BCAA 4500 AST Sports Science

Някой ползвал ли ги е ?
Ако да какви дози,понеже една доза (6 капсули ми се вижда много).Дозата преди лягане ми се вижда излишна.

06.04.11
12:27

Пълно набутване са тия аминокиселни.6 таблетки са 4.5 грама бцаа,а за да ги усетиш трябва да приемаш 15-20 грама.За същите пари взимаш 500 гр. на прах.Кое е по-изгодно и ефективно?

преди тренировка 1 доза,след тренировка и сутрин добре ли е ? тва са 18 таблетки = 13,5 грама бцаа

06.04.11
12:48

Бива така,може и 1 преди лягане да добавиш.Като взимаш добавки,не ги пести.

Из форума до колкото съм чел прием преди лягане е излишен? или съм прочел не това което трябва (:

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 06.04.11 14:04.

По-горе ти се каза.... човека има предвид BCAA Xpress на  Scitec. 500 гр. бцаа в опаковка или 100 дози на цена около 50 лв. Сметни си в опаковката на тези, които споменаваш колко грама има, раздели цената на грамовете и ще получиш колко ти струва 1 гр. от тях.
Бцаа Експрес ти излиза 10 стотинки за грам, хайде сега сметни и другите.

ами тея дето съм написал по-горе са 500 хапчета в опаковката и дозата е 6 (4,5 грама БЦАА ).

07.04.11
01:36

казано от Александър  Илиев на 06.04.11, 12:19:

Някой ползвал ли ги е ?
Ако да какви дози,понеже една доза (6 капсули ми се вижда много).Дозата преди лягане ми се вижда излишна.

10-20гр ВСАА на ден е нормално. Ако пиеш протеинова пудра, ВСАА-то може да го приемаш преди и след тренировка. Преди лягане, ако пиеш протеин/извара, дозата ВСАА си я спести.

Значи реших да пия бцаа-то така:
в тренировъчен ден сутрин,преди и след тренировка(към 14 грама бцаа)
в нетренировъчен сутрин обед и вечер.

08.04.11
02:54

Пил съм няколко кутии от продукта. 6 преди тренировка, 6 по време и 6 след нея. В нетренировъчни 6 сутрин, 6 следобед и 6 привечер. Доволен съм доста, но винаги съм си го взимал от чужди сайтове на по-ниска цена, така стига за 27 дни и цената е поносима. Разбира се на прах има по-изгодни продукти, а този и тук не е толкова изгоден, но какво да се прави...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1