Въпрос относто L-Carnitine

12.04.11
18:54

Здравейте. Искам да сваля 5-10 килограма. За целта бягам всеки ден около половин час. Четох много за прословутия карнитин и резих да си взема. Взех си 1 шишенце от 90 капсули, всяка по 500mg. В магазина ми казаха да пия сутрин и 30 минути преди тренировка по 1 хап... Аз естествено проверих в интерненет за дозировката и видях че се взимат по няколко грама - 2,3… Снощи преди да бягам взех 2 хапа и след 15 минути ужасно почнаха да ми парят очите направо текат... викам си страничен ефект и след още 15 отидох да бягам. Наистина дава енергия както казват! Бягах по-дълго без да се уморя. Обаче не знам оптималната доза ли взимам? 2 хапа по 500mg добре ли са? карнитина е марка BioProduct. А това с паренето на очите страничен ефект ли е?

Мила

12.04.11
19:03

Точно над твоята тема има една тема озаглавена ‘’ Всичко за L-Carnitine….’’ , там има информация за дозировка и всичко свързано с L-carnitine.
Попринцип всеки ден се пуска нова тема за л-карнитина, но никой не прочита направената специално такава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1