Petya's Diary - New hope

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.01.13
22:27

29.01.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;30 - кафе
18;30 - Тренировка
15;40 - 19;30 - 1 ябълка, 95гр пилешко филе, 70гр контра филе, ~400гр зеле, 65гр морков, 1/2 лимон, 2 ч.л. зехтин, 8 маслини, 30гр ядки микс.
Добавки - няма.
Тренировка :
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!

Храна - най-сетне да не ме е срам да я опиша :)

Размисли - денят започна сравнително зле. Не успях да си поспя допълнително днес, че някакви турбоселяци бяха надънили музиката още в 7;30. (dull)
В училище пък ми казаха, че трябва до утре да знам 5 големи теми по икономика, та утре ще се учи стабилно (или поне колкото време имам, че трябва и да се тренира :D )
Поне тренировката мина добре. Време не съм засичала, но не се тутках много :)

30.01.13
23:07

30.01.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
09;40 - Тренировка
15;40 - 20;30 - 1 ябълка, ~440гр зеле, 70гр морков, 160гр контра филе, 2 ч.л. зехтин, половин лимон, 7 маслини, 30гр ядки микс, 3-4 лъжички свинско с картофи.
Добавки - няма.
Тренировка :
Крака и корем 
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Напади - 4х 12,10,8,6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака (свити в колената) от вис  - 3х10 повторения.

Храна - прилична :)

Размисли - готин ден. Трябваше да ставам рано и нямах възможност да си доспя после, но денят мина доста добре. Не ме изпитаха, което беше предвидимо, та 3 часа си поспах :D
Тренировката също мина много добре, доволна съм (sun)

31.01.13
22:35

31.01.2013: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
08;00 - кафе
15;35 - 19;30 - 1 ябълка, 120гр контра филе, ~300гр зеле, 60гр морков, 2ч.л. зехтин, половин лимон, 4 маслини, 2 ^люти чушки, ~100гр ^лютеница (със зехтин), 35гр ядки микс, 30гр филе Елена, 3 парчета кекс с банани и лешници + прясно мляко.
Добавки - няма.
Тренировка : почивка.

Храна - то си се вижда. Малко прекалих днес. :)
Всъщност калориите не са много. Хубаво е да ги увелича малко, но разбира се, по правилен начин. Кексът беше излишен, но ме изкуши, признавам си.
Смятам всяка вечер да хапвам по някоя люта чушка, че нали уж са полезни. :)

Размисли - доста приятен ден. Може да се каже, че почти се наспах - около 7 часа сън. Трябваше да ходя по магазините да си избирам плат за роклята иииии си взех :))

01.02.13
22:43

01.02.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
10;20- Тренировка
15;40 - 20;00 - 1 ябълка, 380гр зеле, 85гр морков, 2ч.л. зехтин, 120гр контра филе, 5 маслини, 70гр ^лютеница, 2 ^люти чушки, 40гр филе Елена, 1 неголяма чушка със сирене и яйца, малко свинско с ориз.
Добавки - няма.
Тренировка :
Кръгова:
7 кръга от всичко!

Ab Ripper X2

Храна - прилична. Хапваше ми се още нещо и вкарах една чушчица и оризец. Тъкмо и калориите вдигнах малко. :)

Размисли - приятен ден. Да си отчета успеха за първия срок - 5,93. Само една 5-ца имам, не успях да се преборя :D
Тренировката също мина изключително добре. Малко ме предаваха раменете, но издържах и нещата се получиха супер :) Аб рипъра както винаги беше чук. :)

П.П. Гаджето на брат ми ми беше обещала, че ще ме черпи с торта Гараш и тази вечер като се прибрах, заварих в хладилника едно привлекателно парче. Утре май пак ще кривна от пътя :D (wasntme)

01.02.13
22:57

Браво за отличния успех!

02.02.13
14:23

Благодаря, Анелия и на всички подкрепили! Втория срок ще се постарая успехът да бъде напълно отличен. Максималистка съм си във всяко отношение. (wasntme)

Така и така пиша, да си кажа, че преди малко си направих тренировката и мина много добре. Сега ми предстои цял ден учене, но преди това ме чака едно голяяяямо парче торта (devil)(devil)

02.02.13
19:35

Ще ви помоля да ми препоръчате най-вкусния протеин, който сте пили.
Смятам от тази седмица да почна да ям овесени ядки с кисело мляко и протеин и искам да е много сладък, за да може да задоволи поне малко сладкообичащия звяр в мен :D

