21.04.11
09:35
Здравейте, имам няколко питания от носно начина ми на хранене и добавките които приемам.
Тренирам от около 3 години (170см съм висок, 45ръка, не съм дебел нито релефен средно положение) и последната година доста наблегнах на добавките, та понеже пия каквото ми падне на посоки искам да се допитам до Вас! Просто не искам да качвам, а искам да се изчистя.
От около година пия протеин (Всички продукти са на SCITEC) 100% Whey Pro , През месец редувам Amino 5600 и Amino BCAA. Паралелно с това пия CLA, Tribu-X, Миналия месец изпих една опаковка Perfect Fatloss а сега пия Carni-FX.
Зимата бях малко мазен защото ядях каквото ми падне, сега се ограничих повече и основното ми ядене е пилешко филе + зелена салата и пълнозърнест хляб.
Конкретните въпроси са ми:
Трябва ли да пия и Протеин и Аминокиселини? (Знам че протеина са аминокиселини)
BCAA-то и Amino 5600 как да ги пия? (До сега пия по 2 от двата вида преди и по 2 след - общо 8)
Протеина го пия сутрин на гладно и непосредствено след тренировка, добре ли е?
Вярно ли че 90 минути след тренировка и след като съм пил протеина трябва да ям бавен въглехидрат за да не забавям метаболизма?
От около 1 седмица започнах да пия и Carni-FX преди кардио. ( В нетренировъчен ден пваря кардиото).
Тренировките са ми 4 пъти в седмицата за по около 50 минути (Бицепс-Трицепс, почивка, Рамене-Трапец, Гръб, почивка, Гърди-Корем, почивка) Крака не тренирам.