изоставащи ръце

22.04.11
16:50

мислите ли ,че би имало ефект, ако тренирам 2 пъти седмично бицепс и трицепс?Някакви предложения относно управията с изоставащите ръце?

22.04.11
16:54

Погледни тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808

22.04.11
17:05

казано от Едуардо на 22.04.11, 16:54:

Погледни тука http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808

Мерси, следващия път ще огледам малко преди да пускам теми, но въпроса ми не е изяснен, ако някой има компетентен отговор моля да го даде, благодаря предварително.

DE

22.04.11
17:23

Човек ти да си толкова бавен няма възможност просто :D Пича за какво ти даде темата за престиж ли :D Дай стаж,ръст,килограми,хранене... :X

22.04.11
17:50

Някои се чувстват добре като тренират някой мускуп 2 пъти. Аз не съм от тях и като тренирам 2 пъти един мускул претренирвам. То без да пробваш няма как да стане. Ръцете може да ти изостават може би защото не правиш добре упражненията, или не си подбрал хубави упражнения. Дай стаж в залата, години, килограми, седмичен сплит, кажи каква е тренировката ти за цялото тяло. Без тези неща неможем да ти помогнем.

22.04.11
22:38

Много от хората вероятно ще ти кажат: тренирай си един път седмично и тн. ОК! Така е може би. Само че, аз ще ти опиша моя случай: ръцете ми дръпнаха за около 3 месеца така след около година в залата. Приемах само протеин, но бицепса ми се възтановява изключително по-бързо от другите мускулни групи. Та тренирах си аз един път седмично бицепс, със стандартните упражнения и тн. Различното е че имам дълбел който ми е изключително лек 10 кг. С него може би 5 дена в седмица, дори и след друга тренировка през деня яко серии до отказ концентрично сгъване и 4 серии “21”. Ръката ми порасна значително и нямах проблеми с възтановяването. Всичко е индивидуално, пробвай повече тренировки, ако нямаш енергия ( при бицепса ясно си личи можеш ли да дигнеш нещо или не можеш)  промени нещо и така. Как искаш някой да ти обясни ти какво можеш и ти как ще се справиш и дали ще претренираш... Успех

23.04.11
16:57

Значи тренировката ми е 5 пъти седмично, всяка мускулна група по отделно, стажа е година и половина, ръста е около 1.70 и 70 кг... след тренировка за бицепс и трицпес(тъй като ги правя заедно)чувствам ръцете си изключително добре, често хващам мускулна треска, упражненията ги чувствам супер добре, но като се гледам все едно не съм тренирал ръце .. ?!?! странно нали? Точно затова пускам темата..

23.04.11
20:52

казано от justsomeone georgiev на 23.04.11, 16:57:

Значи тренировката ми е 5 пъти седмично, всяка мускулна група по отделно, стажа е година и половина, ръста е около 1.70 и 70 кг... след тренировка за бицепс и трицпес(тъй като ги правя заедно)чувствам ръцете си изключително добре, често хващам мускулна треска, упражненията ги чувствам супер добре, но като се гледам все едно не съм тренирал ръце .. ?!?! странно нали? Точно затова пускам темата..

Може би е заради тренировката ,аз добър ефект видях като ръцете ги тренирах с крака в един ден много добре ми се получи :)
Гърди и рамо ,Гръб и корем ,Крака и Ръце :) и почиваш 2 дена и после пак :)

23.04.11
22:34

Гърди и рамо в един ден не е много удачно.Доста трудно ще ти е възтановяването.

24.04.11
20:12

Аз тренирам 3 години и половина ! Имам този голям проблем с изоставането на ръцете.Тренирал съм с малко с много упражнения но резултата беше един и същ. Тренирах по 1 път мускул в седмицата но от скоро почнах ръцете само тях по два пъти. Като , че ли започнаха да ми дърпат . Пробвай как реагират мускулите на какви упр. на какви повторения, пробвай 2 - пъти в седмицата.На мен лично 2-пъти е доста добре . Толкова неща пробвах, че :# :) но сега съм доволен ! Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1