Много ви благодаря, момичета! (sun)
След малко ще си съставя едно комплексче с упражненията, които ми предложихте и утре сутринта ще го пробвам. :))
04;35 - кафе
05;35 - Тренировка 1
05;50 - 140гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;50 - 2 филии Вита + 25гр кашкавал + 35гр свинско филе + 40гр снежанка
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
18;35 - Тренировка 2
21;00 - 260гр Руло Стефани + 50гр лютеница + 25гр сирене + 4-5 бадема
21;40 - 2-3 парченца кашкавал (сигурно около 20-25гр)
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 4x Carnitine 3.
Тренировка :
Тренировка 1: табата 20/10
1) пълен клек със собствено тегло с разкрач на ширината на раменете
2) бърпита
3) подскоци с разтваряне на ръцете и краката
4) mountain climbers
Тренировка 2: P90X—Cardio X.
Храна - сравнително прилична беше днес, но пак калориите бяха много. Трябва някак си да си организирам храненията, така че да хапвам по по-малко.
Размисли - ранно ставане, но учудващо не ми се спи. Но то е нормално, след 2 кафета. (giggle) Утре пак ми се налага да стана по-рано, така че след малко възнамерявам да си лягам. :)
29.02.12
08:58
Abs workouts. Остава само да ги изпълняваш като табата.
Мнението беше редактирано от Мила на 29.02.12 08:59.
Благодаря, Мила! В петък, когато имам време ще прегледам упражненията и ще спретвам някакви комплексчета. :) А между другото проблем ли е, ако правя 8 различни упражнения?
29.02.2012:
04;35 - кафе
05;35 - Тренировка 1
05;50 - 120гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;50 - 2 филии Вита + 25гр кашкавал + 22гр луканка + 40гр снежанка
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 4 бисквитки Престиж с мюсли
18;35 - Тренировка 2
21;00 - 3 пилешки кютета (150гр) + 40гр лютеница + 1 корнишон
22;00 - свинско с топено и пушено сирене на фурна (неопределено като количество, нагъвах директно от тавата.. (giggle) )
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 4x Carnitine 3, мака, гинко билова.
Тренировка :
1) подскоци с разтваряне на ръцете и краката
2) бърпита
3) V-преса
4) Russian Twist
Тренировка 2:
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. V-преса - 3х12 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3 х 25 повторения
8. Наклони встрани с дъмбел - 3х15 повторения.
Храна - обичайно гадната за мен. :) Свинското можех да го пропусна, но нямах търпение да стане готово, за да го пробвам, а то стана една..
Размисли - сутрешната тренировчица ми хареса много, само че не съм сигурна в техниката при руското извиване, защото нали целта е да е възможно най-интензивно. Правих го с тежест от 2,5кг. За утре сутринта мисля комплекса да е същия, само че руското извиване да го сменя с изнасянето на коляно към лакът, за което спомена HarleyQuinn. Дали ще е добре?
Да споделя и да помоля за помощ относно едно неразположение - в понеделник и днес имах известен проблем с тоалетната, които до сега не ми се е случвал. Случвало се е да не мога да ходя, но само за 1 ден, а толкова често до сега не се е.. Единственото различно, което съм прибавила към менюто е - цинк-биотин-а, л-карнитина и това, че изпих 2 литра кока кола лайт за 2 дни(еднократен случай). Дали може проблемът да е от някое от тези неща? Не мисля, че не си набавям необходимото количество фибри, и на по-малко съм карала, пък не съм имала никакви проблеми..
01.03.12
07:14
Няма проблем упражненията да са 8. Правиш ги по веднъж за 20 секунди и общо излизат 4 минути. Когато си избираш упражненията за корем при табата, гледай да натоварват всяка част от него - upper, lower, middle, obliques.
