Какво ще ми препоръчате за покачване?

09.04.11
16:47

Здравейте,аз съм на 16 години(правя 17 след два месеца)тежа 63 кг и съм висок 170 см.Имам опит във фитнеса година и четири месеца.Когато тръгнах бях на около 15 години и половина и тежах 53 кг.Първия месец не съм взимал нищо,но след това ми препоръчаха да си взема протеин.Взех си и мултивитамини.Започнах и диета за покачване на маса http://www.bgstuff.net/za-myja/dieti-za-myje/5210-dieti-za-pokachvane-na-muskulna-masa Започнах да покачвам килограми,но само до преди няколко месеца.Оттогава не съм мръднал.Промених диетата,продължих с протеина но просто вече не качвам.Та искам да попитам какво да си взема?Във фитнеса който ходя ме ориентираха долу-горе какво да си взема(BCAA,креатин и да продължа с витамините).Аз се ориентирах към някои продукти:Mega BCAA Plus на BioTech USA ; Daily Formula на Universal Nutrition и Kre-Alkalyn EFX на All American EFX (четох,че при него не се задържа вода както при монохидрата)Какво мислите за тях и ако нещо не е както трябва моля да ме поправите.

09.04.11
17:10

А храненето как ти е ? Ако то не е както трябва, колкото и щеш добавки да изпиеш.... :)

Ако си взимаш алкалин си вземи Mega Kre-Alkalyn (scitec),а за да мърдаш в килограмите нагоре трябва и да се храниш..от добавки само няма как да стане.

09.04.11
17:57

Горе-долу добре са те ориентирали хората.

TN

09.04.11
18:06

Еми с неща наречено ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ! И се иска повече въглехидрати,а ни протеини когато качваш .. Нещо от сорта на 30% протеин 55 въглехидрат  и 15 % мазнини..

А тоя креатин кво ще го правиш,то вече всеки с по 1 седмица стаж в залата,дай да земе креатин,напълно ненужен е на този етап..

09.04.11
18:33

The next е прав, трябват ти повече протеини, при теб са почти от плодове само, разнообрази ги ( ориз, картофи, макарони - пълнозърнести, и още много варианти имаш ) и ги увеличи.

09.04.11
19:00

Ами мисля,че се храня прилично.Спазвам тая диета която съм казал по-нагоре като сутрин редувам овесените ядки със зърнена закуска.На обяд освен месото и салатата ям и 100 гр.ориз с една филия пълнозърнест хляб.Към вечерята също една филия пълнозърнест хляб(в диетата не го пише,но не мога просто толкова късно колкото пише там,а пък са ми казвали,че преди лягане не трябва да се яде много щото организма не може да ги преработи).Събота и неделя когато не съм на училище втората закуска(тази в десет) ми е макарони.Също така на обяд когато ми писне оризът го сменям,например с грах.

09.04.11
19:24

И ако  може да ми предложите нещо за изгаряне на досадните мазнинки в областта на корема(не говоря за добавки).

Да качваш килограми и да гориш мазнини не е лесно.. Преди да си легнеш наистина ти трябва нещо,което да те храни и то е изварата.За мен няма нищо по-добро от изварата преди лягане.

09.04.11
20:49

А колко грама извара е добре да ям,като моето последно ядене е в 22:30

09.04.11
21:12

От 100гр. на горе

09.04.11
22:00

Ок а за добавките,които съм избрал какво ще кажете?The Next вече имам опит година и 4 месеца във фитнеса както казах по-нагоре и това ми препоръчаха хората,които идват във фитнеса и са с доста години стаж.А от това което гледах All American EFX предлагат най-добрия кре-алкалин.Но все пак

TN

09.04.11
22:08

казано от just boy на 09.04.11, 22:00:

Ок а за добавките,които съм избрал какво ще кажете?The Next вече имам опит година и 4 месеца във фитнеса както казах по-нагоре и това ми препоръчаха хората,които идват във фитнеса и са с доста години стаж.А от това което гледах All American EFX предлагат най-добрия кре-алкалин.Но все пак

След 3-4 годишен стаж в залата и нагоре взимай креатина..А относно хранителният ти режим,ти не знаеш кое е протеин и кое въглехдрат,говориш ми за картофи,ориз,хляб,това не е протеин!

Малък ти е стажа за точно тази добавка.

09.04.11
22:35

Наясно съм кое е протеин и кое въглехидрат.Просто давах пример какво ям на колегите по-горе.Все пак мисля че го измислих-вместо креатина ще си взема и един хубав протеин.Ето го стака който ще поръчвам:Mega BCAA Plus на BioTech USA;Daily Formula на Universal Nutrition и Syntha 6 на BSN

TN

09.04.11
22:40

Еми трябва да си видиш отново хранителният режим,иска доста да се изпипа..Все пак протеин нямаш почти,въглехидрати от баници и заместваш храненията си с добавка!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1