Качих килца, и сега ?

13.04.11
22:43

Здравейте .. бях 55 кила преди да почна фитнес, сега качих до 60, доволен съм от тренировките :). Сега качих мускулна маса, но и килца, как да си изчистя мазнините в корема, ако ходя на лостове, а почна да тренирам бокс, с бокса за 1 месец ще направя ли корем, смисъл нямам много мазнини, но има какво да се сваля :Х .. та от бокса ще махна ли мазнините за 1 месец, и мисля да продължа фитнес още 1 месец някъде, после да почна бокс 1 месец, да продължа бокса и да хода по лостове от време на време, добре ли ще е ?

Виж...така си поставил въпроса си, че няма как да ти отговорим. Кажи колко си висок и на колко си години, за да можем поне да си представим дали имаш нужда от сваляне на мазнини и колко са като количество и размер.
Чистенето на мазнини зависи главно от начина ти на хранене. Т.е. можеш да тренираш и 15 спорта, но ако ядеш прекалено много или неподходящи храни, то няма да стопиш нищо. Ако можеш качи и една снимка, за да се онагледят нещата малко повече. :)

14.04.11
12:49

Заболя ме главата, докато успея да схвана въпросите ти, и да определя тяхната последователност. Явно вече от толкова блъскане в главата съм затъпял. Само по себе си “тренирам бокс” е много относително понятие. Ако тренираш - както си се тренира( през ден, или поне по три пъти в седмицата, стоиш в залата по минимум един час, в който полагаш добри усилия за протичане на интензивна тренировка) в комбинация с хранителен режим, който е подходящ за целите, които си си поставил ще свалиш килограми. Ако мислиш да се разхождаш из залата и междувременно да правиш, по-някой удар в крушата(колкото да не заспиш) и използваш неподходящ хранителен режим - няма  да свалиш нищо. Общо взето, всичко зависи от теб. При така снесената информация за теб, абсолютно никой няма да може да ти каже, какви ще бъдат твоите резултати.

18.04.11
18:38

Еми на 14 съм, 168 висок, 60 кила .. обаче ръцете са ми тънки, искам да кача и маса в тях, обаче не става лесно, преди се хранех много но спрях, защото почна да ме мързи .. може ли да ми кажете какво трябва да ям, смисъл аз знам какво трябва да ям, но как да си разпределя храненията през деня и какво да ям 6 пъти на ден, ако може някоя хранителна диета да ми препоръчате, че гледах диетите за качване на мускулна маса, обаче е писано само какво да ям, а не как да си разпределя храните по 6 пъти на ден, какво да ям сутрин, обяд, след обяд и т.н .. сутрин нямам голям избор, защото едвам ставам за училище, за да ям в нас, попринцип в даскало ям някакъв хот - дог с кебабче или питка с кюфте, като се прибера каквото намера, но ще почна пак да си правя ориз, пюрета, картофи, кисело мляко .. и да питам долу ръката при китката ще ми стане ли поне малко по дебела като ям както си трябва, защото предимно там искам да надебелея поне малко, знам че неможе ама :Х ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1