@brusakch, с каква цел да го правя? Смисъл, днес прочетох статията за магданозът и не забелязах да има някакви свойства, които биха помогнали за подобряване на положението ми. Ще се радвам да споделиш малко повече информация по въпроса. :)
@Мила, ще се постарая да намеря информация за това кое упражнение, коя част натоварва. Днес имах малко време и се разрових в нета да погледна упражненията, които ми препоръча. Само за едно не можах да открия нищо - High rep set of Chinnies. Можеш ли да го обясниш ? :)
01.03.12
19:47
казано от Petya на 01.03.12, 19:35:
Само за едно не можах да открия нищо - High rep set of Chinnies. Можеш ли да го обясниш ? :)
Това е, като другата разновидност е лакът към коляно, като ръцете са зад врата (ляв лакът към дясно коляно) И по-скоро положението на тялото е все едно ще правиш нормални лицеви опори (т.е. гърба е на земята и от земята с ръце зад врат се вдигаш и се опитваш да си докоснеш коляното с лакът, като максимално високо държиш коляното)
Мнението беше редактирано от Мила на 01.03.12 19:51.
Интересно упражнение, смятам да бъде включено още в утрешния комплекс. :) :)
@brusakch, благодаря за предложението. Тези дни ще си взема магданоз и ще видя дали ще свърши работа. :)
Честита Баба Марта на всички! С пожелания за много здраве, щастие и успехи! (sun)
01.03.2012:
04;35 - кафе
05;40 - Тренировка
05;50 - 150гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;50 - 2 филии Вита + 25гр кашкавал + 20гр пилешка шунка + 40гр снежанка
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 6 бисквитки Престиж с мюсли
20;40 - 205гр пилешки кюфтета + 50гр лютеница + 2 корнишончета + кашкавал + още лютеница..
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 3x Carnitine 3, мака, гинко билова.
Тренировка :
табата 20/10
2) бърпита
3) V-преса
4) изнасяне на колена към лакът от планк позиция.
Храна - няма какво да коментирам, пак прекалих с вечерята. Не чувствам преяла, но като калории 100% не е малко.
Размисли - Чувствам се страшно изморена. Имам да уча супер много за утре и за следващата седмица. От къде ще намеря време не ми се мисли направо.. :(
02.03.2012:
04;40 - кафе
05;40 - Тренировка 1
06;00 - 150гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;50 - 2 филии Вита + 25гр кашкавал + 30гр пилешка шунка + 40гр снежанка + 2 пълнозърнести сухара (13гр) + 10гр сирене + 10гр мед
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе + 6 бисквитки Престиж с мюсли
19;50 - Тренировка 2
20;30 - 21;00 - прошуто, лютеница, кашкавал
22;30 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 4x Carnitine 3, мака, гинко билова.
Тренировка :
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Храна - яденето от 20;30 не беше никак малко.. |-) Седнах да си поговоря с нашите и те бяха нарязали прошуто и кашкавал, та аз реших да си отворя и бурканчето с лютеница и така с баща ми ометохме половин бурканче. Абе похапнах си. :)
Размисли - сутринта правих упражнението, което Мила ми каза, само че го правих с вдигане на двата крака едновременно. Още не съм усвоила техниката и ми беше трудно да редувам ляв, десен и двата едновременно. Но се получи много хубава тренировка, доволна съм. :)
Утре вечер съм на рожден ден и май ще го водя нещо като чийт ден. Ще има алкохол и някакви мезета, ако ми се дояде може и парченце торта да замине. Ще гледам да го карам по-кротко с храната през деня, та да може да не се получи супер калориен излишък. Смятам да започна деня с една овесена палачинка с мед и сирене, а към средата на деня - нещо по-леко, като например една консерва с риба тон + салатка евентуално. Но това са само планове, като се има предвид колко съм сериозна напоследък нищо чудно да се променят. :) Но поне имам двуразова тренировка, която може би ще компенсира дори и малко кофти денят. Или поне така се надявам.. |-)
02.03.12
22:14
Ей, Петя, я се стегни! Ти си само на 17 години, целият живот е пред теб. Няма какво толкова да се притесняваш за 4-5 бисквитки, прошуто, кашкавал, лютеница или там другите ти притеснения. Така като гледам и тренираш доста. От понеделник всеки ден ти е с по две тренировки. До колкото помня, беше споменала и че прекарваш доста време над учебниците, така че с физическото и умственото ти натоварване, мисля даже че са ти малко калориите.
Няма какво да се притесняваш и за случаите, когато си на рождени дни. От чашка алкохол или парченце торта няма да станеш 100 килограма, не го мисли толкова.
