Кола за абитуриентската

23.04.11
14:04

Здравейте, билдери. Търся си някаква кола за абитуриентската ми на 20 май. Отначало си мислих да съм с мойта, но се разколебах. Някой може ли да ми предложи някаква кола - по принцип съм хвърлил око на audi r8, mercedes amg c65, bmw m3 нов модел. Но едва ли ще са тези коли, така че ако някой може да ми предложи нещо друго - приемам. Става въпрос за Варна.

АЧ

23.04.11
14:12

И аз съм абитуриент. Предполагам, че ще бъда с nissan juke, но тъй като е нов модел и вуйчо ми каза, че още не са ги внесли в България от Япония, може би заради кризата там. Дано до началото на май да я вкарат и да си я вземе, иначе трябва да търса други хора с кола...

23.04.11
16:18

Maybach 57. Няма к’во да се чудиш.

23.04.11
16:22

Аз мисля да съм с патрулката и да са надули “нежна полиция”.

23.04.11
16:33

То, въпросът не е с каква искам да съм, а с каква мога да съм. От познати и т.н. Щото в рент а кар са си *бали ма*ката цените...

23.04.11
16:35

Аз отидох пеш , а и освен това да си с “патронска” кола не е кои знае какво вече. Всеки келеш отива с някаква лъскава , новичка и после си се качва пак на 80то. Излишна показност е цялата тази работа.

KR

23.04.11
17:05

this is your car http://stock.evgenidinev.com/6933/

Мнението беше редактирано от krali_marko на 23.04.11 17:06.

Ако наистина искате да привлечете вниманието, отидете със файтон или каручка някаква... Вече всеки втори ходи със скъпи коли, ами банално стана...

24.04.11
10:52

На времето с моя клас се събрахме- отидохме на бала пеша заедно- бяхме единствените.

HE

24.04.11
11:04

казано от Ачо на 23.04.11, 14:12:

И аз съм абитуриент. Предполагам, че ще бъда с nissan juke, но тъй като е нов модел и вуйчо ми каза, че още не са ги внесли в България от Япония, може би заради кризата там. Дано до началото на май да я вкарат и да си я вземе, иначе трябва да търса други хора с кола...

Внесени са, дали от Рено-Нисан или просто някой си е вкарал втора ръка, но ги има. Само в нашия квартал има поне 3.
Най-добре на бала си ходи с твоята, така или иначе след бала пак ще си с нея.

На моя бал кой с каквото беше отишъл, беше спрял далече от двора, тъй като нямаше места за паркиране. Следователно в двора всеки дойде.. пеша. Та, кому е нужно, както каза dr jack.

и ние имаме планове за бала според вас в един старичък Еспейс ще могат ли да се съберат 22 момчета :D

24.04.11
11:54

Вижте момчета, не ме разбрахте. За мен няма значение с каква кола ще съм. Аз и от трабант да сляза пак ще съм най-големият. Аз като цяло приемам абитуриентската като обикновена вечер (с малко повечко алкохол и малко повечко сълзи от момичетата).Но нашите (спец. баба ми и майка ми) настояват да е някаква хубава, защото за тях това е много специален ден (а за мен за съжаление не е). И тъй като искат така варианта да съм си с моята кола отпада. А междудругото не разбирайте, че това че абит. не е спец за мен, не означава, че не си харесвам класа и че с нетърпениее чакам да напусна даскало (защото много хора така ми казаха, че си мислели).Напротив. Просто се надвах до аб да съм приет и да има за какво да празнувам, а сега дефакто след аб. ще са ми най-важните седмици през целия ми период като ученик... и това е и причината да не съм толкова “надъхан” за въпросната вечер.

24.04.11
12:42

Не разбирам много за какво ти е нашето мнение. Да ти казваме коя кола мислим, че е хубава - сигурен съм, че достатъчно разбираш от коли и сам. След като не са вариант твоята кола, както и нещо от сорта на каруца, фадрома, багер и подобни неща, които се различават от общоприетото схващане и правят впечатление обикновено, според мен има 2 варианта - сортираш си познатите според колите им и започваш да ги питаш по низходящ ред, или кола под наем при някакво приемливо съотношение цена/търсен ефект.

24.04.11
13:05

казано от Ачо на 23.04.11, 14:12:

И аз съм абитуриент. Предполагам, че ще бъда с nissan juke, но тъй като е нов модел и вуйчо ми каза, че още не са ги внесли в България от Япония, може би заради кризата там...

Juke се произвежда в Англия, 100% ги има и в Бг вече.

24.04.11
13:33

Това Nissan Juke е ебати грозното същество.

24.04.11
15:00

Не търсих мнение, а услуга :) Ако някой има познат или той самия има някаква прилична кола... да ми бъде шофер - запалащането е гарантирано :)

24.04.11
18:08

BUGATTI

KR

24.04.11
19:01

Виж сега преди има няма 8-9 години на моята абитюренска се качих на каручка(ама гледах да е от най-раздрънканите),отзаде завързахме чисто бяла козичка(добре изкъпана) и от двете и страни с боя написахме 12”А” клас :D.Още ме помнят в града :D

Щом имаш собствена не виждам за какво ти е друга по-лъскава и десетки пъти по-скъпа след като после пак ще си ползваш своята с кеф.

06.04.12
13:41

Модерация: Непозволено съдържание!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.12 13:48.

06.04.12
13:48

Аз се самозакарах с мойта каручка, едно дърто рено 11. После я заебах, естествено :)
Бахти кога беше това...

06.04.12
17:18

Аз също съм абитуриент и с класа решихме да наемем автобус 12 (Бургас) отпреде ще пише 12д клас ... Общо взето си решихме проблемите с 9 лева на човек, а автобуса ще ни закара до хотела в Слънчев Бряг :) Предлагам ти да не мислиш самостоятелно щом парите са ти проблем, а направи партия с познати!

казано от Габриел Янов на 06.04.12, 17:18:

Предлагам ти...

Щеше да е толкова хубаво, ако човек е абитуриент два пъти... (giggle)

07.04.12
12:29

Ако ще и 10 пъти да е абитуриент ако няма ясна представа какво иска никога няма да е “грандиозно” появяването му. Още повече, че тези “милионери” за един ден са под път и над път по баловете!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1