26.04.11
19:06
Здравейте!! Аз съм на 18 години 192см 83кг. Ходя на фитнес 4 дни в седмицата. Имам намерение да започна да бягам през ден и да ходя на “лостове”. Какъв би бил ефекта... и смятате ли, че се натоварвам повече от колкото трябва?
Модерация: Моля, поставяйте ясни и смислени заглавия на темите!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.04.11 19:09.
26.04.11
19:08
Натоварването ще ти е в повече,след като тренираш 4 пъти в седмицата фитнес.
През ден да тичаш може,ако не тренираш краката.
Аз тренирам също 4 пъти и в събота или неделя,в зависимост от това как се чувствам ходя на лостовете или тичам някъде. :)
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 26.04.11 19:11.
Какво значи “ходя 4 пъти на фитнес в седмицата”, какво значи “тичам” и какво значи “ходя на лостове”? Малко подробности, защото има много варианти.
Аз ходя на щанги 3-4 пъти седмично и се боря още 5-6+ пъти и не ми идва в повече, но мога да го направя така, че с 3 тренировки във фитнеса да не мога да правя нищо друго .. всичко е до конкретна програма и конкретен човек. Дай детайли за това как смяташ да тренираш и може да получиш и информация, така който и да ти каже нещо ще те излъже най-вероятно.
26.04.11
22:11
Да споделя....
Преди контузия имах двъразови баскетболни тренировки по 2 часа+ всеки ден плюс 4-ри дневен сплит за маса.
С правилно хранене ( ако не се лъжа калорийте ми бяха над 4500 , но не съм сигурен ) резултатите не закъсняха.
Сравнение с преди умората беше смешна а енергията ми на макс.
Така че оправиш ли храната ще имаш много добри резултати.