19.04.11
20:17
Здравеите , в момента пия bsn no xplode и bsn cellmass много съм доволен от no xplode но ми е почти на привършване както и cellmass четох че от азотният бустър след като се изпие трябва да се направи няколко седмици почивка! Мисълта ми е следната с какво мога да заместа азотният бустър или вобще има ли някакъв подобен продукт за експлозивна сила? На 17години съм 66кг 178см също ако може да ми пропоръчате нещо за качване на ММ?
19.04.11
21:31
За мен,Jack 3dного по добър продъкт,ако става дума за пре-стумилатни
Въпреки че,ти само тези 2та продукта ли приемаш?
Според мен,едни витамини+ рибено масло+суровеатка биха ти свършили много много по добра работа като крайно и трайно нарастване на муслукулната маса БЕЗ да си изопваш нервната система излишно
Ако добавиш и БСАА като интра +една креатинова матрица си екстра
АКо искаш стимуланти резни едно двойно кафе 30мин преди тренировка и си готов
казано от Dean Petrov на 19.04.11, 21:31:
Според мен,едни витамини+ рибено масло+суровеатка биха ти свършили много много по добра работа като крайно и трайно нарастване на муслукулната маса БЕЗ да си изопваш нервната система излишно
Ако добавиш и БСАА като интра +една креатинова матрица си екстраАКо искаш стимуланти резни едно двойно кафе 30мин преди тренировка и си готов
Пия и суроватка а можеш ли да ми кажеш на кратко с какво помага това рибено масло и кой витамини да си купа
19.04.11
21:44
казано от bloodys69 на 19.04.11, 21:36:
казано от Dean Petrov на 19.04.11, 21:31:
Ако добавиш и БСАА като интра +една креатинова матрица си екстраАКо искаш стимуланти резни едно двойно кафе 30мин преди тренировка и си готов
Пия и суроватка а можеш ли да ми кажеш на кратко с какво помага това рибено масло и кой витамини да си купа
Чудесно,за рибеното масло има написано толкова много...
ТО,може би е полезно повече и от витамините за спортуващия човек,полиненаситените масни киселини помагат за сърдечната дейност,укрепват нервната и кръвоносната системи,чудесно действат на чернодробната дейност,заедно с витамин С изграждат колагена в ставите,все пак ти не си мускули а и стави и кости,трябва да градим и НАЙ ВЕЧЕ пазим и тях.
Като марка:Нау....или Controlled Labs:Mega Oxi- в момента май са най добрите на пазара
За витамините мисля няма нужда да се обосновавам:
Марката е Нау Адам 120 капсулки са,имаш достатъчно за 2 месеца
20.04.11
01:52
С две думи, рибеното масло и витамините няма да ти помогнат за плажа, вземи си примерно казеин, защото предполагам не ядеш преди лягане и по-добър предтренировъчен продукт (например Assault).
20.04.11
11:56
казано от Георги Рачев на 20.04.11, 01:52:
С две думи, рибеното масло и витамините няма да ти помогнат за плажа, вземи си примерно казеин, защото предполагам не ядеш преди лягане и по-добър предтренировъчен продукт (например Assault).
Те неговите не са лоши,ама неможе да блъска нон стоп на креатин и матрици,собствено,позлвам също,но веднъж,макс 2 пъти годишно.
То това е поголовна грешка апропо,масово се тъпчат с буустери ,креатини и кво ли не,суроватка и витамини не :) което е....най малкото неправилно