Едва ли е било 300гр :) , но и така да е организмът е имал нужда...
Казват , че не се усвоява добре на един прием толкоз месо - иначе , като количество за деня е идеално :)
Ако си още гладна хапни малко к мляко/извара/яйце/няколко бадема или плодче...или парче от пилето :D
Лека :)
казано от mayasy на 08.05.11, 15:58:
А тая китка ти не требе :D - 13 си е перфе :)
Моята китка е 14см,а съм 65кг. На вас двете ви се струва,че ви са малки китките,защото предмишницата и мишницата ви са много слабички.
Между другото Ани не знам защо искаш да си намалиш обиколките на бедрата и ханша,но според мен една жена трябва да има хубави форми. Ако се стегнеш ще изглеждаш много по-добре и секси. Нямаш нужда от отслабване,а напротив малко да качиш.
Това е мое мнение не те задължавам да го приемаш. Всеки с разбиранията си :)
казано от Hiya на 08.05.11, 23:35:
казано от mayasy на 08.05.11, 15:58:
А тая китка ти не требе :D - 13 си е перфе :)
Моята китка е 14см,а съм 65кг. На вас двете ви се струва,че ви са малки китките,защото предмишницата и мишницата ви са много слабички.
Между другото Ани не знам защо искаш да си намалиш обиколките на бедрата и ханша,но според мен една жена трябва да има хубави форми. Ако се стегнеш ще изглеждаш много по-добре и секси. Нямаш нужда от отслабване,а напротив малко да качиш.
Това е мое мнение не те задължавам да го приемаш. Всеки с разбиранията си :)
Абсолютно подкрепям ... не съм го споменала , но ти нямаш нужда от сваляне , а обратното ( с правилни кила ;) ) , това , че си намалила ханша и талията го отдавам в полза на стягане (намаляване на мазнините ) , което не е лош резултат ...но трябва маса :D
Качила си в прасец , което говори за правилна насока :) , с повечко храна и спорт ще се получи перфектно :)
А за китките - не би ли следвало да изглеждат по - малки на фона на по-големи мишници и предмишници ?!?
Как да е ...ти вече спиш :) , нали първа смяна...
Мнението беше редактирано от Мая на 09.05.11 00:52.
10.05.11
20:42
Здравейте ...:)
Съгласна съм , че една жена/момиче трябва да има форми ..не харесвам анорексичните момичета ..просто искам на мястото на мазнините да дойдат мускулите ...тоест не целя бедрото ми да е 40см ..нека пак си бъде 51см, но без мазнините и отпуснтата кожа..доволна съм от резултатите , но има какво да се желае ..така че продължавам ..
Менюто за днес:
6;30 кафе
9;30 активия с праскова и мюсли
10;30 30г фъстъци
12;30 20 бадема
14;30 ябълка, 100г пиле
16;30 круша , 100г царевица
18;00 тае бо 2
20;00 100г пиле
22;00 какао
12.05.11
17:01
Здравейте :)
Вчера ходих на лекар понеже малко ме притесняваше това ,че не ми е дошло от доста време..та той ми каза ,че всичко е от “диетата” ..и да съм почнала да ям повече ;с Вчера ядох около 2000ккал (предимно сладки)днес стават 2500(всичко сладко) и апетита ми расте право пропорционално с теглото ;д и мисля утре да си мина на предишния режим ...с маааалко повече ПОЛЕЗНА храна :)
12.05.11
17:03
Значи и доктора е на нашето мнение, че трябва да хапваш повечко :D и по качествена храна без боклуци.
12.05.11
17:04
Ами... струва ми се, че някои хора те посъветваха да се храниш разумно преди време, но... както и да е.
Сега остава да стигнеш сама и до заключението, че не трябва да се изхранваш със захар. Ще стане и това, бъди спокойна. Да се надяваме, че това ще се случи преди да си навредиш особено на тялото.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.05.11 17:05.
12.05.11
17:09
Хмм 1 хранех се както ми казахте ;)
2 както казах вече стигнах до заключението , че не трябва да се храня със сладки ..а да увелича месото и там другите ;)
12.05.11
17:19
казано от Ани Ш. на 12.05.11, 17:09:
Хмм 1 хранех се както ми казахте ;)
Ахам, ОК... ;) Започнах да ти пиша доста неща, но в крайна сметка ги забърсах.
