26.04.11
17:48
Другата седмица ще ходя да си вземам карта за фитнеса и четох теми,статии и коментари за да се ориентирам горе долу какво да правя като отида в залата. Миналата година ходих 3 месеца (12 пъти в месеца) и може да се каже, че малко ‘позаякнах’. Ориентирал съм се към тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1KdYqWNTK, но се дали е подходяща ? Спрял съм сладкото и газираното, с две думи се стремя да ям здравословно. Чудя се дали да си определя някакъв хранителен режим .. попринцип съм склонен да го изпълнявам, но не мога да си направя такъв и не знам какъв трябва да е. За малко да забравя - на 17 год съм, 170 висок 70-1 килограма. Бях пуснал една тема понеже имам проблем с гърдите и по точно със зърната. Там ме посъветваха да качвам ММ и ще съм супер. Целта ми е да оправя този проблем поне до свръшване на училището понеже за мен това е голям проблем.
Исках да ви попитам понеже обичам да ям халва с прясно мляко дали това ‘комбо’ е полезно или вредно .. ?