23.03.05
16:11
здравеите.понеже си взех гликоза и искам да ви питам какво ви е мнението.дали имам някъв смисъл или да си взема протеин?а и да питам качва ли се маса с нея?
Опа, явно и ти не си попрочел малко във форума,ама нищо, ще научиш с времето. Глюкозата е въглехидрат, а протеина е ...протеин. Организмът ти има нужда от белтъци, въглехидрати и мазнини. С тази информация и с цял форум за преглеждане ти оставям за домашно сам да си отговориш. Само подсказвам че глюкозата се пие след тренировка, а около 40 мин след нея се пие протеин. Ама ще напиша нещо и другите(с “ясни” въпроси) да знаят: “Чух”, “Казаха ми”, “Един от седми клас каза че качил маса с вода и бианабол” не са начините да станете яки и с хармонични тела. Става с тренировка, правилно хранене и добра почивка!!! Достатъчно компетентни мнения и статии има в този форум, а и в други електронни издания, за да почерпиш инфо и да разбереш защо малко си позволявам критика. Не ми се обиждай, не е лично.
Много време отделих за твоя въпрос, но именно с надеждата въпроси като твоя да не “цъфват” през няколко дни във форума.