27.04.11
13:26
Здравеите.
На 17 почти 18 съм занимавам се основно с лостове и кросфит , ако времето не позволява нито едно от двете( ураган ,градушка с размера на диня и други природни катаклизми) ходя на фитнес но общо взето се случва рядко. 188 см 82 кг съм ,а подкожните мазнини съм ги свел до минимум. До сега съм пил само Анималпак ,ако усетя че съм претренирал малко, пия аминокисилини ,а когато съм навън и не мога да ям пия протеин с корни (случва се рядко) . Не съм много на ясно с добавките и исках да питам какво бихте ми препоръчали не търся маса (в смисъл не искам да съм над 90 кг) за сега целите ми са просто до края на юни да мина 85 кг. Храненето ми е наред гледам на ден да приемама минимум 180 гр белтъчини набавени от храна. Трябва ми добавка която да увеличи силата и релефа ми и цената да е до 80-90 лв месечно.
Благодаря за отговорите предварително :)
Темата беше редактирана от sakit0 на 27.04.11 13:26.
27.04.11
13:39
Креатин (алкалин), а релефа ти зависи от храненето. За 90лв. ще можеш да си позволиш доста свестен :)
27.04.11
13:39
Ха сега ти хем искаш душата в рая хем х*я до края,пробвай с един Kre-alkalyn и да кажем един хубав протеин като Syntrax Whey Shake :) към 100 лв ще излезе и ако ядеш добре тоест малко повече протеин ще постигнеш желания резултат
Проблема ми е ,че съм наистина зле с марките. И какъвто съм късметлия ще си взема боклуче.
27.04.11
14:18
На Scitec mega kre-alkalyn и на Syntrax Whey Shake
Само не разбрах, за какво му е още протеин, като той казва че яде по 180гр. на ден... иска релеф...
Имаш ли необходимата мускулна маса ? Ако я нямаш..., май не ти е нужен релеф а ? :)
27.04.11
16:52
казано от Death__ на 27.04.11, 15:58:
Само не разбрах, за какво му е още протеин, като той казва че яде по 180гр. на ден... иска релеф...
Имаш ли необходимата мускулна маса ? Ако я нямаш..., май не ти е нужен релеф а ? :)
Протеина помага за възстановяването на мускула пича иска да качи още 3-4 кг трябва му допълнителен източник на протеин да за има с какво да качи тези кила.И как за какво му е протеин ти като чистиш не пиеш ли протеин или като качваш това е почти задължителна добавка
27.04.11
21:01
казано от Death__ на 27.04.11, 20:53:
Да, обаче той си взима достатъчно... тва 2,2гр./кг. са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !
не знам дали знаеш но суроватката има и други качества като се пие преди и след тренировка пази мускул отделно като се пие рано сутрин засилва анаболните процеси в тялото което води до по-бърз метаболизъм съответно до целта на пича която е релеф така че няма причина да не се възползва от тези качества да не говорим че в протеина има 5гр бцаа и глутамин което също е нужно на тялото.
Тренировките на лостове не са толкова тежки както в фитнеса и не очаквам мускулна маса колкото човек които ходи на фитнес. Маса имам не е като да нямам ,но всичко ми е основно в гръб ,гърди ,ръце и преса. Ръката ми е 36.5 гръдната 116 ясно се четат коремните мускули и мога да направя серия набирания 8 чисти с 20 кг тежести освен собственото ми тегло. Не кои знае какво но има.
29.04.11
09:29
на твое място бих взел една комплексна креатин матрица.......като Cl Green Mag,няма ги гадните ефекти на монохидрата,и може би е най добрата позната ми матрица АТМ.