02.02.13
19:48

Аз не съм пила друг, но при избора на моя поставих същото условие: резултата е SYNRAX Nectar - Шоколадов трюфел. Малко по-скъп е от обичайното, но няма захар и мазнини; само проетин е и е супер вкусен. Аз си го бъркам с извара и става като шоколадов пудинг. Не е шоколадово-горчив, по-скоро е като течен шоколад :D Адското описание дадох обаче (tmi)

02.02.13
22:04

Хахах, благодаря за хубавото описание, Радост. (sun)
Имам 3 вида протеин в нас, но ми е интересно да експериментирам, пък и наистина искам да е много сладък :D
Заглеждам се по PhD Diet Whey, някой пробвал ли го е? :)

03.02.13
00:08

Много бърз отчет за днес - трагедия.. :D
Уж щях да си хапна само парченцето торта, пък то стана една.. Вчера с брат ми и гаджето му гледахме филм и дадоха някаква реклама на Dunkin Donuts и казах, че са ми се дояли. И познайте какво - днес ми донесоха цяла кутия :D Е, не я изядох цялата, но и две ми бяха достатъчни.
Другото няма да го описвам, че ме мързи.  Тренировката - ръце и рамене и както казах, беше добре.
Няма да е лошо и да лягам, ама се загледах по един филм, та май чак към 1;00 ще е (dull)

03.02.13
04:09

Според мен се опитваш да минеш тънка лайсна и ни баламосваш... усетила си, че девойката ти угажда и тука за пред нас се правиш, че обстоятелствата-  видиш ли това донесли онова донесли :D :D и се прежалваш.

03.02.13
11:56

Примирявам се с тежката съдба, с която ме среща живота :D
Не змам защо, но на всички им е много приятно да ме хранят с всевъзможни глупости. А тя каза, че щяла да се грижи за тялото ми, особено преди бала :D

П.П. официално си обещавам, че след рождения ми ден ще стана един по-постоянен и сериозен човек..... поне до бала :D

03.02.13
21:42

03.02.2013: ~ 17 часа фаст
3х5 вакуумки
07;00 - кафе
13;30 - 18;30 - 1 ябълка, 30гр бадеми, ~300гр зеле, 55гр морков, 1ч.л. зехтин, половин лимон, 6 маслини, 2 ^люти чушки, ~100гр ^лютеница (със зехтин), 200гр кисело мляко с 15гр протеин.
Добавки - няма.

Храна - вегетарианска днес :D Вкарах малко протеин на прах, за да има някакъв поне.. :)

Размисли - мнооого натоварен ден - курсове, пробни матури. Още не знам резултата, но от сега усещам, че съм се поизложила на матурата. Разочарована съм от себе си!

Браво за страхотния успех. Наслаждавай се на последните  мигове в училище, че после ще  усетиш че ти липсва. Направо мен на моменти ми липсва от както съм в университета. Желая ти успех и дано да учиш това, което искаш.

04.02.13
14:07

Охх, колко го обичам този форум, няма да се отървете от мене :D Благодаря на всички за подкрепата! (sun)
И аз искрено се  надявам да успея да вляза, където искам. Дали ще ми липсва училището - смятам не, но определено ще ми липсват детските години. Но какво да правиш, рано или късно всеки пораства :)
Най-важното е да преследваме мечтите си и да не се отказваме от тях, независимо пред колко големи трудности се изправяме. :)

04.02.13
15:24

Ще успееш, Пете ::)
Любимата ми госпожа от училище винаги ми казваше, че усилията се възнаграждават. А и когато искаш нещо силно се стараеш наистина да го постигнеш.. Когато станеш студентка с усмивка ще си спомняш за вълненията и трудностите около матури и изпити.. ::)
`наистина е много приятно да получиш подкрепа тук, за каквото и да е.. форума и хората са наистина страхотни ! ^^

04.02.13
15:27

С риск да спамна,но все пак...Това за мечтите е точно така!Аз съм на мнение,че ако има желание се намира и начин колкото и далечен да ни се струва.По повод матурите...в крайна сметка това е пробна.Човек /за съжаление в конфликт с моя максимализъм.../ не се ражда научен,от първия път няка как да стане.С течение на времето и упражненията идва опита,както и успеха.Не се съмнявай в себе си и не увенчавай начинанията си с неуспех предварително,защото така ще се провалиш със сигурност.
Покрай изпити и матури съм и аз.Знам какво е положението с притеснения и колкото да се опитвам да съм силна,падам духом.Малък недостатък на моята скромна особа ;D но смаокритиката играе лоша шега понякога.
Е успех от мен и ще следя за отзиви! ^^

