14.04.11
23:22
Значи на 16 години съм 171см 75 кг бях 86 но свалих бая се поизчистих та се чудя дали да свалям още или е време за ММ иначе тренирам от година и 3 месеца с 1 месец прекасване (лятото) та се чудя има 2 месеца до лятото какво да правя да си взема бцаа+креатин или л-карнитин да чистя още .ето и снимка не е с добро качество но все пак
14.04.11
23:33
сваляй още..аз бях като теб ама с една година по-малък и не изчаках да изчистя хубаво и са усрах...още съм мазен ама ся ще се изчистя като хората тази година :)
казано от Traiko Mishev на 14.04.11, 23:33:
сваляй още..аз бях като теб ама с една година по-малък и не изчаках да изчистя хубаво и са усрах...още съм мазен ама ся ще се изчистя като хората тази година :)
А сега на каква възраст си, ако не е тайна?
Това е риторичен въпрос, не отговаряй, моля те.
Какво точно да чисти момчето? Нищо няма за чистене. Има само много работа в залата и с храната. Тренировки, правилно хранене с леко положителен калориен баланс и предимство на протеините (но без изключване на въглехидрати и особено на мазнини), добро възстановяване и търпение...
И само между другото, Faik, това изобщо не е подходящият раздел за въпроса ти.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.04.11 23:43.
14.04.11
23:47
Първо е хубаво да опишеш в следствие на какво трениране си постигнал това сваляне на килограми”изчистване”.
Мисля, че има вариант, в който да качваш мускули и да изчистваш ведно.
14.04.11
23:48
Днес се регистрирах и затова незнаех каде да си постна темата , ако може да ми кажете ще я преместя:)
14.04.11
23:53
Първо е хубаво да опишеш в следствие на какво трениране си постигнал това сваляне на килограми”изчистване”.
Мисля, че има вариант, в който да качваш мускули и да изчистваш ведно.
Еми аз нз може би свалих доста вода и мускули отколкото мазнини , щот свалих за 3 месеца , не правих нито нвд нито др диети мойто беше лишение , да не кажа и глад , храната г/д ми беше - сутрин малко овесени ядки , в даскало 1 ябълка , на обяд малко месо към 100 гр след фитнес понякога нещо малко пак и вечерта 1 салата г/д по 1500 ккал приемах да не е и по малко а трябваше доста повече :) но ходих и много на походи по гората с приятели по цял ден на походи , попринцип съм леко запален към риболов и лов и за това :) правих си и кардио , несъм приемал никакви добавки освен един фатбърнер 2 седмици от фитнеса си взимах таблетки :)
Начинът за теб е да качваш мускулна маса. Нямаш достатъчно такава, за да има защо да чистиш, нито пък си с твърде наднормено тегло, за да е необходимо да сваляш.
Казано с думи прости, мускулът (или така наречената активна маса) гори калории дори със самото си съществуване, докато мастната тъкан не. Затова и когато качиш малко мускулна маса, самият ти метаболизъм ще се промени. Само трябва да имаш търпение и постоянство. Както и да попрочетеш из форума и сайта и да си създадеш поне обща представа какво изобщо правиш.