Най-важни са търпението и постоянството, а така като гледам ти имаш по доста и от двете. ;)
Пожелавам ти успех в постигането на целите ти и приятно изкарване на рождения ден утре. (F)
Мира, благодаря ти за подкрепата. Но напоследък смятам, че се излагам страшно много по отношение на храната. Наистина, старая се да тренирам възможно най-много за възможностите ми и времето, с което разполагам, но с това ядене ефектът е = на 0.
Днес сутринта реших да се премеря, да видя дали е свършил поне нещо л-карнитинът и резултатът беше направо отчайващ. (dull) Не съм свалила нищо, напротив, даже съм качила. (dull) Отчаях се и ядох джънк, все едно ще помогне.. :D
Надявах се поне част от тези килограми, които качих по рожденият ми ден да са задържана вода, но вече 2 седмици минаха и аз си седя на същите килограми. Значи може да са мазнини? :( То аз си го усещам де, и по панталони, и по блузи..
Въпреки всичко знам, че цифричките на кантара нямат толкова голямо значение, но не обичам да ги гледам толкова големи.
След малко ще тренирам, после ще изям една консерва риба тон, после пак ще тренирам и следващото ми ядене ще е чак довечера на рождения ден, където нямам представа какво ще става.
И искам в този безсмислен пост да си поставя една цел - до Великден да съм минус 3-4 килограма! Знам, че са много, но все още смятам, че поне част от тях са вода. Ще го карам по-леко с храната - калориите ще гледам да са 1200-1300, като ще се постарая менюто да е максимално изчистено. Пък дано поне така направя нещо хубаво за себе си. :)
Хахах, много добре казано, brusakch. :)
Заслужавам си малко скастряне. Надявам се от утре, когато вече окончателно вляза в релси, да се включваш малко по-често и да ме критикуваш там, където греша. :)
Много ми е чудно тия 3-4кг от къде ще ги вземеш- плаващите ребра ли ще си махаш? Като гледам снимката на аватара не мога да си представя просто...
Еее, Скота, изпуснал си момента, в който споменах, че съм с 6-7 килограма отгоре. Сега искам да сваля само 3-4, т.е. пак ще остана +3кг. :)
Иначе снимката е от миналата година, вече ребра не се виждат. (wasntme)
Снимки ще гледам да направя тази седмица, но вероятно чак към събота ще мога да кача.
Скота, благодаря. Вече смятам, че имам малко повече познания от миналата година, така че каквото и да правя гледам да го правя с едно наум. :)
04.03.2012:
10;30 - кафе
12;00 - палачинка от (25гр овесени ядки + 15гр пшеничени трици + 200мл прясно мляко + 1 яйце) + 10гр ^мед + 30гр сирене
15;45 - 2 филии Вита + 30гр кашкавал + 40гр пилешка шунка + 70гр снежанка
19;00 - половин краставица + 1 консерва риба тон + 1 мини глава лук
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 4x Carnitine 3.
Тренировка : почивка.
Храна - прилична беше днес. :) Осъзнавам, че вече с малко не мога да се заситя (имам предвид яденето от 19 часа, сега вече съм гладна). От утре ще си правя домашна снежанка, да мога да разкарам тая гадост с майонеза.
Размисли - тренираше ми се днес, но цяла седмица правя двуразови и само един ден единична, та реших, че няма да е лошо да си дам малко почивка поне един ден. :)
27.02.2012:
04;30 - кафе
05;40 - Тренировка 1
14;50 - 2 филии Вита + 250гр (с.с.) пилешки дробчета + 40гр лук + 100гр цедено кисело мляко + 2 корнишона + копър
18;30 - Тренировка 2
19;40 - 250гр (с.с.) пилешки дробчета + 40гр лук + 2 корнишона
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 80гр извара + 10гр протеин PhD.
Тренировка :
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Храна - днес май ми беше най-изчистеното меню от доста време насам. (wasntme) Забелязвам някакво подобрение в себе си, не ми се ядът гадости. Единствено бих хапнала домашна баница с мед, но вероятно ще си позволя малко чак на Великден, ако си отида на село де. :)
Размисли - хубави тренировки се получиха. :) Утре сутрин смятам да не правя табата, защото и без това след обяд имам тренировка по програмата Р90Х, а и ще мога да се наспя малко повече, макар и с половин-1 час. :)
06.03.2012:
05;50 - 150гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
15;00 - 175гр (с.с.) пилешки дробчета + 40гр лук + 2 филии Вита + 100гр цедено кисело мляко + 2 корнишона + копър
16;10 - 100мл прясно мляко с нескафе
18;35 - Тренировка
20;45 - 175гр (с.с.) пилешки дробчета + 40гр лук + 1 консерва риба тон в собствен сос + салата от маруля, 1/2 краставица
22;30 - около 100гр извара + малко домашен суджук от диво месо + фъстъци (печени..).
