04.04.11
23:57
Здравеите фитнесманиаци.знам 4е едва ли 6те полу4а помо6т тук но ре6их да опитам.Преди 5 м. ме налегна това тегло наре4ено дискова херниа.ко6мар коитос няма краи.На 35г. съм и тренирах с тежести от 20г. Ноември ми се парализира цялата дясна страна до ходилото.запо4на се болници,инжекции и хап4ета.диагнозата бе медианна дискова херниа л4-л5 с1.Декември месец постапих в болница св.София където ми бе направена озонотерапия.Големи бяха надеждите ми за избавление от тази коварна болест.не можех да ходя даже и да седя а само легнал на една страна.не се хранех за да не ходя до тоалтна.След така наре4ената дисколиза-озонотерапията запо4нах да ходя по 20 метра да седя и да се храня.но месеците си минаваха а след всеки опит да повдигам малко 6-7 кг гири4ки зверски болки ме разкъсват.а имах забележителни постижениа.сгъвах за бицепси 70 кг 5=6 4исти повторения и т.н.Болни4ните те4аха времето минава6е а мен си ме боле6е,боле6е...докато запо4на да ме реже и другата страна.хернията бе6е двустранна ве4е.ве4е бях напълно съсипан.не ходех на работа а имах 2 деца и жена която е в маи4инство.опитвах лицеви опори някои пут боли друг път не.4ух за един китаец доктор в софия др.ван пеидю.лекува6е ме с вендузи масажи и ток.отидоха и там 700лева но ефекта не бе о4аквания.полу4их някакво облек4ение но като спрях да ходя по4наьа пак мъките.десетки безсънни но6ти в мисли за семеиството и прехраната.за да не ме изгонят от работа тръгнах преди 2 седмици.дилемата бе6е да стоя на едно място седнал 8 4аса или да се движа но да вдигам пълни кофи и тави с материал.избрах 2-то.жсеки ден излизам с мисълта дали 6те мога да се прибера и цялото ми тяло в режещи болки но търпя да не ме изгонят..отслабнах с 12 кг и нямям же4е и помен от мускули.тежи ми и една кофа.казжат ми 4е операциятя е рискована пък и пари за такава бе4е няма.гледам за децата и тва е.този ко6мар е без краи.сега се върнах от 2а смяна и седнах да пи6а.един колега ми каза за този саит е ре6их да пи6а.бих бил дожолен на всякакви мнения и препоръки.поздрави
Модерация: Преди да пуснеш следващата си тема прочети Условията за ползване
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.04.11 09:30.