Болка под дясната плешка/лопатката ?

25.04.11
09:25

Здравейте на 17 години съм,вече става повече от година и половина откакто изпитвам болка в дясната част на гърба,когато натисна на мястото където ме боли усещам как някакъв нерв  прескача и много ме боли.Ходих при личния си лекар,а той даже не може да ми каже какво ми има.Каза ми “Чакай сега да видя коя болест да ти сложа”.Ако някой е имал същия проблем или ако знае начин,по който да се премахне тази болка моля да сподели,благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.11 10:07.

Отиди при някоя добра масажистка, 100% съм сигурен, че ще ти помогне ; )

25.04.11
10:26

Аз ти препоръчвам ортопед. Също така си спомни, дали проблема не е възникнал след силно натоварване. Да не би да си носил тежко, да си тренирал обемно или с много килограми гърба, да не би на лежанката да си сложил много килограми и да не събрал плешките като си легнал, да не би да си се ударил там ... и т.н. Спомни си какво е било преди, какво е сега и така отиди на лекар, че да не ти се налага всеки ден нова вест да му съобщаваш от миналото си .

25.04.11
10:47

А тази болка постоянна ли е? Понеже съм сигурен, че не е (поне според това, което описа), кога се появява? Отиди на рехабилитатор. То и масажистка ще ти каже какво е, ама рехабилитатора може и да го оправи ;]

А това за нерва ... определено ще ми остави весел спомен :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1