Опитай се да махнеш млечните, при мен даде резултат, и то сравнително бързо :)
Домашен ексфолиант-морска сол едра,кафе смляно и захаросан мед и мааалко зехтин се омесват хубаво и на всяка баня се масажират проблемните зони посока отдолу нагоре,около 5-6 мин на зона.В този бъркоч меда и кафето са равни части,солта-колкото прецениш.Тя играе ролята на абразива.
Ако имаш нерви,може да стоиш така омазана 20-30 мин.
Няма да се омазни кожата от зехтина,не се притеснявай.Още след първото масажиране ще усетиш разлика във вида и мекотата на самата кожа.За колко време ще си повлия зависи колко е целулита,колко е стар и колко е дълбок.
Моя личен опит.Аз нямах целулит никакъв само през бременността.Хранен се както сега,с разликата че пиех по 7-8л вода на ден,без да се насилвам,просто ми се пиеше. Постепенно почнах да намалям водопоя и той се появи.На мястото на бричовете-по една,две дупки.Не е болка за умиране,но ме дразни.Сега не ми се събира и половин литър чиста вода,затова се опитвам да я увелича.Аз две седмици не ям млечни,ефект не съм видяла за целулита.Но при всеки индивидуално.
Преди известно време спрях млечните за месец ++точно с тази цел, но ефект при мен нямаше :(
Може да пробвам пак, но не ми е много на сърце :D
JulsaVena, ще пробвам този бъркоч. Наскоро мернах, че морската сол помагала, а за кафето отдавна знам.
Благодаря за предложението :)
П.П. напоследък започнах да пия значителни количества течности, което е хубаво. Надявам се това да окаже някакво положително въздействие :)
09.04.2013: ~ 21,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;50 - кафе
14;00 - Тренировка
16;00 - 18;45 - ~400-500гр кисело мляко, 10гр желатин, 1 ябълка, 2 ^яйца, ^лютеница, обезмаслен Котидж, 7 маслини, 1 кюфте, 1фпх, малко по-голям резен кашкавал, малко деликатес от свинско филе, вредни ядки (tmi)
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 12, 10, 8, 6 повторения
2. Български клек - 12, 10, 8, 6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутеус ритник - 24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3х30 повторения
8. mountain climbers - 3x25 повторения на крак
9. Извивания встрани с дъмбели - 3х30 повторения
10. Fifer Scissors - 3х15 повторения
11. Вдигане на крака (свити в коленете) от вис - 3х10 повторения
12. Superman - 5х5 секунди
13. Табата 20/10 : Steam engine.
The Challenge Day 2 - 55 squats
Храна - пооооочти добра. Тия вредни ядки трябва да ги разкарам, ама комбинацията е страшно вкусна :(
Днес не съм използвала везната - колкото, толкова. Количествата не са големи, достатъчни за да се наям почти прилично. Иска ми се вече напълно да спра употребата на везната. Мисля че мога горе-долу да определям грамажите на око. :)
Размисли - готин ден. Ако не друго, то поне тренировката мина много добре. Посредата, точно преди упражненията за корем, трябваше да прекъсна за 2-3 минути повече, че звъннаха на вратата. По принцип не отварям, когато тренирам, но от 3 дни се опитват да ми доставят една пратка и все ги отпращам. :D
Оу, и продължавам с големите количества течности. Последните 3 дни съм на над 3 литра, гоня четирите (grin) Даже не се и наливам толкова, пие ми се.. :)
Като обобщение - доволна съм от днешния ден (sun)
Някой да знае суровият свински шницел от коя част на прасето е? Майка ми е взела някакви шницели, които са супер чисти откъм мазнини, но се чудя като какво да ги смятам - като филе ли..?
Някой да знае суровият свински шницел от коя част на прасето е? Майка ми е взела някакви шницели, които са супер чисти откъм мазнини, но се чудя като какво да ги смятам - като филе ли..?
А дали изобщо са от месо (wasntme)
Аз си ги правя в робота,от месо. Даже понякога слагам кашкавал по средата.Става убийствено.:)
АКо твоите са полуфабрикат,най-вероятно яма месо за цвят и другото е соев протеин и подобрители.
10.04.13
13:02
Обикновено шницела се прави от кълцано месо, не смляно. Широко използвано месо за шницел е шол (телешки).
Мнението беше редактирано от Мила на 10.04.13 13:02.
