След Преяждане

Прескочи до:
А

06.04.11
11:37

“не знаеш какво правиш и ръсиш уникални неща на, които ми беше трудно да повярвам. Вземи се стегни малко и спирай с глупостите”
Ами да не знам какво правя за това съм тук и Ви искам съвет , мнение , с нещо да ми помогнете да си оправя хранителния режим .. а не да ме упреквате за това , което съм правела досега , от незнание ;)

яж го млякото и по няколко яж... ако можеш и още 1-2яйца да изядеш добре ще е :) ... аз сега се опитвам да убедя момиче да изяде кисело мляко с 4,5% масленост... трудна задача е да ви кажа... :D

ПП: сега ми изръси, че днес ще яде 1път, защото вчера е яла черен хляб

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.04.11 11:44.

HE

06.04.11
11:46

Ключовата думичка тук е “Четене”, както споменах и в предния си пост - Има достатъчно информация на сайта /под формата на хранителни и тренировъчни режими/, а преди да поискаш мнение е хубаво да знаеш какво искаш, та пак се връщаме на четенето.
Надявам се не очакваш хвалебствени слова за това, което правиш към момента /освен от разгонените дребосъци/ и адекватни съвети за изготвяне на хранителен и тренировъчен режим. Това нещо сяда и се прави според способностите на човек, като преглежда примерни програми, а за хранителния режим е същото. Как да ти кажа “Това е твоят режим” при положение, че не съм те виждал, преценил и т.н. и за това сама трябва да направиш основното, едва след това се допитваш до форума. Ние вече от своя страна можем да те посъветваме какво да допълниш или изключиш от режимите си. Това, което сега си пуснала и тема не може да се нарече, не води до някаква ползотворна дискусия - няма основа върху която да се води дискусия. Към момента имаме недостатъчно хранене, фикс идея за отслабване и изисквания на летен билдър - какво правим?
Ето едни наръчници за това как се създава правилно тема във форума /като решиш да пуснеш нова вече с избраните от теб режими, върху които ще се води дискусия и ще се помага със съвети/:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_26

06.04.11
12:36

Можеш да добавиш и овесени ядки в менюто си.

Най-добре ще е да си направиш дневник. Така ще си следиш прогреса и ще получаваш съвети относно храненето/тренирането. Не влизам много често в дамските дневници, но това, което ми е направило впечатление е, че са много отзивчиви и със сигурност ще ти помагат доста :)

казано от Ани  Ш. на 05.04.11, 22:27:

Без да се обиждаме моля ;) всеки си има различна представа за красиво тяло ..аз мойто не си го харесвам... и искам да променя това :)

същите отговори ... :) все пак си избрала НЯКАКЪВ път към здравето .. евала :)

02.03.15
23:37

И аз съм на протеинова диета от 1м но днес откачих и преядох.Шоколади сушени плодове 2 баници кво ли още не!Имам още поне 8кг да свалям от корем бедра ханш талия паласки но днес откачих!От утре пак продължавам още по стриктно и тва е!Кво да направя откачих!Сега ме е яд.Яко ми е тежко и ми иде да повръщам но няма да допусна пък и да откача но до края на Април 8кг трябва да паднат!Незнам как обаче :(

Когато гладуваш и правиш безобразия - резултатите са тези.
Как да стане? Целият сайт е посветен на отговора на този въпрос.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.03.15 23:58.

03.03.15
04:43

Изобщо не гладувам!Къде прочете глад?Разпрах се от протеинова храна!Единствено вчера се отпуснах и не мисля че от 1 ден ще напълнея повече от 1 кг максимум 2.които от днес отново ще стопя защото си продължавам по сериозно от преди вчера режима!

03.03.15
08:08

казано от Мария М на 03.03.15, 04:43:

Изобщо не гладувам!Къде прочете глад?Разпрах се от протеинова храна!Единствено вчера се отпуснах и не мисля че от 1 ден ще напълнея повече от 1 кг максимум 2.които от днес отново ще стопя защото си продължавам по сериозно от преди вчера режима!

За месец, два хич не ми се смята с колко може да се качи.

03.03.15
08:12

Tия 1-2кг са предимно водна задръжка, не телесни мазнини ;)
Я опиши един протеинов ден как ти изглежда. Не за да се заяждам, просто ми е любопитно. А за глада за сладко (тоест за въглехидрати) пробвай стевия, ако не си пробвала вече

Мнението беше редактирано от Pavel D на 03.03.15 08:14.

Изобщо не гладувам!Къде прочете глад?Разпрах се от протеинова храна!