В крайна сметка всеки сам трябва да открие топлата вода или просто да се примири, че винаги ще се къпе със студена.
12.05.11
17:25
е добре с кое не си съгласен били ми казал :) стана ми интересно с какво греша пък сега :)
12.05.11
17:27
Искаш на мястото на мазнините да дойдат мускулите. Ок. Но сигурна ли си, че танци и тае бо е пътят?
12.05.11
17:34
ами не ;д просто беше единственото нещо , което ми доставя удоволствие и мога да го правя вкъщи ..айде удоволствието да го оставим настрана .. но ако имаш по-добро предложение за някакво упражнение в домашни условия ще се радвам да го чуя :)
12.05.11
17:40
казано от Ани Ш. на 12.05.11, 17:34:
ами не ;д просто беше единственото нещо , което ми доставя удоволствие и мога да го правя вкъщи ..айде удоволствието да го оставим настрана .. но ако имаш по-добро предложение за някакво упражнение в домашни условия ще се радвам да го чуя :)
Няма магическо упражнение, което да ти направи мускулите. Като извън тази група са в голяма степен клекът и тягата.
Упражненията са просто инструмент за това, използвани в подходящо изработена за теб тренировъчна програма.
Когато правиш мускули спазваш определени правила като брой на сериите и повторенията и т.н. Т.е. не зависи от упражнението само. Пък и с всяко упражнение може да качваш, сваляш, оформяш и т.н. само сменяйки сериите и повторенията. И, основно - храненето.
Ти правиш само напади и преса, ако не бъркам. От това трудно растат трицепсите примерно.
За домашна тренировка ти стига и само една постелка, но е хубаво да си купиш и някои от следните: швейцарска топка, комплект дъмбели, ластици, лост за врата...
14.05.11
21:04
Oranje благодаря ти ...имам швейцарска топка, дъмбели по 3кг, и тежести за крака :)
Така вчера за мен беше един ужасен ден ...все пак беше петък 13 . Цяла нощ повръщане , гадене , висока температура,и ужасни болки в гърба ;х( не съм само ..2 приятелки също са така ) И днес продължава да е така..вероятна причина натравяне с храна ..
Днес съм яла само
16.00 2филии хляб с 50г сирене и чай
17;00 ябълка
трябваше да ям и картофи , но корема ми е адски подут ..
преди малко прочетох една статия , в която пишеше
Избягвайте газираните напитки и не пийте течности с яденето. Те разреждат стомашната киселина и храносмилателните сокове, което забавя процеса на храносмилане. Тогава всеки изяден плод може да ферментира и да предизвика образуването на газове.
Аз точно обратното направих..вече ми стана ясно защо ми се е подул
Ани привет и от мен.Хвърлих едно бързо око на дневничето и се позачетох тук там за коментарите,съветите и мненията които са ти дадени.Съвсем нормално е да си объркана и да не възприемаш подадената ти информация,имайки предвид как си се хранела досега.Следвай съветите,порови се и почети повечко и с времето нещата ще се избистрят.Ани имам едно въпросче....мернах някъде из дневника,че си била пълничка и с търпение и воля си ги смъкнала.Та въпроса ми е как ги смъкна? Глад,спорт...или?
15.05.11
12:02
Здравейте! Днес съм малко по-добре :)
гаги .благодаря ти ..свалих около 19-20кг предимно с глад..упражнения не си спомням да съм правила ..и тогава бях мързелива , колкото и сега :)
Никак не са малко 20 кила,аз също съм сваляла по толкова и то с глад.При мен се получиха едни противни стрии,отпускане на кожата,та и до ден днешен си остана така и доста вял и болнав вид.Сега осъзнавам каква е тънката разлика между глада и правилният начин да се храниш и спортуваш.Е аз също импровизирам в момента не съм кой знае колко веща в занаята,но чета и се опитвам да възприема и осмисля информацията.Ани изглеждаш много добре,имаш основата искаш ли нещо силно с воля и търпение ще го постигнеш.Просто се иска да пречупиш някой нещица в себе си....;)А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ точно хората които на пръв поглед ти изглежда че те нападат,са тези на които си заслужава да прочетеш поста и да се замислиш за съветите дадени от тях(Юли,Кольо).