Той робота ми не може да го смели.Кълца го. И домашна наденица-кълцана,пак там правя.
Нее, това не е типичният шницел :D
Става въпрос за някакви филета, които нито са от кълцано, нито от мляно месо. Майка ми ги е взела от лидл, ако сте ги виждали, пише “Шницели от свинско месо”, но са си баш като филе. И не са полуфабрикати - чисто месо си е :)
Мнението беше редактирано от Petya на 10.04.13 15:57.
10.04.13
16:00
Вайсбрат, шол. Такова трябва да е месото.
Мнението беше редактирано от Мила на 10.04.13 16:00.
Благодаря ви, момичета (F)
10.04.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
04;50 - кафе
15;30- 18;45 - 2ч.л. ленено семе, питчица (10гр овесения ядки, 20гр пшеничени трици, 1 ^яйце, канела, 5гр червени боровинки), 200гр ^кисело мляко, 1 чушка с ориз и кайма, миш-маш (2 ^яйца, 100гр извара, ½ чушка, малко ^домат от буркан), 10 маслинки, 1 кюфте, малко деликатес от свинско, ^лютеница, 2фпх.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Papaya Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 3х Витамин Ц.
Тренировка : почивка.
The Challenge Day 3 - 60 squats
Храна - изглежда много, но не беше чак толкова. :D
Може да се каже, че съм сравнително доволна от днешната храна. Нямаше никакви щипвания през деня - всичко е описано (whew)
Размисли - готин ден, добре вървеше. Успях да си намеря обувки за бала (sun)
Оф, утре мисля да хапна една бяла багета с пуешки кренвирш.. много ми се яде :D
А ето снимка и на част от вечерята (nod)
Здравейте! (sun)
Днес дневникът ми става на две години и нямаше как да не го почета :D
Както обикновено, ще напиша някакво мнение за изминалата година. Може да се каже, че не беше толкова добра, колкото първата, но важно е желанието и опита. Надявах се за две години да постигна доста повече от това, което съм сега, но за целта трябваше да съм и по-сериозна. Тренировките ми не са толкова тежки - възможно е и това да е проблем. За съжаление на този етап нямам нито време, нито желание да ходя в зала. Ще се справям с подръчни средства. Надявам се скоро, когато отпадне най-големият ми ангажимент - ученето, да се поосвободя малко и да се престраша да отида в някоя зала. Все пак искам на третата годинка на дневника ми, да мога да се похваля с добри резултати :)
Дори и тренировките ми да не са толкова натоварващи, поне се радвам, че съм постоянна и не си измислям глупави оправдания. Надявам се да продължавам така и занапред. Няма да е зле и да вкарам малко разнообразие в тренировъчната си програма, да се поозоря малко повече.
Целите, които си поставям за следващата година, са:
- да открия златната си среда - да се храня здравословно, като същевременно се чувствам добре и не мисля постоянно за джънк
- да продължавам да си тренирам сериозно, като обмислям и варианта да тръгна на фитнес (но тази точка е под голям въпрос :D )
- да съм здрава, да изглеждам и да се чувствам добре :)
11.04.2013: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
06;00 - кафе
16;00 - 18;40 - ....
Добавки - 2х Plant Enzymes, 1x Papaya Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
7 кръга от всичко!
The Challenge Day 4 - REST
Храна - не ми се описва днес. Не беше пълен провал, но не беше и бижу. Ама доста си хапнах :D
Размисли - готин ден. Във вторник и четвъртък са ми любимите тренировки, перфектно беше (sun)
Днес сутринта имах и лека мускулна на корема и краката.
Офф, днеска не трябваше да ям толкова :D Колко време се опитвах да се сдържам и точно два дена преди последната проба за бала - натаковах положението.. :D
Мнението беше редактирано от Petya на 11.04.13 21:30.
12.04.2013: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
04;40 - кафе
13;20- Тренировка
14;00 - 18;40 - 2ч.л. ленено семе, сока от 1 лимон, 1 гювече, 1фпх, 14-15 маслинки, ориз със свинско (неизвестно к-во), 90гр свинска пържола, маруля, ½ краставица.