Тренировка : P90X+ 01 - Interval X Plus
Храна - нормална. Калориите пак са доста, но поне са от сравнително добър източник. :) Утре мисля да си направя огретен от картофи, сирене, пилешка шунка, яйце, прясно мляко + подправки за разкош. Още не съм решила окончателно обаче, ако имате някакви предложения за рецепта - споделяйте.. :)
Размисли - днес умората ми се събра малко в повече. Към 15;40 толкова ми се доспа, че реших да дремна 15-тина минути. Добре че не тренирах сутринта, че след обяд тренировката беше размазваща. :)
07.03.12
20:14
Супер е баницата ! :P
Хахха мерси, Крисчо! :))
07.03.2012:
15;00 - 2 филии Вита + 130гр цедено кисело мляко + 2 корнишона + копър + 20гр кашкавал + 30гр пилешка шунка
16;40 - 100мл прясно мляко с нескафе + 6 бисквитки Престиж с мюсли (42гр)
18;45 - Тренировка
20;45 - салата от маруля, 1/2 краставица, 130гр консерва риба тон в собствен сос + 1/4 гювече (главно лук + малко наденица) + парченце домашно козе сирене
22;15 - 100гр ^кисело мляко + 10гр протеин PhD.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 3x Carnitine 3, мака, гинко билова.
Тренировка :
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. V-преса - 3х12 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. Коремни преси - 3 х 25 повторения
8. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
9. Каране на колело от легнало положение - интервално 30/30 за 10 минути.
Храна - няма нужда да казвам, че е много, то си се вижда. Баща ми е донесъл от някъде по една не много голяма бучка домашно козе и краве сирене. Малко е солено, но поне си знам, че истинско. Казала съм му да вземе още краве. (sun) Утре каза, че ще донесе пак от надениците с конско и свинско, така че ще се хапва.. :)
Размисли - искам да тренирам волейбол! Толкова ми харесва тоя спорт, само ако имах поне 1 час на ден, бих се записала с такова голямо удоволствие.. :( Ама лятото съм запланувала да ги разбия.. (devil) :D
Честит празник на всички дами! Всичко най-хубаво ви пожелавам! (sun)
08.03.2012:
04;30 - кафе
05;40 - Тренировка
18;00 - 150гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки (едри) + 1 бисквитка Бел Вита
14;45 - 2 филии Вита + 20гр кашкавал + 20гр пилешка шунка + 50гр цедено кисело мляко + 2 корнишона + копър
17;00 - 100гр прясно мляко + 4 бисквитки Престиж с мюсли
19;50 - салата от маруля, 1/2 краставица, 1 консерва риба тон в собствен сос + 50гр кебапче (купешко) + 20гр ^сирене
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 80гр извара + 10гр протеин PhD.
Тренировка :
табата 20/10
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - бях се подготвила за наденици днес, ама нещо е станало и чак утре ще пристигнат, така че трябваше да мисля някаква алтернатива и вкарах едно кебапче. :D Комбинацията обаче беше страшна!
Размисли - ухаа днес става една година от както промених начина си на живот. :) През тази година имах възходи и падения, но смятам че се промених и то доста (в положителна посока). Никога не съм вярвала, че ще успея да огранича до такава степен сладкото, винаги съм го обичала страшно много. То това обяснява и омазванията ми по празниците.
Сега продължавам напред още по-мотивирана и се надявам да започна и да изглеждам по начина, по който желая. Но всяко нещо с времето си. (sun)
Като цяло денят е супер отвратителен, утре имам 3 контролни и цял ден уча. След малко продължавам.. дано да успея. :(
09.03.2012:
04;20 - кафе
05;40 - Тренировка 1
06;00 - 165гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
15;00 - 2 филии Вита + 20гр кашкавал + 25гр пилешка шунка + 80гр цедено мляко + 2 корнишона
17;50 - 100мл прясно мляко с нескафе + 6 бисквитки Престиж с мюсли
19;35 - Тренировка 2
21;00 - омлет от 2 ^яйца + 53гр купешко кебапче + 40гр цедено мляко + 2 корнишона
23;00 - 120гр ^кисело мляко + 10гр протеин PhD.
