Хормон на разтежа

Темата е заключена.
MI

25.03.05
10:56

Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=48289#48289

Интетисувам се от хомона на разтежа,който се използва от спортистите.Какви са плюсовете и минусите му,по каква схема се взима,цени и начин на снабдиаване с него.Благодария Ви.

Да не съм видял в темата интернет адреси, телефонни номера, е-майли и други подобни за снабдяване със забранени медикаменти защото ще се налагат санкции!

HE

25.03.05
12:26

Като искаш примерни схеми посочвай на колко години си, стаж в залата, ръст, килограми и т.н.т.

AR

27.03.05
00:26

mitko1965
хормона на разтежа тоест соматотропина не се използва самостоятелно а в комбинация с инсулин за да даде най добри резултати.Аз мисля че е опасно да си играеш с него да си кажем чесно сравнително малко хора в България са го ползвали.Доколкото знам да този хормон е че увеличава нивото на кръвната захар,има положителен азотен баланс,анаболен ефект и липотропен.Така го дават в учебника ми по биохимия в момента не си спомням всичко за него.Но мисля че е най добре ако се ползва да има медицински контрол особенно що се отнася до инсулина!

27.03.05
12:11

няма кой знае колко странични ефекти... Даже като ги сравнявам са много по-малко от тези на анаболните/андрогенни стероиди... Затова е и толкова скъп - колкото по-скъпо е нещо, толкова по-качествени е то (например винстрол 50мг - около 12 лева; докато тестостерон пропионат 50 мг - 1 лев!).

RH

27.03.05
15:31

Как да няма странични ефекти бе човек..... напротив страничните ефекти при него са едни от най-гадните и НЕОБРАТИМИ като например да ти се уголемят пръстите на ръцете и разни такива неща.

DI

27.03.05
17:59

[quote author=“rhcp”]Как да няма странични ефекти бе човек..... напротив страничните ефекти при него са едни от най-гадните и НЕОБРАТИМИ като например да ти се уголемят пръстите на ръцете и разни такива неща.

Хах човече това е страничен ефект, който не е фатален и е почти задължителен при приема на самотропина. Не прави абсолютно никакво впечетление. Има едно момче от фитнеса много здраво, до сега е ползвал само хормон на растежа сега е с 48,5 студена ръка гърдите са му като дини ( абсолютно стегнати ), с не повече от 10%мазнини. Одължаването на пръстите при него се забелязва ако се загледаш, обаче не изглежда не-естествено, просто човек с по-дълги пръсти  :D .

Я да видим някой може ли да, чете я бързо всички марш на:

http://www.bb-team.org/stuff/000089.php

и си опичайте акълите.
Благодаря за вниманието.

RH

27.03.05
21:14

[quote author=“DichoN5”][quote author=“rhcp”]Как да няма странични ефекти бе човек..... напротив страничните ефекти при него са едни от най-гадните и НЕОБРАТИМИ като например да ти се уголемят пръстите на ръцете и разни такива неща.

Хах човече това е страничен ефект, който не е фатален и е почти задължителен при приема на самотропина. Не прави абсолютно никакво впечетление. Има едно момче от фитнеса много здраво, до сега е ползвал само хормон на растежа сега е с 48,5 студена ръка гърдите са му като дини ( абсолютно стегнати ), с не повече от 10%мазнини. Одължаването на пръстите при него се забелязва ако се загледаш, обаче не изглежда не-естествено, просто човек с по-дълги пръсти  :D .

Абе правете кот знайте да не съжалявате после.

27.03.05
21:20

[quote author=“DichoN5”][quote author=“rhcp”]Как да няма странични ефекти бе човек..... напротив страничните ефекти при него са едни от най-гадните и НЕОБРАТИМИ като например да ти се уголемят пръстите на ръцете и разни такива неща.

Да, бе! А питай Емо мло колко му е ръката без хормон на растежа - малко е мазничък в момента но ако изчисти ще е същата, без да се трови чак толкова!

