05.04.11
19:44
Какво бихте ми препоръчали?
Чудих се дали да бъде интра продукт, но не можах да реша и питам Вас.
Добавка,която да помага за въстановяването,подобрение в настроението и т.н.
Нещо от порядъка на 60лв. .
Благодаря!
Темата беше редактирана от Стоян на 05.04.11 19:46.
05.04.11
20:13
amino prot & food
Вземи си Валериан тогава, останалото за храна
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 05.04.11 21:06.
05.04.11
21:23
Интра Продукт - SizeON Max Performance
стимулатор на хормона на растежа - CL Blue Growth , USP Powerfull
На това бих заложил аз. Първото ще стимулира възстановяването по време на самата тренировка, а вторият продукт по време на сън, което трябва да доведе до малко по-добро наспиване за по-кратко време и по-ниски нива на стрес. Ако стреса те притеснява повече приемай цинк и магнезий преди лягане или някой продукт за подтискане на кортизола - NOW Super Cortisol Support, Rhodiola.
За съня: мента + глог + валериан (от някоя аптека), без рецепта го дават... ще спиш като къпан ей момче. Народната медицина винаги съм я поставяла на пиедестал пред всякакви съвременни “ЛЮКАРСТВА”..
Мнението беше редактирано от libra на 05.04.11 21:39.
Сън, витамини и минерали, секс, смях... :)
Не ти препоръчвам да взимаш валериан, лесно се привиква към подобни неща. Питай в аптеката за билки, които помагат за по-добър сън.
Относно USP Labs Powerfall проблем ли ще е ако го вземам , защото съм на 18г.(след 2 месеца 19) и за колко време стига една опаковка , 20 дни?
06.04.11
10:17
За по-добър сън аз ти препоръчвам Melatonin. Незнам защо му препоръчвате валериан, но определено в случая не е най-подходящият продукт.
Мнението беше редактирано от Мила на 06.04.11 10:29.
06.04.11
10:57
А за интра продукт- IntrAbolic :)
06.04.11
11:04
А за интра продукт- IntrAbolic :)
...или забележимо по-изгодния Purple InTrain. 8-)
Purple inTrain сега е по-скъп от Интраболика.
Благодаря за отговорите до момента ще се радвам ако още,някой даде съвет.
06.04.11
12:32
Една промоция на продукта и не е толкова по-скъп, освен това има 60 дози, а не 40.
06.04.11
12:39
Purple inTrain сега е по-скъп от Интраболика.
Сравни цените на една доза от двата продукта.
А относно амино на прах кой са по-добри ON Amino Energy или USP Modern BCAA ?
Не ти препоръчвам да взимаш валериан, лесно се привиква към подобни неща. Питай в аптеката за билки, които помагат за по-добър сън.
А Валерианата какво е бе колега? Не е ли екстракт от билка? Сиреч RADIX VALERIANA или Дилянка. В аптеката като пита за билка, за по-добър сън да му предложат Валериана? И това, че се привиква да не си го чул от някоя баба?
За по-добър сън аз ти препоръчвам Melatonin. Незнам защо му препоръчвате валериан, но определено в случая не е най-подходящият продукт.
Чи ко му е ” Прилага се като седативно средство при стрес и нервно напрежение и свързани с тези състояние нарушения на съня;...” Това е от лекарствения справочник, а това от него :
По скоро при моята липса на сън и стрес ..
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 06.04.11 20:28.
А Валерианата какво е бе колега? Не е ли екстракт от билка? Сиреч RADIX VALERIANA или Дилянка. В аптеката като пита за билка, за по-добър сън да му предложат Валериана? И това, че се привиква да не си го чул от някоя баба?
Да съм написал някъде какво е Валериана? Чакай да видя... я не съм писал, ЧУДО. :D
А под билки имах в предвид не във формата на хапчета, като за пример давам Маточината. Наистина помага и съм го изпробвал(препоръчано ми е от баба). :D
А това дали се привиква... към всичко може да се привикне, зависи от количеството и честота на прием(източник: логика и житейски опит, не баба). :)
И според теб няма какво да научиш от възрастните хора? Струва ми се, че подценяваш бабите. :)
Колега(даже май си ми адаш :) ), въобще не мога да те разбера! Нали не трябва да взема Валериана, защото се
привиква към подобни неща
Пък маточина може, макар, че
към всичко може да се привикне, зависи от количеството и честотата на прием
Инак май схванах мисълта, ако имаме екстракт от Маточина, под формата на хапчета - не е хубаво! А ако е направена Маточината по по-горе описания вариант, няма проблем :)
Инак нищо против бабите нямам, имам си две и ги обичам много. Даже ако всички хора в България бяха като тях, тая държава щеше да цъфне и върже! Само, че като приказваме за такива неща е хубаво да има и някакви научни факти, изследвания пр...
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 06.04.11 21:25.
Колега(даже май си ми адаш :) ), въобще не мога да те разбера! Нали не трябва да взема Валериана, защото се
привиква към подобни неща
Пък маточина може, макар, че
към всичко може да се привикне, зависи от количеството и честотата на прием
Инак май схванах мисълта, ако имаме екстракт от Маточина, под формата на хапчета - не е хубаво! А ако е направена Маточината по по-горе описания вариант, няма проблем :)
Инак нищо против бабите нямам, имам си две и ги обичам много. Даже ако всички хора в България бяха като тях, тая държава щеше да цъфне и върже! Само, че като приказваме за такива неща е хубаво да има и някакви научни факти, изследвания пр...