Успех занапред,ще следя дневничето ти....(hug)
17.05.11
21:02
Здравейте :)
гаги блаагодаря ти (хуг) и аз съм така ..добре ми е позната тази отпусната кожа ;х мн е гадно ама ще се справя и с нея :)
Така днес случайно попаднах на една програма ..казва се Р90Х ..дръпнах си я от нета ..за жалост е на англ. , а той малко ми куца ;д и не разбрах дали има някъв хранителен режим към него , но смятам да си продължавам с моя и да правя тези упражнения + тае бо... имаше и линк към него със снимки на хора, които са го спазвали този режим http://beforeandafterlooks.com/page/2/ това ме мотивира повече ;х От утре го почвам (упражненията) , ако някой знае нещо за тази програма ще се радвам да сподели :)
Менюто:
08;00 ябълка , 3 бисквити (бях тръгнала целия пакет , ама накрая се отказах и го изхвърлих да не ми пречи :) ) и ягоди
09;30 трен:
Р90Х- за крака
тае бо -за корем
и 12х10 дърпане на ластик
общо около 50 мин
11;30 омлет от 3 яйца и сирене , домат + още сирене
кратка 3 часова разходка ;д
17;00 200г пиле + сирене+ огромен домат и краставичка
21;00 ягодиии и череши (мм)
Това е за сега :)
Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 17.05.11 21:04.
17.05.11
22:43
Ани как ти е кожата сега, аз имах същия проблем с кожата понеже свалих 40кг. и леко ми се отпусна в доланта част на корема, но от 10 дена на сам ми се стегна доста сигурно на 50% ми се събра.На теб как ти е кожата сега, аз като прочетох, че си свалила 20кг. направо унемях, мислех, че винаги си била такава слабичка и, че имаш проблем с качването на тегло :D а не обратното.Говорих с лекар за кожата, каза ми, че няма проблем и че ще се стегне както си е била преди, той лека само разправя “Ти луд ли си бе как ще ти остане така, ти да не си на 60г.Каза, че трябва да си на 60г. за да не се събере кожата, вика ти на тия години никъв проблем не може да имаш, каза, че всичко ще ми се оправи и ще стане перфектно :) При тебе как е кожата?
18.05.11
06:07
Здравей ;д ами и аз съм така с долната част на корема....за това постоянно мърморя ,че имам сланинки , а то дефакто е кожа де ..доста трудно ще я махна..но няма да се откажа :)
Ми Ани то дефакто няма какво да махаш,не ти трябва отслабване,а един приличен хранителен режим и спорт.Под спорт....каквото ти е удобно на теб за първо време,пак ще е от полза и е движение.А кожата ще се поприбере,но наистина си иска време.....търпение.Трябваше да ме видиш след раждането
18.05.11
19:58
Здравейте ! :)
Днес менюто беше/ще е следното:
10;00 плодово мляко верея + малко череши
14;00 150г пилешко и задушени зеленчуци с мазнина (нз каква точно ама беше вкусно;д)
17;00 бадеми
18;30 1 1/2 филия вита със сирене и лютеница , домат и яйце и мн малко пилешко (към 50г)
19;30 резенче диня
20;30 кафе
22;30 трен:
40 мин тае бо 2
10 мин Р90Х за крака
18.05.11
20:01
моме в 10 и 30 вечерта ще тренираш.. аз лично те поздравявам.... макар, че ако си първа смяна ( не ти следя дневника ) може да ти е кофти съня ( т.е. малко )
18.05.11
20:06
;d ами то утре не се учи бе ;п
18.05.11
20:11
е хубаво деее ама в Петък се учи нали :D
18.05.11
20:23
е какво за петъка ;д утре и без туй няма да трен
22.05.11
08:43
Добро утро :)
Менюто вчера :
10;00 кафе
11;00 омлет от 2 яйца и гъби , домат , краставица
14;30 100г пиле , , пържена филийка Вита с едно яйце (без мазнина ;д) домат и краставица
18;30 150г пиле домат и краставица
20;00 кафе и една овесена бисквика
23;00 20 мин тае бо ( беше ми мн сънливо ;х)
ЗА днес нямам си идея какво ще бъде ..после ще дописвам :)
Усмихнат и слънчев ден на всички :)
22.05.11
12:27
ами с едно кафенце ;д сутрин просто не мога ...всичко почва да ми изпуква и ми е много дразнещо ..вечер не е така :)
26.05.11
20:43
Здравейте :) малко поизостанах с този дневник :>
Та менюто днес беше :
08;00 1 препечена филийка , 2 яйца +салата
9;00 ябълка
12;30 2 кафета 3в1 , 5 хогаренас
15;00 салата ,яйце
16;00 ябълка
17;30 половин Магнум ;д
20;30 салата и св.пържола (нз колко г. е 200-300)
тренировката днес беше тичане по брега и дълга разходка
:)
Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 26.05.11 20:48.
