Чистене

11.04.11
15:23

Здравейте,бих искал да ме посъветвате и да ми помогнете да си изграда или ако може дори и вие да ми препоръчате хранителен режим..Висок съм 176-7 (4 години бях волейболист и ръста наистина ми се покачи) и тежа 65 кг много ми казват че още не е време но искам да махна малкото коремче което имам и упражненията са ми на 6 обаче ми би трябвало и режим..Та от другия месец започвам чистенето в продължение на 2 месеца,и бих искал да ми помогнете за играждането на режим..Упражненията от мене..

като изчистиш какво трябва да се види.... кокали, ребра или вътрешни органи... взимай боба и го почвай ;) ще чистиш като сложиш 10-15кг отгоре демек другата пролет при добри обстоятелства

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1