Как да ги приемам?

12.04.11
19:46

Значи в момента пия SizeOn precontest по време на тренировка.За следващата седмица съм си поръчал аминокиселини (purple wraath) и въпроса ми е как да ги приемам понеже и креатина ,и аминокиселините пише,че са пият по време на цялата тренировка.
Целта ми естествено е сила,възтановяване,запазване на мм-то,защото чистя.84кг. 181см.

Темата беше редактирана от Daniel Dimitrov на 12.04.11 19:47.

12.04.11
20:17

В SizeOn-а има също протеин (hydrowhey) и BCAA мисля малко. А този е без въглехидрати, нали?
Като цяло варианта ти е следния - първата половина на тренировката SizeOn и втората Purple Wraath. Трябва два шейкъра евентуално да си носиш, но това е схемата ако ги искаш и двете неща.

Мнението беше редактирано от entwickler на 12.04.11 20:18.

12.04.11
20:20

Ако ги забърка в един шейк освен вкуса, друго едва ли ще се случи, просто ще добави екстра амино към иначе по-скромното количество което е в сайза. Разбира се ако не го бърка вкуса :)

12.04.11
20:23

честно казано не ме бърка просто качеството сигурно ли е че остава същото? А това за половината трен от 1то и другата от другото ще ми е малко трудноЩе ми стане тежко от толкова вода.Той сайзона се разтваря в окоро 500-600мл.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 12.04.11 20:45.

12.04.11
20:30

Водата колко е, ти сам си избираш. И на протеина пише 250-300мл, но всеки си го прави както му харесва. Ами аз лично се съмнявам да станат някакви химични процеси, бъркал съм креатини, глутамини, таурини, аминото и т.н. и никога не съм имал проблем. Но нека по-вещите микробиолози се изкажат :)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 12.04.11 20:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1