Гладът е широко понятие и не се изчерпва само с намален енергиен прием.
Монодиетата като принцип означава лишение от важни за организма вещества.
Приемам, че с белтъчна храна си доставяш достатъчно енергия, но има сериозна вероятност да не съм прав... ей така, както си се разпорила.

От един ден няма да напълнееш - това е вярно.
Остава открит въпросът дали подходът ти е здравословен като цяло...
Неконтролираният пристъп на желание за захар е показател за процеси, които не са особено желателни и здравословни. Може да свалиш желаното тегло, може и да не успееш - това зависи от много неща. Ако постигнеш желаното идва по-важният въпрос - после какво правим и какво ще се случи?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.03.15 10:17.

03.03.15
10:38

Пристъпа на захар е защото се изпокарах с майка ми и понеже съм с ИР веднага огладнях на вълк и нямах волята да не ям!Това просто няма да се повтаря защото и ендото ме предупреди,че не сваля ли до 50-52 кг ме очаква Диабет Тип 2.Та сега съм 62 имам още много да диетувам!А когато ги сваля ще ги поддържам просто!!!

казано от Мария М на 03.03.15, 10:38:

А когато ги сваля ще ги поддържам просто!!!

Как? :)

А като ядеш само протеини, какво точно използваш за ЕНЕРГИЯ? :) Въпрос за 3 по биология/химия ;)

03.03.15
11:17

Незнам какво използвам!Като хапна пилешка пържолка със салата и 5 6 белтъка ми идва цялата енергия!Килцата падат и се чувствам добре!Пия по 3л вода и така!

Със същия успех можеш да хванеш един нож/сатър за месо и да режеш килца от себе си ;) Почти същият ефект е здравословно ;) Постфактум ще се чудиш де е това животно цикъла ти и защо го няма ;)

03.03.15
11:22

Цикъла ми е уникален!Като часовник съм всеки месец,а от Октомври до сега съм 15кг надолу.

Добре :) Един познат обясняваше, че акъла не е х**, че да го набиеш в нечия глава, а ти си жив пример :)

Мария, в коментарите под статията за маслини ти бях оставила един линк към материал “Защо жените имат нужда от мазнини” (а и не само жените).
Прочете ли го? :)

03.03.15
12:02

казано от Вероника Налбатска на 03.03.15, 11:40:

Мария, в коментарите под статията за маслини ти бях оставила един линк към материал “Защо жените имат нужда от мазнини” (а и не само жените).
Прочете ли го? :)

А трябваше ли?  Нали цикъла си цъка като часовник, а килцата падат? Тук не си ли пишем само за да си чешем езиците? Като дойде проблема до главата, тогава ще му мислим. И ще си пишем пак безсмислици... (facepalm)

ПП: от 1 месец си на протеинова диета, обаче викаш, че е добра и здравословна щото от октомври нищо ти няма, а си свалила 15кг??? Нещо не схванах.
ПП 2: помисли върху въпроса на Херцога, жокер от мен-как (до какво) метаболизира протеина за да се използва за енергия и как мазнините за същата цел; има ли това значение, особено при ИР; инсулиногенен ли е протеина и инсулиногенни ли са мазнините...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 03.03.15 12:15.

Весо, задаваш й въпроси, за които няма IQ дори да осмисли, камо ли да ти отговори ;) Нека я оставим да сваля килца, пък като се на*бе здравословно ще притича тука за акъл отново и ще си говорим пак :)

03.03.15
14:22

Ми тя е готова. 15кг свалила, има да сваля още толкова, с ИР и поела уверено към диабета. От много акъл и знания ще да е. А следващата стъпка е от “яд ме е и ми идва да повърна” към “чувствам се гузна и повърнах”. Булимия и диабет е много добра комбинация.

03.03.15
14:30

Ани, според мен има вариант НВД да не е твоят режим :) На тези години и с тези килограми според мен изобщо не ти трябва режим. Хубаво е просто да знаеш коя храна какво носи на организма ти.
Аз също съм около 165см. Изпробвала съм много режими на хранене.Смятала съм калории, грамове и съм се побърквала. За мен истината е да имаш лек калориен дефицит и да подаваш на организма си здравословна храна. Щом си прибегнала до половин торта, значи организма ти ти дава сигнал ,че имаш нужда от енергия. При мен пристъпите с много въглехидрати и то точно бързи се поевяваха когато мъчех тялото си с НВД. Мъчение си беше! Хубаво е ,че го осъзнах. Възможно е просто да имаш нужда от повече въглехидрати. Най-хубавите ми резултати са ставали без да ограничавам въглехидратите и с тренировки. Така имам сила да градя мускули и дори не помислям дали да изключам тренировки от програмата си, а напротив- отивам с желание и се кефя на постигнатото.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1