Да свалям ли още?

22.04.11
09:50

Колеги чудя се да свалям ли още - Фитнес започнах  януари 2010 година нз тогава какви ми бяха мерките ,но бях дебел , не спазвах никакви режими на хранене до януари 2011 бях станал 86кг 170 висок , почнах да гладувам и за 2 ,3 месеца свалих 10 кг , но според мен те бяха вода щото си останаха доста мазнинки та сега се чуда да изчистя ли мазнините в момента съм 171см 76кг, някой хора ми викат прави релеф но според мен нямам тази маса за да правя релеф , други ми викат отслабни и тогава качвай, а трети ми викат квото ти си решиш , а четвърти ми викат не яж боклуци качи маса до другото лято и след тва прави релеф , аз мисля да свалям но все пак вижте снимката искам  и вашето мнение :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.04.11 10:14.

Имаш още много за сваляне. Само недей да го правиш по твоя начин - с гладуване. Точно преди малко обясних на друг от форума, че с глад сваляш както мускули, така и мазнини, но в повечето случаи сваляш повече мускули, а мазнините си остават. Просто така е устроено човешкото тяло. Та ако искаш да се изчистиш по правилния начин, направи го чрез правилно хранене. Потърси из форума и сайта има много писано по въпроса. Релеф не се прави с тренировки. Прави се като сведеш процента на подкожни мазнини до минимални граници. Тогава мускулите се показват в целия си блясък. Та...започни да тренираш и да се храниш правилно и нещата ще се получат.

Ето ти малко за четене:
- http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi#axzz1KDrk07J7
- http://www.bb-team.org/articles/1463_mini-gid-za-trenirovkite-pri-novatsi#axzz1KDrk07J7
- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51874

22.04.11
10:29

А за кардио да те попитам , значи в училище съм 2-ра смяна , мисля да правя 5 пъти в седмицата по 20-30 минути тичане сутрин на гладно и вечер ми е тренировката ?

5 пъти в седмицата е множко. Не насилвай нещата. Здравословно и нормално е да сваляш по 0,5-1кг. на седмица. Всичко, което свалиш отгоре ще е от вода, гликоген и мускули. Като след първия месец нещата осезаемо се забавят и 0,5кг. на седмица е много добро постижение. Та...сведи кардиото до 3-4 пъти на седмица. Системата, която си избрал (сутрин на гладно и вечер силови тренировки) е чудесна. Ще трябва обаче да отделиш и голямо внимание на храненето си ;)

22.04.11
10:40

Ми НВД :)
Примерно
7 часа кардио
7:40-100гр овесени ядки варени в нискомаслено прясно мляко с 3,4 белтака и 1 жълтък
10 часа- 1 грейфрут
към 12:30-13:00- 150гр пилешко месо + салатка
16:00-50 гр ядки
18:30- преди тренировка какво да ям ?
20 часа-тренировка
21:20 -какво да ям
преди лягане знам нещо извара или чаша прясно мляко :)

22.04.11
11:01

аз вчера си прецаках деня много гадно...реших да кажа на леля ми да ми напраи мръвки,в случая пилешко филе.бях купил 600 гр и ги напраихме всичките,обаче те станаха ама мнооого мноого яки ама много яки се едно...абе незнам много вкусни,сочни та изядох 500гр от раз...това не е хубаво нали !?! :) а салатата-600гр краставици

22.04.11
11:05

Ми аз бях чел някаде че над 150-200 гр на едно ядене пържоли не е хубаво а пък и 600 гр салата :Д ;х
Попринцип ако сваляш трябва да ядеш 5-7,8 пъти на ден през от 2 до 4 часа и общия грамаж на едно хранене трябва да е 200-250 гр :) всичко друго забавя метаболизма :)

НВД-то ти не е добре построено.В 10 не може да хапваш само грейпфрут :)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 изчислявай и успех.

22.04.11
15:05

Аз бих ти препоръчал да правиш кардио 2 пъти макс 3 в седмицата (нещо от рода на ХИИТ) и 4 пъти в седмицата силови тренировки(5х5 примерно) Има добър ефект, поне при мен и още няколко човека от форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1