Въглехидрати след кардио тренировка

След тренировка с тежести е необходимо да се приемат въглехидрати (80-100 грама) мед,банан..

А след кардио тренировка трябва ли пак да се приемат въглехидрати

Темата беше редактирана от Александър Илиев на 08.04.11 22:51.

08.04.11
23:22

Зависи с каква цел тренираш.

Ами целта ми е изчистване на мазнините,които ми останаха в коремната област :)

До колкото съм чел със НВД-ВМ режим загубата на мускулна маса при горене на мазнини е минимална.

08.04.11
23:30

И с чисто НВД е минимална стига да знаеш как да го направиш :),но сега по темата след тренировка с тежести в период на сваляне се приема макс 1 банан ;) а след кардио не е нужно да ядеш въглехидрати ако кардиото е сутрин изчакай 30 мин преди да ядеш каквато и да е храна ;)

08.04.11
23:30

Няма такова нещо. На НВД ли си маса ще губиш ;-) РБД - това е режмиа, аз повече грешката наречена НВД няма да правя. Не стига, че “спира” да работи след време, но и след това лесно се качват килограмите обратно.

08.04.11
23:33

казано от Rikoo на 08.04.11, 23:30:

Няма такова нещо. На НВД ли си маса ще губиш ;-) РБД - това е режмиа, аз повече грешката наречена НВД няма да правя. Не стига, че “спира” да работи след време, но и след това лесно се качват килограмите обратно.

Лесно се качват ако не знаеш как да излезеш от НВД :) Ако знаеш нищо не се качва ;)

е при мен работи. Остана ми още малко,и след тва ще мина както написа горе Рикоо на равномерно балансирана диета :)

На НВД съм понеже искам да изкарам преса.Имам маса обаче имам и мазнини,за това ме интересува дали е удачно да се приемат въглехидрати(такива както и след тренировка със тежести).

08.04.11
23:34

Веднага след кардиото протеин. По-късно 40-80 грама бавни въглехирдрати и протеинова храна.

09.04.11
21:24

Можеш да си вземеш BCAA или глутамин, за да запазиш колкото се може повече мускул, но с диетите не съм много запознат. След 30-40 мин кардио трябва да изчакаш 15тина-20 мин и да приемеш малко бързи въглехидрати, за да не започне тялото ти да си набавя енергия от мускула..поне така са ми казвали , най-добре е да се посъветваш с инструктор :) Надявам се да съм бил полезен по накякъв начин :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1