Тренировка :
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
09.03.12
22:43
Гърди и гръб, рамо и ръце... Не мислиш ли, че е малко по натоварваща тази програма. Ако искаш може да я направиш примерно така:
Понеделник: гърди и бицепс
Сряда: крака, рамо и корем
петък: гръб и трицепс
Здравей, Пламене!
Да ти кажа за сега програмата я чувствам много добре. Не ме натоварва много, понеже тренирам вкъщи и нямам възможност да работя с големи килограми. А и аз я правя от доста време вече, мисля че съм свикнала. :P
Днес нямах възможност да тренирам. По принцип ми беше двуразов ден, но преди малко се прибрах и след малко ще хапвам. Чудя се да си спретна ли една тренировка по-късно или да го пиша почивен днес, пък утре да бъде двуразов?
10.03.2012:
10;00 - 100 ^кисело мляко + 30гр овесени ядки + 5гр протеин PhD
11;30 - кафе
14;00 - 2 филии хляб Вита + 75гр ^наденица от свинско и конско + 70гр цедено мляко + 2 корнишона
16;00 - кафе
19;30 - 2 филии хляб Вита + 65гр ^наденица от свинско и конско + 70гр цедено мляко + 2 корнишона
21;30 - Тренировка
22;30 - 120 ^кисело мляко + 70гр извара + 10гр протеин PhD.
Добавки - витамини и минерали, рибено масло, цинк-биотин, 3x Carnitine 3.
Тренировка :
табата 20/10
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs.
Храна - да кажем, че беше прилична, като се има предвид, че почти цял ден не си бях вкъщи. Всъщност се прибрах само за да ям. (giggle) Надениците пристигнаха. По начина, по който ги ядох днес са направо убийствени! (devil)
Размисли - уникален ден! Толкова съм щастлива, че направо сияя.. (sun) Пренебрегнах двуразовият ден, но реших, че е време да обърна малко внимание на социалния си живот. И все пак утре ще се разцепя! (grin)
Мнението беше редактирано от Petya на 10.03.12 22:32.
Гледам по дневниците на момичетата стана много популярна идеята за гладният ден. Преди време се замислях да пробвам ЦХ, но сега като разбрах, че дори и с един гладен ден на седмица може да се постигне нещо, още повече се надъхах. (giggle)
Чудя се ако в петък след училище (към 15 часа) хапна нещо и после чак в събота привечер ям пак, дали ще постигна нещо?
Ще ми се съберат 3 тренировки в този “гладен ден”. Целта ми е да го правя тогава, защото смятам съботната вечер да бъде вечер за излизане и хапване вероятно някъде навън.
Ще се радвам, ако някой сподели мнение по въпроса.
Лека вечер! :)
Сутринта пак се премерих и резултатът е равен на 0. Не знам какво да правя вече. От 2 седмици тренирам по 2 пъти на ден, пия л-карнитин, храня се изчистено, а дори и 100гр не съм свалила....
Реших да правя гладен ден в петък срещу събота или събота срещу неделя. Ако е в петък смятам последното ми ядене да е към 14-15 часа, а следващото да е в събота към 20-21часа. Ако е в събота, последното ще ми е вечерята в същият ден, а следващото ще е в понеделник за закуска.
Така в петък/събота ще ми се събират около 28-29 часа фаст, а в събота/неделя към 32 часа.
В гладните дни какви неща мога да консумирам? Вода, кафе.. ?
Абе момиче спри се .. Стига гледа този кантар това са само цифри. Ако резултата в огледалото ти харесва значи всичко е наред.Няма нужда според мен да си пускаш такива гладни дни и прочие.Тренирай си , яж хубава храна и всичко ще се нареди !
11.03.12
12:41
Стига вече с тия гладни дни...тва е сигурно 5-6тия дневник в който го прочитам... @Блага (Puppy skoge) вече обясни поне 5 пъти защо ги прави тези дни...
