Силна болка , схващане на прасеца ..

20.04.11
00:48

Здравейте, както си бягах един ден ми нямаше нищо , а на другия ден мн голяма болка в прасеца усещах като станах.Много интересно как като на предния ден ми нямаше нищо.Не е мускулна треска понеже си тичам от месец някъде и не е възможно да е от пренатоварване ми се струва.Казаха ми ,че е възможно да е крампа , но крампата минавала още на същия ден а при мен става вече 2-ра седмица болката си е същата.Дали пък не съм си разтеглил сухожилие или не знам.. Викам си ще мине до 2-3 дена да не ходя до лекар но май няма намерение да минава.И то даже не е точно в самият прасец ами точно встрани където като се стегне се образува вдлъбнатина на крака, точно там ме боли адски много, дори когато си завъртя ходилото наляво също ме боли.Дайте предложения мнения , какво може да ми е ?

20.04.11
10:10

Отиди на лекар, недей да се чудиш ! ;)

Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 20.04.11 10:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1