Рецепта за мразещите извара и един въпрос

17.04.11
18:12

Значи днеска докато се ровичках из форума намерих много добра рецепта с извара и доста полезна,богата на белтъчини.Ето ви и линк към нея http://www.bb-team.org/recipes/1229_izvara-s-kashkaval-i-domati#axzz1JlCREPOz .Доста вкусно става.Препоръчвам ви я,ако само вкуса на изварата ви спира да я ядете преди лягане.
Та въпроса ми е:
Да изяждам ли всичко набъркано преди лягане или не?Имам предвид да не рискувам да наруша съня.Не че има някакви въглехидрати ,но да питам.

Темата беше редактирана от Daniel Dimitrov на 17.04.11 18:14.

17.04.11
18:21

ми 600 гр преди лягане ми се вижда малко много де..ако си я разделиш на 2 порции през деня ще е по-добре

17.04.11
19:40

Аз лично преди лягане си разбивам 150 или 200 грама извара с 150 или 200 мл прясно мляко и пия.. Много вкусно става..
Извара ми е на Чех или на Маджаров. Безвкусни са  и нямам проблем с яденето. От няколко дена си купувам на Чех понеже е по-ефтина 1 килограм 2.60 или нещо такова беше, а на Маджаров 2.19 350 грама.

Перфектно е за преди лягане. То пише 570гр. порцията, но с изложените продукти се получава порция от 270-280гр. Т.е. ако умножиш грамажа на продуктите по 2, то ще се получи порция от 570гр. Ако пък ти е много 400гр. извара можеш да заместиш част от нея с яйца. Пробвал съм комбинацията и е много вкусно, но става доста тежко на стомаха. Въпреки това за преди лягане е идеално да смесиш разнородни белтъци и мазнини. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1