04.02.13
20:10

Пак ви благодаря, момичета!
Точно така си е: имаш ли желание - намираш начин, нямаш ли желание - намираш оправдание. :)
Наистина самокритиката може да изиграе лоша шега понякога, но пък не е и хубаво човек да е прекалено самоуверен. Поне при мен винаги има и доза съмнение. :)
Хайде пък дано след 4 месеца да ви се хваля и да ви черпя виртуално по биричка :D

П.П. хапнах парченце домашен фъч преди малко, няма такава вкусотия (devil)

04.02.13
23:48

04.02.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
17;00 - Тренировка
15;40 - 19;45 - 1 ябълка, 30гр бадеми, 300гр зеле, 40гр морков, 5 маслини, 1 ^люта чушка, ^лютеница, 125гр глиганско ^месо от буркан, 1 ч.л. зехтин, парче ^фъч.
Добавки - няма.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Набирания надхват -  4х4 повторения (почти положителни)
5. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
7. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
табата 20/10
1) клек без тежест
2) steam engine
3) V-преса
4) Chinese Abs.

Храна - прилична. Писна ми вече да меря точния грамаж на всичко. При някои неща ще го карам по усет.. :)

Размисли - супер ден. Тренировката мина много добре.
Обикалях и по магазините и си купих доста дрешки. Колко хубаво е да имаш прилично тяло и да седят добре (повечето) (giggle)

05.02.13
08:51

казано от Petya на 04.02.13, 20:10:

П.П. хапнах парченце домашен фъч преди малко, няма такава вкусотия (devil)

Ще споделиш ли рецептата за домашния фъч? (blush)(F)

05.02.13
18:15

Разбира се, веднага споделям, НО искам да отбележа, че няма абсолютно нищо здравословно в този фъч (giggle)

ФЪЧ
В един съд се разбиват едно пакетче масло (125гр), 1ч.ч. захар, 1ч.ч. прясно мляко, 3с.л. какао, 1-2 пакетчета ванилия и 1ч.ч. млени орехи.
В друг съд се разбиват 4 яйца, 1ч.ч. брашно, 1 бакпулвер. В тази смес се изсипва 1/2 от първата смес. Слага се в тава, леко набрашнена и намазнена. Пече се 20 минути, изважда се и се изсипва останалата част от първата смес.
Допича се (около 10 минути, зависи) и отгоре се ръсят смлени орехи.

Страшно вкусен е!
Нямам снимки, защото много бързо замина, но майка ми ще ми направи утре пак, така че ще щракам :P

05.02.13
22:24

05.02.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
08;30 - кафе
17;20 - Тренировка
15;45 - 19;00 - 1 ябълка, зеле, морков, 135гр глиганско ^месо от буркан, 2 ч.л. зехтин, половин лимон, 8 маслини, ^лютеница, 2 ^люти чушки, малко филе Елена, малко боб с вурстчета и сирене.
Добавки - няма.
Тренировка :
Крака и корем 
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Напади - 4х 12,10,8,6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака (свити в колената) от вис  - 3х10 повторения.

Храна - сравнително добра. В училище хапнах само една ябълка и се прибрах гладна, та хапнах няколко лъжици боб. :)
П.П. спирам да меря и зеленчуците. Ще го карам по инстинкт :)

Размисли - супер ден. Стабилно се наспах. Като за последно за следващите 2-3 седмици :D
Тренировката мина много добре. Жалко, че от утре минавам първа смяна. Не ми е много кеф да тренирам след училище, предпочитам си сутрин със свежи сили, ама ще избутам някак си. :)
А утре ще има фъчччч (devil)

06.02.13
14:35

Ето и обещаните снимки на фъча :)

06.02.13
16:16

казано от Petya на 06.02.13, 14:35:

Ти си лоша, лоша, лоша... (tmi)
Какво ли ти говоря - аз съм на шоколадова “фотосинтеза” напоследък :D ... добре че хората са измислили натурален шоколад без захар, че не знам иначе... (giggle)

06.02.13
17:16

Супер изглежда,  но не се ли пише фъдж? :)

06.02.13
17:41

казано от Kath на 06.02.13, 16:16:

казано от Petya на 06.02.13, 14:35:

Ти си лоша, лоша, лоша... (tmi)
Какво ли ти говоря - аз съм на шоколадова “фотосинтеза” напоследък :D ... добре че хората са измислили натурален шоколад без захар, че не знам иначе... (giggle)

иначе ние щяхме да си го измислим :D или по-точно ти и щяхме да си откраднем рецептата от теб!