Добавки - 2х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения
The Challenge Day 5 - 70 Squats
Храна - горе-долу прилична. :)
Размисли - приятен ден. Бързо мина - в много учене. Тренировката беше добре, няма оплаквания :)
Предизвикателството и то върви добре, но започва да ми става по-тежко да ги правя на един път :D
Всичко добре, обаче супер много ми се спи. Пожелавам ви лека вечер и приятен уикенд |-)
ии част от гювечето..
13.04.2013: ~ 22,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;40 - кафе
05;30- Тренировка
17;00 - 21;00 - джънк, пица и бира :D а, и доза протеин (giggle)
Добавки - 2х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка : ХИЙТ 17/13 + загрявка 650м.
И около половин час - когато се сетех, правих някакви упражнения за корем, т.е. имаше по-големи почивки :)
The Challenge Day 6 - 75 Squats
Храна - е то си се вижда, няма какво да се обяснявам :D Събирахме се в нас и си хапнах :)
Размисли - готин ден. В петък ми стана нещо и ми се дотича супер много, а по принцип не обичам. Та реших в събота да стана рано и да почвам вече с интервалното. И без това трябва да се стягам за бала :)
Започвам с по-леки интервали - 17/13, като постепенно ще увеличавам.
Ходих и на последната проба за роклята - в събота ще е готова и я взимам (sun)
Като цяло за вчера - малко сън, много ядене, но пък приятно изкарване :)
ето и част от менюто (бяхме 4ма човека) :D
14.04.2013: ~ 13 часа фаст (giggle)
3х5 вакуумки
08;30 - кафе
10;30 - 12;30 - ...
13;50- Тренировка
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3. Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
7. Набирания надхват - 4х4 повторения (почти положителни)
табата 20/10
1) mountain climbers
2) Steam engine
3) V-преса
4) Chinese Abs.
The Challenge Day 7 - 80 Squats
Храна - и днес зле, имаше да се дояжда :D Но беше малко. Сега ще направя един 24-25 часа фаст до утре по обяд :)
Размисли - уж готин ден, ама към обяд като ме заболя главата, още не ме е отпуснала, а пих 2 хапчета. (dull)
Нещо съня ми идва много малко и се усеща вече. Въпреки това утре сутринта пак съм да тичам (grin)
Тренировката днес мина много добре, но не бях особено бърза. Главата много ме цепеше, така че наблягах на техниката :)
Леле, когато дойде пролетта, в дамските дневници става такава навалица, че едвам си откривам дневника :D
Ъмм, сега ще напиша какво възнамерявам да правя, за да не се получават неразбирателства през следващите дни (wasntme)
Както наскоро писах, вече почвам с ХИЙТ тренировките, които смятам да правя понеделник, сряда и петък - сутрин, преди училище. Другите тренировки ще си останат същите, а ако започне да ми става прекалено тежко - може да махна някоя кръгова.
Сега идва частта с храната - тази седмица вероятно няма да е много стриктна. Възможно е по време на обяда (следтренировъчното хранене) да има по някой чийт, но не възнамерявам да прекалявам. Вечерята ще бъде добра - месо + салата, като ще има и протеин.
През уикенда ще накарам майка ми да ми направи нещо, което ми се яде и от другата седмица си стягам задника и почвам сериозно. Мисля пак да си направя 33-дневно предизвикателство (до бала), забавно е (grin)
Малко детски и глупави работи, ама какво да правя, така го чувствам. :D
15.04.13
15:15
Извинявай за спама, но няма ли да ти е по-добре сега да ограничиш чийтовете и на Великден да си похапнеш вкусни нещица както трябва? :D Не че ти давам акъли, но просто се зачудих как ще минеш празника без козуначета и сладки, защото аз не бих могла (blush) Иначе успех с целта и аз след Великден смятам да започна това предизвикателство, а до тогава само по празниците ще си угодя.
P.S. И аз тази година съм абитуриентка и имам чувството, че колкото повече мисля как не трябва да се оливам с храната за да ми става роклята за бала все пак.. :D толкова повече ми се ядът. А и от търчене за рокли, обувки, притеснения и нещо често започнах да чийтвам (не само от това де,но допринася май)
Мнението беше редактирано от Teddy на 15.04.13 15:19.
Това да ти текат един месец лигите за сладко и наведнъж да се натъпче като невидяла .... може само жена да го направи
Мнението беше редактирано от Стоян на 15.04.13 15:38.
