За дистрибуция

Темата е заключена.

18.04.11
19:10

Здравейте!
Не знам в кой раздел точно да пусна темата, просто тук ми се стори удачно. Та, искам да стана дистрибутор на някаква фирма (фирми) хранителни добавки. Искам да намеря контакт директно с производителя (за български фирми) или с главния дистрибутор за България (ако са чужди фирми). Целта е да се избегне поскъпяване чрез посредници. Искам да се вържа поне към 2 фирми, защото ще отварям фитнес център. Да попитам също, според вас кое е по-добре - да стана дистрибутор като физическо лице или чрез фирмата? Ако имате идеи или връзки, ще ви бъда много благодарен!

П.С. Може също да ми дадете контакти/телефони на някакви енергийни напитки/десерти/облекла!

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Марин Видев на 18.04.11 19:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1