DI

27.03.05
22:02

Знам колко е ръката на емил ама мога да ти кажа, че е в пъти по-натровен от този от моя фитнес. Не отричам че с хормона е най-опасно ако стане някоя грешка, но в случея не е станала такава, следователно в момента си е здрав като бик, се едно не е взимал нищо.

П.П. Просто казвам какво съм видял с очите си, аз никога няма да взимам самотропин , а и не го предпоръчвам.

RH

27.03.05
23:44

[quote author=“DichoN5”]Знам колко е ръката на емил ама мога да ти кажа, че е в пъти по-натровен от този от моя фитнес. Не отричам че с хормона е най-опасно ако стане някоя грешка, но в случея не е станала такава, следователно в момента си е здрав като бик, се едно не е взимал нищо.

П.П. Просто казвам какво съм видял с очите си, аз никога няма да взимам самотропин , а и не го предпоръчвам.

Аз пък се чудя как може да пишеш такива неща да не си му личен лекар или какво как може да твърдиш че му няма нищо. То външно може на не си личи ама... Освен това страничните ефекти могат да се прояват и по много други начини. Тъй че да твърдиш че някой който е вземал хормон на растежа и нищо му няма просто е абсурдно.

28.03.05
00:07

[quote author=“maxx_muscular”]няма кой знае колко странични ефекти...

еми незнам дали го имаш за страничен ефект ама аз съм говорил с доц.Боянов от НСА спешал за ХР и мога да ти кажа че даде пример с един негов студент кадето  го избило на сарцето :) тоест сарцето му порастнало доста и като отишъл на  военна комисия го открили.  а и  даде с един от известните културисти .............. ( мамка му  изскочи ми  името от главата) където на снимка като малак си е нормален а като голям има поне половин сънтиметър  между предните зъби

28.03.05
06:00

доста е трудно да се намери в БГ...

Имаше една клиника за лечение на джуджета. Та съм чул едно момче от моята зала да казва че имал връзки там и си е намирал соматотропин, но сега не е в града и не мога да го питам за парите... Но поне знаеш че работата е опечена - няма да е някое менте...

А колкото до оголемяването на пръстите... Това навсякъде си го пише - проявява се само при изключително дълги приеми на хормона, както и при прием на супер високи дози. Джей Кътлър е типичен пример за това как да не се приема соматотропин - забележете разликата в челюстта му отпреди 5 години до днес... Както и костта над веждите му... Ужас!!! Направо е отврат! Но пък за него се носят слухове че не спира хормона на растежа целогодишно!!

DI

28.03.05
11:30

[quote author=“rhcp”][quote author=“DichoN5”]Знам колко е ръката на емил ама мога да ти кажа, че е в пъти по-натровен от този от моя фитнес. Не отричам че с хормона е най-опасно ако стане някоя грешка, но в случея не е станала такава, следователно в момента си е здрав като бик, се едно не е взимал нищо.

Аз пък се чудя как може да пишеш такива неща да не си му личен лекар или какво как може да твърдиш че му няма нищо. То външно може на не си личи ама... Освен това страничните ефекти могат да се прояват и по много други начини. Тъй че да твърдиш че някой който е вземал хормон на растежа и нищо му няма просто е абсурдно.

Този човек е доста отговорен и се консултира непрекъснато. Така че ако случайно му е станало нещо , каквото и да е ще знам :wink:

29.03.05
18:55

Разтежен хормон=генетични мутации. Дано не смяташ да правиш деца след употребата на соматотропин.

AR

29.03.05
21:51

Истината е по добре да не си играем със  соматотропния хормон защото не е съвсем безопасен.Употребата му е нещо което трябва да се контролира защото както прочетохте в сайта там вече се намесват и други хормони......а последствията от един хормонален шок може да са гаднички.Истината е че несъм виждал хора ползващи соматотропин.Един приятел който сериозно се занимава и е навътре в нещата ми каза че малко хора в България са го ползвали и е доста опасен препарат.Дори и той ми каза че доста ще се поколебае дали ще пробва изобщо соматотропина.А както ви казах той съм го признал за чпвек който разбира тези неща защото доста литература е прочел а и като гледам какво е...огромно създание

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1