Здравей, Теди! :)
При мен малко кофти се получават нещата покрай Великден тази година. Нашите ще ходят на екскурзия (а понеже съм 12ти клас и има яко учене, няма да мога да отида с тях), брат ми е на работа, та е възможно да остана сама, така че едва ли ще има с какво точно да чийтна :D
На мен роклята не ми е проблем, дизайнерката каза, че може и в последния ден да правим промени :D
Обикалянето и пазаруването също не ме притесняват, но виж - ученето.... направо ми изцежда силите вече. :( То е нормално да ми се яде постоянно, като спя по 4 часа на ден, така ще е. Ама хайде сега, още месец и малко остава, ще го избутам някак си. :)
Пожелавам ти успех и на теб, както със завършването, така и с нагаждането на режима. Дано скоро да чета в дневника ти само за хубави дни, а не за такива, в които ти е лошо или пък се чувстваш гузна (nod)
@Стояне, мисля че никъде не съм споменавала, че ще се натъпча като невидяла? Целта ми е просто по баловете да не съм на стриктен режим, а да мога да хапна нещо, защото каквото и да правя, все нездравословни неща има по тези събития. Пък и предпочитам един месец да съм стриктна и един ден да чийтна, отколкото всеки ден - 2 да ям по нещо вредно.
Бе искам само да се чувствам добре, независимо кога чийтвам. :)
Поздрави!
15.04.2013: ~ 26 часа фаст
3х5 вакуумки
04;00 - кафе
05;00 - Тренировка 1
13;45- Тренировка 2
14;30 - 18;40 - домашна баница с малко ^боров мед, 2фпх със сладко от диви ягоди и сирене, картофи с пилешко, доста пиле на грил, обезмаслен Котидж, 5-6 маслини.
Тренировка 1: ХИЙТ 18/12 + загрявка 700м.
Тренировка 2:
Кръгова:
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
The Challenge Day 8 - Rest
Храна - just smile :)
Размисли - сравнително приятен ден, макар че съм много изморена вече, та имаше и доста нерви вследствие на това.
Тренировките обаче бяха добре. ХИЙТ-а се подобрява, увеличавам времето. :)
16.04.2013: ~ 21,5 часа фаст
3х5 вакуумки
04;40 - кафе
14;30 - Тренировка
16;00 - 18;45 - парче домашна баница, 2фпх със сладко от ягоди и сирене, 50гр свинска пържола, 100гр месо от пиле на грил, обезмаслен Котидж, 6-7 маслинки, 2 резена ^кашкавал, малко вредни ядки, ½ краставица, ½ домат.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка :
Крака и корем:
1. Клек - 12, 10, 8, 6 повторения
2. Български клек - 12, 10, 8, 6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутеус ритник - 24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3х30 повторения
8. mountain climbers - 3x25 повторения на крак
9. Извивания встрани с дъмбели - 3х30 повторения
10. Fifer Scissors - 3х15 повторения
11. Вдигане на крака (свити в коленете) от вис - 3х10 повторения
12. Superman - 5х5 секунди
13. Табата 20/10 : Steam engine.
The Challenge Day 9 - 100 squats
Храна - :)
Размисли - приличен ден. Започна добре - намерих си 2 лева точно пред входа :D :D
В училище също беше добре, не ме ядосваха (giggle)
Тренировката - чук. :) Всичко беше както трябва.
Предизвикателството също беше на ниво. Направих го на 2 пъти (по 50 клека) с по-малко от минута почивка. Не успях да издържа да го направя на 1 път :(
През следващите 3 дни ще се постарая храната да е добра, че в събота трябва да взимам роклята :D
А утре пак ще има тичкане, така че след малко трябва да съм в леглото!
Лека вечер :))
Какво мислите за марката HAYA Labs? Гледам доста реклами напоследък в нета за тях и изглеждат добре като съдържание. Предлагат и голямо разнообразие от продукти. Но до колко наистина са качествени.. :)
17.04.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;00 - кафе
05;00- Тренировка
14;30 - 19;00 - буркан ^кисело мляко, 10гр желатин, 200гр ягоди, 3фпх със сладко от ягоди и сирене, шепичка вредни ядки, 160гр месо от пиле на грил, малко Котидж, 8 маслинки, ^кашкавал, ½ краставица, ½ домат.
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits.
Тренировка : ХИЙТ 20/10 + загрявка 720м.