И @Петя вече яко се филмираш с тези килограми. Двуразовите тренировки не са непременно предпоставка за по-бързо и ефективно отслабване.
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 11.03.12, 12:41:
Стига вече с тия гладни дни...тва е сигурно 5-6тия дневник в който го прочитам... @Блага (Puppy skoge) вече обясни поне 5 пъти защо ги прави тези дни...
И @Петя вече яко се филмираш с тези килограми. Двуразовите тренировки не са непременно предпоставка за по-бързо и ефективно отслабване.
Блага обясни също, че ако не се налагаше да влиза в категория, никога не би го направила това.
А и вижте, че храната й е изрядна, няма и грам джънк + това като я видях какви малки порции яде, на 1/2 от мен...
Така, че не смятам, че това е светият гра’ал към който всички трябва да се захванат като удавник за сламка.
Точно така, трябва тренировките на Блага да вдъхновяват повече, отколкото “екстрата” (гладните дни) :) Ама що ли се получава обратното ...
Ох, толкова сте прави.
Не знам какво ми става напоследък, като полудяла съм. До сега не съм се интересувала толкова от цифрите на кантара, знам че са без значение. Не знам дали е възможно да съм качила малко мускулна маса и заради това да не свалям? Както и да е..
Идеята за “гладният ден” не ми е от сега. Както казах и преди съм си мислила да пробвам цикличното хранене, просто защото ми е интересно да видя дали ще се справя с него, но обичам да ям и не съм се решавала да го започна.
Най-добре ще е да продължавам да си се храня равномерно балансирано и да спра да се оплаквам като някоя комплексирана мадама.
Благодаря на всички, включили се. Винаги успявате с такава лекота да избиете глупостите от главата ми. (F)
11.03.2012:
11;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
12;10 - Тренировка 1
14;30 - спагети + 2 палачинки (25гр овесени ядки + 15гр пшеничени трици + 1 ^яйце + 200мл прясно мляко) + 30гр сирене + 10гр мед
18;10 - 2 лъжици спагети
18;20 - Тренировка 2
19;30 - 65гр ^наденица от свинско и конско + 20гр ^краве сирене + 1 корнишон
21;00 - малко печени фъстъци
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, 3х Carnitine 3, цинк-биотин.
Тренировка:
Тренировка 1 - P90M—Cardio Intervals
Тренировка 2 - Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. V-преси - 15 повторения
5 кръга от всичко!
Храна - спагетите са готвени от майка ми, т.е. имат всички екстри като доматен сок, сирене, кашкавал, кренвирши. Бяха много вкусни. :) Като цяло май ми дойдоха малко повече въглехидратите днес.
Размисли - много мързеливо ми беше днес. Цял ден лежа, движех се единствено за да тренирам. (wasntme)
12.03.2012:
04;40 - кафе
05;40 - Тренировка 1
06;00 - 110гр ^кисело мляко + 40гр овесени ядки + 1 бисквитка Бел Вита
14;50 - 3 филии Вита + 65гр ^наденица от конско и свинско + 75гр цедено мляко + 2 корнишона + около 45-50гр фъстъчено масло + 115гр ^кисело мляко
18;30 - Тренировка 2
19;50 - салата от маруля, 1/2 краставица, 110гр риба тон от консерва + 1 кебапче (50гр) + 20гр ^сирене
22;00 - 100мл прясно мляко + 10гр протеин PhD.
Тренировка :
1) клек без тежест
2) бърпита
3) V-преса
4) Chinese Abs
Тренировка 2:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Храна - на обяд се прибрах умряла от глад и след като изядох предвиденото (2 филии + наденица + цедено мляко) ми се ядеше още нещо и реших да си намажа една филийка с фъстъчено масло, а то стана една.. много вкусно това фъстъчено масло. :) Но имам чувството, че не е бъкано със захар, защото има само 12гр въглехидрати и 48гр мазнини. Знам ли.. :) Но като цяло днес калориите са малко над нормата, I don’t care.
Размисли - днес си намерих някакви снимки отпреди 2-3 години. :D Утре, когато имам малко повече свободно време ще поразсъждавам, за това как съм се пременила през времето.
П.П. утре съм на лекар. Най-накрая се престраших да отида да видя какво ми се случва, че не е нормално вече. Стискайте палци да не е нищо сериозно. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 18.03.12 20:38.