30.05.11
00:29
Здравейте :) Доста съм се поотпуснала тия дни ;х ами то нормално само с боклуци се тъпчех ..тук таме и някое месце .. Днес се въздържах малко ....
11;00кафе
11;30 2 яйца и салатка
13;00 ябълка
15;00 150г пиле , салата
17;00 салата
18;00 ябълка
20;00 салата 2 филии Вита със сметана
21;00 ябълка
23;00 ябълка
охх тез ябълки в множко ми дойдоха , но много ми се ядат плодове : )
05.06.11
00:34
Здравейте ! :) от доста време не съм писала , поради няколко причини ( главно -спря да ми пука дали ще съм слаба или пълна , но като качих някое килце набързо си промених мнението ) От няколко дена (може би 3) съм на кето-режим , заради баща ми .
Така менюто за днес :
10;00 кафе и бадеми
10;40 2 яйца на очи , туршия , салата
14;40 120г сьомга и салата
16;30 кафе и бадеми
19;30 тиквички на тиган и 100 сметана (едва го изядох , нямам никакъв апетит )
05.06.11
00:41
На тия години кето режим, я не се излагай...Баща ти ли ти даде тая идея за кето режима, храни се нормално и спортувай и ще изглеждаш добре. :)
05.06.11
00:52
Ами не .. той е диабетик до сега си ядеше сладко , но нещата ставаха все по-зле и по-зле за това спря и вече не купуваме нищо свързано със захар , както и плодове (освен череши) , а и без това сладко се чувствам по-добре ..не ми е толкова сънливо :)
05.06.11
00:56
Еми щом се чувастваш добре ок, ама не прекалявай с кетозата прави зареждане 1 път седмично поне, ти си много малка и все още има нужда от всичко, храни се добре и не прекалявай с тия диети, щото не знам и колко правилно ги правиш и к’во точно правиш да не си направиш някоя беля, че вие малките сега от зор да изглеждате перфектно само бели прайте :D
05.06.11
00:57
казано от Bojidar Stefchev на 05.06.11, 00:56:
Еми щом се чувастваш добре ок, ама не прекалявай с кетозата прави зареждане 1 път седмично поне, ти си много малка и все още има нужда от всичко, храни се добре и не прекалявай с тия диети, щото не знам и колко правилно ги правиш и к’во точно правиш да не си направиш някоя беля, че вие малките сега от зор да изглеждате перфектно само бели прайте :D
Ц ц ц вие малките :D
05.06.11
01:02
Е така де, тя е с 11г. по-малка от мене ;)
05.06.11
01:03
ами аз ще правя зареждащи дни , сигурна съм , че няма да издържа дълго на този режим , винаги се поддавам на изкужението ;д.. А относно тренирането...ами от 2 седмици май не съм тренирала , но гледах да се движа повече ....повече разходки и т.н сега се утешавам с мисълта , че като се преместим в новия апартамент ще ходя на фитнес ,който е точно под него :)
05.06.11
01:06
Това е супер, дано да имаш сега стимул да тренираш поне фитнеса ще ти е във входа :D Аз деца ви оставям и си лягам, че едвам гледам, от мене лека и мека и под завивките полека :D