Дам, явно не съм се доизказал. Зависи към какво човек привиква. Аз примерно съм привикнал към водата, не обичам сокове и газирани напитки, но това не ми вреди, а обратното помага. Маточината няма странични ефекти и предозировката е невъзможна. Може да провериш и да се увериш в това. Докато при валериана има записани такива, колкото съм чел из нета. Пак казвам нямам личен опит с него, защото избягвам каквото и да е, което ме успокоява. Просто съм достатъчно спокоен и стабилен човек.
А и винаги имам запаси от ракията на дядо, която е най-добрия приспивател. :D
Още повече в началото момчето питаше за “Добавка,която да помага за въстановяването,подобрение в настроението и т.н.”, откъде тръгнахме с този сън не разбрах. За подобрение на настроението му препоръчвам натурален шоколад или просто какао. Както и нещата от по-горе, които бях написал. ;)
Гледам сте завързали някакъв ,,спор’’ и ще го прекъсна ,за да ви кажа на какво се спрях.
Мелатонин(NOW),валериан(NOW), ON Amino energy и имам останали около 40дози GreenMag.
Ще има ли проблем при прием на толкова много продукти?
06.04.11
22:42
Според мен е напълно излишно да купуваш и Мелатонин, и Валериан, спри се на едно от двете. Или иди до аптеката и попитай, кое от двете е по-добрия вариант при нарушен сън.
Прочети последния пасаж, от тази статия/проучване ; за да разбреш, че не е добре да ги вземаш и двата продукта. Също може да прочетеш кой от двата продукта има странични ефекти и какви.
x_3_mar - незнам защо си се развикал толкова за тоя валериан, но моята причина поради която не го препоръчах е, че има странични ефекти за разлика от Мелатонина, чела съм още няколко проучвания, в които не се препоръчва валериан при проблеми със съня. Това кое, автора ще избере си е негов проблем.
Мнението беше редактирано от Мила на 06.04.11 22:58.
А относно амино на прах кой са по-добри ON Amino Energy или USP Modern BCAA ?
Не съм пила първите, но се сещам, че докато пиех вторите тренирах 3 пъти седмично в залата, ходех на 2 пъти в седмицата ма плуване и почти ежедневно тренирах с колелото в снега. Няма да съжаляваш с каквито и да е аминки, билковите хапчета за лелички не ти вършат работа.
x_3_mar - незнам защо си се развикал толкова за тоя валериан, но моята причина поради която не го препоръчах е, че има странични ефекти за разлика от Мелатонина, чела съм още няколко проучвания, в които не се препоръчва валериан при проблеми със съня. Това кое, автора ще избере си е негов проблем.
Всъщност Валерианата изобщо не ме вълнува. Само че си мислех, че сме тук да си помагаме взаимно и когато някой каже нещо, което не е вярно, да се поправяме! В случая ме изкарвате, че имам сестра :D ! Та за пореден път да си кажем, Валерианата НЯМА нежелани лекарствени реакции, има такива в единични случаи и то единствено при предозиране, при приемане на дози 20 пъти над максималната терапевтична, която е 1-2 таблетки 3-4 пъти дневно. Сиреч, ако някой има намерение да взема 3 пъти по 20-40 таблетки на ден, си е негов проблем!
Melatonin-а е отврат, ако Валериана му действа , то по-добре него.
Аз пък знам две билки, към които не се привиква и вършат чудна работа, ама им забравих наименованията тук в БГ :D
07.04.11
17:27
Melatonin-а е отврат, ако Валериана му действа , то по-добре него.
Аз пък знам две билки, към които не се привиква и вършат чудна работа, ама им забравих наименованията тук в БГ :D
Кое му е отврата на Мелатонина ?
x_3_ m… - намери ми пасажа в който казах, че валериана не действа !Аз дори не съм видяла ти кво си писал за валериана, нито пък съм споменавала, че това което ти си казал е грешно :D Единственото което казах е ‘’че смятам, че валериана в случая не е най-подходящия продукт’‘, нито съм оспорвала неговото действие нито съм казала, че се умира от него, реагираш супер остро... Изказах мнението и никой не може да ме принуди след всяко изречение да обяснявам, защо така мисля.
Мнението беше редактирано от Мила на 07.04.11 17:30.
.... че има странични ефекти ...
Ето с това не съм съгласен, просто , защото не е вярно, ама както и да е... Малко съжалявам, че въобще писах :) Кой каквото иска да взема... Неприятни емоции, към никои от по-горе присъстващите не изпитвам, а тона смятам, че си беше в правилата на форума. Peace и да се усмихваш ;)
На първо място трябва да огледаш добавките,които вземаш дали нямат тонизиращи съставки.И дори витамините могат да имат възбуждащи съставки,микроелементи.Тогава вземай само Б-комплекс в малки дози.Може да опиташ с пакетирани билкови чаеве:маточина и лайка.Преди лягане вечер.Също и капсули Розмарин.И ако не помагат тогава по-силните валериана и мелатонин.Освен това може да не си готов за много чести тренировки и тогава опитай трениране през 2-3 дни.
08.04.11
11:37
вземи си GABA на NOW
Относно приема на ON Amino Energy.Става ли да започна да ги пия преди тренировката и по време на самата.Като и 30 мин.преди тренировка ще пия и GreenMag.Или да ги смеся в едно и да ги пия така.
08.04.11
22:54
Пий Green Mag преди тренировката, a Amino Energy по време :) От всички опити и тестове съм установил, че аминокиселините действат най-добре ако се приемат по време на тренировката. Скоро мисля да тества по-време на тренировката да приемам амино с креатин, предполагам не случайно SizeON са го направили с тази цел :)