The Challenge Day 10 - 105 Squats
Храна - малко повече млечни :)
Размисли - деня започна супер - пак си намерих пари, ама тоя път 10 лева :D :D
Жалко, че в училище успяха да ми вдигнат нервите до небето. Планирах, когато се върна от училище, да легна да поспя малко, но плановете са за това - да се провалят..
При ХИЙТ-а вече почвам интервали 20/10. Може последните 1-2 секунди на последните 2-3 рунда да не са точно спринт, но натягам, колкото крака ме държат :D
Клековете пак ги направих на 2 пъти, но с много малка почивка - около 40 сек. Краката са на пастет вече (grin)
Какво мислите за марката HAYA Labs? Гледам доста реклами напоследък в нета за тях и изглеждат добре като съдържание. Предлагат и голямо разнообразие от продукти. Но до колко наистина са качествени.. :)
И аз търся мнение за тях. Пробвала съм само витамините, но от тях голям ефект не може да се усети.
18.04.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
07;30 - кафе
14;00- Тренировка
15;00 - 18;40 - голямо парче мусака, 2фпх със сладко от ягоди и сирене, 110гр свинска пържола, ½ краставица, ½ домат, малко Котидж, 6 маслини, 200гр ^кисело мляко, 80гр ягоди, резен ^кашкавал
Добавки - 1х Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 2x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 20гр протеин.
Тренировка :
Кръгова:
7 кръга от всичко!
Ab Ripper X2
8 минути за корем
The Challenge Day 11 - 110 squats
Храна - :)
Размисли - приличен ден. Най-накрая се наспах както трябва. Реших да пропусна първите 3 часа, че иначе друга възможност няма да имам скоро, та откъртих 8 часа (party)
Тренировката беше доста добре. Предизвикателството пак го направих на 2 пъти с 15-20сек почивка. Май няма да мога да ги правя на един път оттук нататък :(
19.04.13
06:39
Ехе все още тренираш по старите ни египетски летописи :)
Хахахха, еми тренирам, какво да правя :D
От известно време се замислям, че може би е време за някаква смяна на програмата, че колко време тренирам така вече.. Ама като не разбирам от упражнения и програми.. си го карам по старата схема.
Ако имате някакви предложения, ще се радвам да споделите : ))
19.04.2013: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
04;00 - кафе
04;50 - Тренировка 1
13;50- Тренировка 2
14;50 - 18;40 - 340гр ^кисело мляко, 175гр ягоди, 2фпх, триъгълниче топено сирене, 130-40гр свинска пържола, ½ краставица, домат, 8 маслини, немалко ^кашкавал.
Добавки - 1x Plant Enzymes, 1x Chromium Picolinate, 1x Magnesium, 3x Water Control, 1x Melatonin, 1x Pure Nutrition Daily Vits, 20гр протеин.
Тренировка 1: ХИЙТ 20/10 + загрявка 800м.
Тренировка 2:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения
8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 2х10, 8 повторения
The Challenge Day 12 - REST
Храна - горе-долу прилична. :)
Размисли - нормален ден.
Тренировките минаха супер. Тичането върви доста добре. Не знам дали загрявката е малко, но както съм казвала - не обичам особено монотонното тичане, тъй че ще я приемем за достатъчна :D
Добавих и ново упражнение към тренировката за рамене и ръце - Сгъване за предмишници с дъмбел.
Сутринта се премерих и съм +2кг от нормалното ми тегло, но в огледалото не виждам особена разлика. Чудя се дали е възможно, въпреки кофти храната напоследък, да съм качила малко мускулна маса, или да не се надявам, по-скоро да е задържана вода? :D
От известно време се замислям, че може би е време за някаква смяна на програмата, че колко време тренирам така вече.. Ама като не разбирам от упражнения и програми.. си го карам по старата схема.
Ако имате някакви предложения, ще се радвам да споделите
:)
Доколото разбирам, целта ти е да чистиш, а не да качваш. Сигурна съм, че доста от хората тук не те разбираме (no hard feeling).
Да, не е лесно да ме разбере човек.. :)
По принцип целта ми е изчистване на подкожните мазнини, но в последно време, храната ми изобщо не изглежда като такава за чистене. Уж всеки ден гледам да си набавям нужното количество протеин + повишения прием на калории, и затова реших че може да съм качила някой грам мускул. :)
Petya как си правиш желираното мляко. От доста време ми се яде такова а рецептите в интернет са пълни със захар.