на добавките.
Цена: Всички продукти са закупени от САЩ – следователно за цена давам 9/10
Съотношение цена – качество – 9/10
Обща оценка: 8/10
Най-добрия продукт(приемам го като цялостен продукт този стак), който съм ползвала до момента. :)
Темата беше редактирана от emzo на 30.03.11 21:50.
Мерси за ревюто, точно навреме сякаш дойде. Аз мисля да правя същият (ако има пари де) средата на април месец, но с добавен Lean Green и АЛА. Нещо подобно на Old anarchy stack само че с допълнение и без кофеин-а :)
Да, при прием на АЛКАР се пие АЛА, синергичен ефект имат.
На който му е интересно да потърси из форума за Anarchy Stack.
Koлкото до продуктите - те са си доказани, ти само го затвърждаваш ;)
Добро ревю , ама откъм цена не излиза изгодно , аз по скоро бих заложил на някой доказан фет бърнар
31.03.11
07:47
Добро ревю , ама откъм цена не излиза изгодно , аз по скоро бих заложил на някой доказан фет бърнар
Мерси. Ами цената на стака е 48 долора(от САЩ) В Бг цената му е около 130 лева. Бърнерите, които аз мислех да пробвам преди стака, бяха на цена около 40$. Имайки предвид, че с изкл. на йохимбина, от всичко друго ми остана за поне още 20 дни прием.
@emzo - да прав си, че комбинацията е доказана, но никой не направи черно на бяло ревю.
@Vlado89 - и аз мислех да добавя зелен чай, обаче забравих. :D И след това си накупих още някои други health добавки и ставаше много. Аз също много се чудех дали да не си купя АЛА, защото 1000 пъти съм чела темата на emzo за anarchy stack-a, отказах се, но следващия път (ако има) ще си взема и АЛА, защото е задължително с АЛКАР и АЛА да се пие. Беше грешка от моя страна, признавам. :)
Мнението беше редактирано от Мила на 31.03.11 07:48.
Отлично ревю, един въпрост. Преди и след и по време на периода пила ли си кафе ? :)
10.07.11
13:02
Отлично ревю, един въпрост. Преди и след и по време на периода пила ли си кафе ? :)
Да, пила съм, поне 3 кафета дневно. Постоянно пия кафе.
Аз искам да направя цикъл с подобен стак, но първоначално мислех да си взема Slin Sane. Когато се поразчетох обаче видях че той не бива да се комбинира с АЛА. Целта ми е да кача чиста мускулна маса и да сваля малко от талията. Чудя се коя комбинация ще е най-добра. Yohimbin + Slin Sane + кофеин или АЛА ALCAR Yohimbin кофеин и Green Tea?
08.09.11
21:13
Аз лично не мога да ти отговоря на този въпрос, защото първата комбинация никога не съм я пробвала :)
Прекрасно ревю.
Искам да те попитам как се храниш, докато приемаш Йохимбин?
По-точно, ядеш ли сирене и кашкавал? И в какво количество.
Знам, че комбинацията йохимбин и сирене/кашкавал е токсична. Колко сирене може да се приема, когато се пие Йохимбин?
По време на прием на Йохимбин проблем ли е да се приема извара? Т.е. изварата съдържа ли тирамин?
Въпросите ми станаха малко повече...
Но най-вече ме интересува как се хранеше, докато пиеше Йохимбин?
Хапваше ли сирене и кашкавал (все пак си била на бм нвд), и в какво количество?
15.09.11
17:13
Благодаря,
до колкото помня в изварата няма тирамин. Има и други продукти, които се смятат, че трябва да се избягват като вино, черен дроб и други. Аз съм си пила и вино, и сирене съм яла, и черен дроб също. И все пак не съм прекалявала - да кажем сирене и кашкавал около 100 гр на ден(и то не всеки ден), вино рядко пия и то в малки количества, черен дроб от време на време. Попринцип, не трябва да се приемат продукти със съдържание на тирамин. В началото го спазвах, вече не или по-скоро забравям, че не трябва. Но не всеки ден съм приемала млечни , защото ги избягвам по време на чистене. Като цяло се придъряй към ниския прием на продукти със съдържание на тирамин по време на прием на йохимбин, освен ако не намериш изследвания с обратното твърдене.
P.P В дневника имах описан режима, който спазвах, изтъркан е, за съжаление не се сещам точно, но май-млечните бяха рядкост.
Мнението беше редактирано от Мила на 15.09.11 17:22.
15.09.11
17:20
При всеки различно, но аз основно белтъчините си набавям от сирене, кашкавал, яйца и до този момент в комбинация с Йохимбин, проблем не съм имал. Не говоря за това дали съм се почувствал по някакъв начин, а за пълни медицински изследвания - правя такива на шест месеца по задължение. Последното изследване се падна към края на приема и даже ми даваха резултатите за пример на останалите ми колеги /то пък на кое ли изследване не го правят/ :D
Уоу, благодаря ви за бързите отговори.
Очаквах да мине повечко време, докато някой ми отговори. :) Мерси.
Наистина ми помогнахте, защото в менюто ми присъстват главно продукти като извара и сирене. За съжаление пилешко - не толкова често.
Също ме интересува (може би не е тук мястото, но така и така съм започнала да питам), вярвате ли на това, че зимата и като цяло, когато е по-студено се сваля по-трудно?
Защото аз зимно време съм постигала доста добри резултати. Единствения минус е, че е по-студено и тренировката е по-скована.
@Mon couer est a vous, съжалявам, че не съм обърнала внимание на дневника ти.
Всъщност, аз не следя дневниците. А може би трябва да започна да го правя. :)
16.09.11
17:05
Уоу, благодаря ви за бързите отговори.
@Mon couer est a vous, съжалявам, че не съм обърнала внимание на дневника ти.
Всъщност, аз не следя дневниците. А може би трябва да започна да го правя. :)
Не съжалявай за дневника :) ,
не мисля, че има значение времето, значение имат храната и тренировките. И аз зимата постигам това, което си наумя, лятото ми е доста айляк :)
23.11.13
17:05
Мога да изкажа само положително мнение за продуктите на Prima Force. Пих АЛКАР-а и бях много доволна. Килограми почти не свалих, но се изчистих от мазнините на краката. После изчезна от пазара и бях, меко казано, разочарована. Сега го търся да си го купя пак.