Петя, супер е сладкиша (y)

06.02.13
18:20

Кате, не се притеснявай, и аз напоследък го карам на произвола на съдбата. Реших да не се натоварвам допълнително психически, та каквото ми се яде - ям :D И все пак вярвам, че ще дойде денят, в който няма да ми се ядът гадости и ще стана “човек” (wasntme)

Ramon, нямам идея. Проверих го в нета и по двата начина се среща. Ако бъркам нещо, да ме прощавате, така ми го казаха. :)

(F) за всички :D

06.02.13
18:51

Пете, мисля че ще дойде и този момент, когато не ти се ядат глупости.... забелязала съм за себе си, че съм на периоди - понякога с дни нямам никакъв, ама никакъв апетит.., а в други не мога да спра да се тъпча.. тъй че не го мисли и слушай организма ти, от какво има нужда ^^ колкото до джънка и глупостите вече си е лакомия май :D :D

Мнението беше редактирано от By the way на 06.02.13 18:51.

06.02.13
20:04

Ооо, определено нещата са заради лакомията. Винаги съм си била страшно лакома и голяма чревоугодничка. То затова преди 6 години бях с 15 кг по-тежка от сега :D
И все пак не мисля да се затормозявам допълнително. И без това не са ми малко неща на главата сега. :)
Но както писах и по-рано, след рождения ми ден ще се постарая максимално тези дни да намалеят до големи изключения. Да си призная, сега почти си харесвам тялото. Ако не продължавам така упорито да се опитвам да го разваля, ще става все по-добре и по-добре. И кой знае, до май месец може и да постигна това, което искам. :)
Но определено скоро ще има промяна, обещавам си!

06.02.13
21:46

06.02.2013: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
14;00 - 18;00 - много фъч, прясно мляко, кисело мляко с 20гр протеин, 3-4 сарми, малко глиганско от буркан.
Добавки - 1x Papaya Enzymes.

Храна - упсс, вкусотия голяма (wasntme)

Размисли - приличен ден като за първи първа смяна. Аз пак да си се оплача - мразя я!
Нямаше тренировка днес, но имам лека мускулна на дупето :) Заради смяната на смените, ще направя и лека промяна в дните за тренировка.
А си поръчах протеин на Pure Nutrition със сметанов сладолед и супер ензими на NOW (party)

07.02.13
18:54

Някой да знае от къде мога да си купя сланина? :D
Всеки ми говори колко хубава била с червено пиперче и други подправки, а гледам и че доста хора я хапват. Аз никога не съм пробвала и ми е много мерак. Жалко, че на село не гледат вече свине.. :D
Та ако имате предложения от къде може да се намери нещо истинско, споделяйте (wasntme)

07.02.13
19:29

казано от Petya на 07.02.13, 18:54:

Някой да знае от къде мога да си купя сланина? :D
Всеки ми говори колко хубава била с червено пиперче и други подправки, а гледам и че доста хора я хапват. Аз никога не съм пробвала и ми е много мерак. Жалко, че на село не гледат вече свине.. :D
Та ако имате предложения от къде може да се намери нещо истинско, споделяйте (wasntme)

По супермаркетите при маслата или месата - аз лично мноооого пъти съм засичала в най-различни магазини.

07.02.13
19:50

В някой месарски магазин трябва да има също, иначе да, както казаха преди мен - в магазините при месата също (но няма във всеки де..)

`аз иначе ти я препоръчвам на жар .... м.... обожавам, но баща ми не ми дава :(

07.02.13
20:28

Предположих, че може да има по магазините, но дали може да се разчита да е нещо качествено, или е поредният купешки боклук? :(

07.02.13
22:54

07.02.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;30 - кафе
17;00- Тренировка
14;00 - 18;00 - кус-кус, протеин, кисело мляко, малко пилешка кавърма.
Добавки - 2х Papaya Enzymes.
Тренировка :
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
8 минути за корем
10х ab-roller

Храна - мисля, че трябва да кандидатствам в националния отбор по многоядство :D Днес успях да изям !!1кг!! (готово състояние) кус-кус!

Размисли - доста приятен ден. В училище мина много добре. Останалата част от деня също.
Отдавна не бях правила 8те минути за корем, но днес ми се тренираше. Мина добре, макар че някои упражнения са ми странни за изпълнение. После реших да се поразкърша и с аб-ролера, но гледах да не прекалявам, че да не се прецака нещо кръста пак. :)
Оуу, и да се похваля - казах на баща ми, че ми се яде сланина и той каза, че ми е намерил от някъде, но утре ще разбера подробности :D

П.П. утре ще ям както трябва!

