Моля за съвет !

04.04.11
01:58

Привет , аз съм любител на фитнеса и за това бих искал да ми препоръчате добавка, която да спомага за изграждането на мускулна маса. На 16 съм 65 кг 175 см . От какво бих имал нужда най-добре , дали креатинче, протеинче и тнт . Също така конкретни фирми или марки ще ми бъдат от полза ...
Благодаря предварително :)

Е, ти явно си ги знаеш :D

Протеинче, креатинче, глутаминче, гейнърче, аминокиселини...тия ако не ти помогнат няма какво. Аааа...и яденето на качествена храна ще ти помогне...даже повече от добавките. ;)

Марки и производители: BSN, Gaspari, NOW, Syntrax…с никоя от тях няма да сгрешиш.

Айде успех! Ще ти трябва. ;)

04.04.11
18:34

Ами , не съм толкова запознат знам че има поне 2 вида креатин и протеин ... а колкото до храненето - сега съм в процес на чистене смисъл наблягам на месо ориз ит акива работи но без мазнини запръжки сладко и хляб, не че не ги ям просто се старая да ги отбягвам и поради тази причина нямам много сила ... усещантето е ...

Мнението беше редактирано от Mr.Eko на 04.04.11 18:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1