Проблем с мускулната треска ?

06.04.11
16:39

Здравейте. Значи проблемът ми е следния ... След като направя тренировката на следващия ден би трябвало да имам мускулна треска, но аз нямам. На какво може да се дължи това ?!? Притеснява ме това защото знам, че ако нямаш мускулна треска поне 1 - вата седмица значи мускулите не растат ( се помпат ). Според мен може да е от това че сега чистя мазнините и нямам голяма сила но не знам .

АН

06.04.11
16:43

Напиши “мускулна треска” горе - в търсачката на сайта.

Мускулната треска не е гаранция, че се справяш добре във фитнеса, както липсата й не е означава, че не се справяш. Не се шашкай толкова. А и няма общо с чистенето. :)

06.04.11
17:47

Ако си тренирал дълго време само на 1 програма мускулите ти са свикнали с нея..... смени я  :)

06.04.11
19:50

Или пък ако правиш всеки път едни и същи упражнения! Прави различни упражнения всеки път!

06.04.11
19:52

Или ако правиш едни и същи упражнения дигни килата на работните серии ;).

BE

06.04.11
20:25

Да не пускам нова тема да питам тук.Преди като тренирах след всяка тренировка имах мускулна треска,а сега смених програмата и много рядко имам след тренировка.Дали може да е претрениране или нещо подобно.

06.04.11
20:28

Може да ,но също така може и да ти е леко я ни покажи програмата по която тренираш сега

06.04.11
23:14

Много ви благодаря за отговорите ! Според мен е както казахте по-горе от програмата и упражненията от доста дълго време си правя се с една и съща програмка ... ще я сменя дано да има резултат :)

Мнението беше редактирано от Mr.Eko на 06.04.11 23:15.

Много интересно ! Аз вече от 6 месеца с една програма след всяка тренировка имам зверска мускулна треска,а тренировката не ми е повече от 1 час !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1