22.03.05
20:39
Значи проблемът ми е следния!Ходя на фитнес от няколко месеце,но от скоро ходя 3 пъти в седмица!И напоследък когато се оглеждам в огледалото забелязвм че сам натрупала маса в краката,а не искам!Упражненията ги правя с малки тежести,но все пак...Ако може някои да ми помогне със съвет или каквото и да е ще съм му много благодарна!Предварително благодаря ;-)
Ти да не правиш упражнения само за крака!??? Момичетата в моя фитнес само уреди за крака използват!!!?
За москулна маса става въпрос!Не правя само за крака,правя за всичко!А и да попитам за долната част на корема как може да се свали?С тичане за колко време става ако тичам 2 пъти в седмицата! 10 х
Виж, да свалиш мускулната маса е трудничко, а и не съм сигурен, че е добра идея. Можеш да правиш за краката повечко упражнения (4-5), повечко серии (20), повечко повторения (20-30) с минимални (20-30сек) почивки и леки тежести. Последните две са най-важни.
Свалянето на мазнини само от част от тялото също е много трудна, да не кажа непосилна задача. Тичай, след това прави упражнения от типа на вдигане на краката, обратни крънчове. Пресметни режима така, че след това да не ядеш около час.
А според теб дали е достатъчно да бягам 2 пъти в семицата по 30 мин. и 3 пъти в седмицата да ходя на фитнес!Какъв режим и упрежнения ми предлагаш(основно за долната част на корема)!
[quote author=“bggirl”]А според теб дали е достатъчно да бягам 2 пъти в семицата по 30 мин. и 3 пъти в седмицата да ходя на фитнес!Какъв режим и упрежнения ми предлагаш(основно за долната част на корема)!
Това не е лошо като идея... Но може да опиташ нещо по-така...
Примерно, аз във фитнес крака не правя. Но ходя много пеш, с километри на ден. Плюс почти всеки ден УМЕРЕНО кардио серии движение. А иначе карам и колело понякога/1-2-3 пъти седмично/ Просто можеш да спреш краката В ЗАЛАТА и да си правиш само отделно разни умерени кардиота и натоварвания. Само като пример ще ти дам, че прасците ми не вървяха докато ги тренирах в залата, а като спрях там и почнах отделно се оформиха. Прецени си сам една програмка. Но като цяло на мен ми се струва, че ако в залата ги помпиш, както и да го правиш, ако и физиката ти е такава, трудно ще се оттървеш от масата и евентуално мазнините по краката точно.
Успех!
tpdр дали се усети, че човека е жена всъщност :lol:
bggirl, всичко може да се окаже достатъчно или крайно недостатъчно, зависи от цялостния режим и съставянето му. Щом си си избрала такъв режим, нищо не пречи да си го конструираш така, че да е си постигнеш целите с него :wink: И забрави да тренираш долната част на корема, горната част на влакната какво ще прави през това време? :D По принцип можеш да наблегнеш там с един трисет, съставен от следните упражнения: сгъване на коленете към гърдите от вис, вдигане на краката към главата от лег, обратен крънч. Направи по една серия от всяко упражнение, почини макс. една минута и го направи отново. Така 3-5 пъти. Добър ще бъде ефектът, ако можеш да го правиш след бягането.
Поздрави
[quote author=“Martin”]tpdр дали се усети, че човека е жена всъщност :lol:
Ми... НЕ! хаха :lol: Чак сега забелязах ника бг-ГЪРЛ :lol: . Ами то така е във форум, стават грешки. :lol:
Аз и отначалото се позачудих, че мъж ще натрупва повечко маса в крака, пък и няма да е доволен... сега ми се изясни. :lol:
ПЪРДОн. :)
Няма проблем ;-)
Искам да ви питам и още нещо!Задалжително ли е да се пие вода по време на трениривка?И според вас как е по-добре 3 пъти в седмицата фитнес и 2 пъти тичане или обратното?Кое е по-добре да е повече от двете!Благодаря предварително
29.03.05
19:00
мисля,че ако само увеличиш тичането на 4 пъти седмично по 30-40 минути на гладно ще има :lol: визуален ефект още след втората седмица :wink:
Виж сега, аз ако потичам сутрин, сигурно ще припадна, но на повечето хора добре им се отразява, така че.... :wink:
и аз съм така ако тичам сутрин направо незнам къде се намирам завоите ги взимам с един крак :lol:
Зависи от хранителния режим и други тренировъчни занимания. При добър режим и добра програма за крака след месец (най-късно) трябва да има видим резултат.