08.02.13
13:57

Здравейте! :)
Опитвам се да си съставя меню, което ще се старая да следвам през следващите месеци. Продължавам си с ЦХ, като ще го съчетая с РБД. Смятам да хапвам по 2 пъти на ден. Целта ми е да си приготвям бързи неща, за да не губя много време.  Това, което успях да измисля досега е нещо от сорта на:
Първо ядене (често и следтренировъчно):
Вариант 1:
- кисело мляко
- протеин
- овесени ядки
Вариант 2:
- ~250гр гипсиран пастет
- 2 филии Вита
- протеин
- кисело мляко

Второ ядене:
- зелева салата (зеле, моркови, лимон, зехтин)
- маслини
- месо (пилешко, свинско, глиганско)
- може и ^лютеница.

Смятам второто ядене всеки ден да бъде едно и също, защото ми харесва, пък и мисля, че е добре. Приемам предложения по първото. Не знам кой ще е най-удачният вариант, опитвам се да напасна нещата както трябва. :)

08.02.13
21:45

08.02.2013: ~ 22 часа фаст
3х5 вакуумки
10;30 - кафе
15;00- Тренировка
16;20 - 19;00 - 180гр кисело мляко “Фрезко 4.5”, 15гр протеин, 40гр овесени ядки, 2 черпака грах (с ^петел, ^грах и картофи), ~200гр глиганско месо от буркан (половината беше естествен желатин), 80гр ^лютеница.
Добавки - 1х ParacetaMax, 1x Аспирин C.
Тренировка :
Кръгова:
7 кръга от всичко!

Ab Ripper

Храна - прилична. За пръв път нямах голям апетит, но се насилих да хапна. Не усетих кога заминаха тези 200гр месо, ама поне всичко е домашно и истинско. :)

Размисли - денят като цяло не беше хубав. Не ходих на училище, защото трябваше да уча за изпит, който имам в неделя. Но така стана, че пак цял ден се мотках и нищо не свърших.
Тренировката поне мина изключително добре. Имах някакви учудващи сили. :)

А тоя аб-ролер ще го изхвърля! Няма да го пипам повече. Пак ме цепи кръста до неузнаваемост. Затова са и лекарствата. Донесоха ми и от тези вибриращите колани уж за “отслабване”, да ме подруса малко. Дано до утре се възстановя.
Имам и някакво странно усещане, че се опитвам да се разболявам. Затова пийнах един парацетаМакс.

Няма нищо, след малко лягам и утре ще съм чук!!! :)

09.02.13
14:08

Е да, ама не.. изобщо не съм по-добре. :(
Преди малко изпих половин аулин, дано помогне малко. Отделно гърлото започна да ме боли още повече. Смуча Нео-Ангин. Главата също ме цепи (dull)
Сега ще пратя майка ми до аптеката, някакви съвети какво да й кажа да вземе?  :(

10.02.13
19:55

Минавам да се отчета набързо - положението е доста зле. Имам си и температура вече, носа ми тече като чешма и не мога да говоря. :D Най-много обаче ме дразни факта, че не мога да тренирам. Може да не съм много постоянна с храненето, но поне тренировките гледах да не ги пропускам. Щеше да бъде много добре, ако можех да направя една здрава тренировка. Досега винаги, когато съм била болна, колкото и зле да ми е било, съм си тренирала и после съм се чувствала значително по-добре. Сега обаче заради тази болка в кръста не смея да тренирам. Ще го оставя да почине още малко. Днес ми е втори нетренировъчен :(
Утре смятам да пробвам да направя нещо. Ако имам сили даже мога и една двуразова тренировка да направя. :)

И храната е зле.. Вчера бях на двоен рожден ден и си хапнах. Странното е, че нямам апетит, което още повече говори, че съм зле :D
Днес съм на 7-8 от тези на снимка №1 и на 2-3 чушчици със сирене и яйце + филийка хляб.

Качвам и две снимки, които да направят поста поне малко по-хубав (giggle)

11.02.13
14:59

Здравейте!
Преди малко се прибрах от лекарката и стигнахме до извода, че синузитът ми пак се обажда. Каза, че тази диагноза оправдава всички болки и оплаквания - гърло, нос, глава, температура, а днес и целият гръб ме боли. И не само той, а всяко мускулче по тялото. По всичко личи, че пак няма да се тренира... :@
Много гадно се получава, защото за 3та поредна година съм болна преди рождения ми ден. Толкова дългоочакван ден, а как ще го посрещна.. :D

Днес планирам да прекарам целия ден под завивките на топло и се надявам утре вече да мога да си направя тренировката, че е ред на краката и корема :)
П.П. не знам как ще се разберем с ЦХ и лекарствата, че трябва да пия 3 пъти на ден от някакви прахчета, които предполагам са бъкани със захар. Този път ще ги пия, няма да го карам на самолечение, че до вдругиден трябва да съм здрава (shake)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1