ееее айде сега ,кво ви е разтресла гъзарията ;)
Жалката истина е,че в Сф вече почти не остана диско дето да не дъни чалгия в него :( ....За тва и не ходя много ,просто не ми е гот да се потапям в нашта си балканска атмосфера на леки жени и некви селски гъзари ..Е преувеличих малко :) ма в блока ми има един дето яко ми надува мизерии та днеска съм нервна малко ;)
Дано не съм обидила някой
Тази вечер ходих на дискотека и разбрах колко е по-добре да си си вкъщи и да възстановяваш! Не си опушен като прасе, не ти дънят ушите, не си си напил, не си изморен и още сумати работи! Колкото и да е приятно да се поразкършиш не мога да го правя! Даже смятам че е отвратително! Чувствам се безполезен като отида и не върша нищо, толкова тъпо че и жените не заглеждам, което не се отнасяше за тях :lol: ! Кой както си реши, но аз вечер на бар или на диско скоро не отивам!!!
05.04.05
10:41
нека разберем къде е бил проблемът...къде ходи и кво пи :wink: ?
Eми в Строежа в Студентски град, атмосферата беше готина, предразполагаше към готино прекарване, ама се пуши, и дрънчи музика много (иначе беше готина)! Не съм пил нищо освен сок (банан и не ферментирал разбира се) и мин. вода и бадеми за да захранвам, че не мога да си нося пържоли :( ! Имаше и мацки ама какво от това като не може да се диша! Пък и аз съм срамежлив!
Що не се обади бе готин, аз бях в Студентски, е да му ... разминаването, то и гърба и краката ме болят де ама...
YODA маи не се кефиш на силната музика а ?
а за пушенето да и на мен ми пречи а има някои заведения където немога да гледам на половин час трябва да излизам на вън иначе имам усещане че ще си повреда очите :( тва много ме дразни а немога да разбера как човека може да бъде толкова малоумен !? разбирам да не може да спреш сладкото то все пак е вкусно а цигарите 1во вредят 2ро гадни са на вкус 3то пречат на околните 4то и на очите мн се нервя ! лично на мен много ми пречат а 99% от приятелите ми пушат :evil: :evil: и ще побеснея!
Яко тема отначало не я четох ама много ми хареса :D
Та значи ас не обичам дискотеките,не пия,не пиша,може да се каже че по жени не ходя(имам предвит че скоро време не мисля да си хващам приятелка щото само филми и интриги)Според мен YODA и зелката са си много прави,важно е залата,ас нека стана на 20 изруд и тогава ще си ходя ... защо да ходя са като само глупости искам 18 год и такива помии и всякакви работи ...има още ама ще стане голям роман :D
05.04.05
23:38
YODA, в строежа има джага - и там е весело, иначе е много тъпканица там, не знам как е било този път, но общо взето секи път е така... а докато си пиеш сокчето и ис хапваш бадемчета, просто слушаш музиката и си говориш с разни индивиди(мъжки или женски пол) - и така си правиш веселото...
Говориш ако можеш да дишаш! Само аз и един колега билдър дето се запознах там не пушехме! За съжаление е много тъпо че няма къде да се отиде където не е мъгла! Пък и мацките нищо не чуват от шума (а на всичкото отгоре не мога да танцувам, или по-скоро съм комплексиран че не мога да танцувам, а мацките са основно на дансинга)! :oops:
напии се някои път и ще протанцуваш поне аз бях така :)
никак не съжалявам в момента :)
В 5ак сме в АМОР на детска дискотека, нз дали ще ни пуснат ама да видим които иска и да заповяда има баси малките пи****!!!
[quote author=”^MaD^”]напии се някои път
Това никога няма да се случи!!! :evil:
[quote author=“YODA”][quote author=”^MaD^”]напии се някои път
Това никога няма да се случи!!! :evil:
хубаво е да си въздържател
кинг пин ти да не си на 11 че ходиш в амор на детска ?
08.04.05
19:12
Там в Трафик е ебаси конюшната :twisted: :twisted: :twisted:
[quote author=“spookyy”]Браво, много подкрепям хора като YODA, zelkata и Master. Не че имам нещо против дискотеките. Напротив, много си е хубаво... Обаче тая употреба на алкохол и цигари направо ме убива. :( Забелязвам, че откакто почнах да тренирам, доста съм се доближил до по-горе споменатите от мен хора. Направо почвам да чувствам тялото си и може би заради това се настрох против дискотеки и купони.
Но иначе подкрепям и останалите. Прави сте, че един път се живее. :D Просто явно всичко е въпрос на лично мнение. :wink:
И то какво излиза... тук сме все анити-диско. :lol: :lol:
Аха... и на мен не ми харесват дискотеките, поне да бяха качествени... ами то, някакви грозни дупки с някакви грозни пишлеменца си клатят ****** ... Не, мерси. :)
Иначе харесвам добрите заведения и компании, купончета и т.н. Зигари, алкохол и противна музика няма, зависи си от хората.
Поздрави,
чао
п.п. [quote author=“m0m0”]И аз ходя на Ориент като вас САМО че в Стара Загора... и Също в Phobia бахти в СтЗагора се слуша или “Хаус” или “Чалга” ... нямам търпение да се махна от тоя град ( чак след две години)......
:lol: Чесно, незнам защо мислиш, че в цялата страна се слуша друго...? :lol: А на местата където наистина стила музика е друг, то те са сууупер долнопробни и забити./търсенето определя предлагането брат ми/
А-а-а няма такова нещо !!Аз определено си бръмча здраво :))
По Златните има супер местенца :))Напоследък ходя в Ароганца и в Масай.Супер музика пускат!За разлика от всички други дискотеки,където дъни чалга до побъркване !Предната седмица ме завлякоха в Планета Пайнер !Още имам разсейки от турбо-фолк туморите ,с които ми се проми мозъка :)))
А-а-а няма такова нещо !!Аз определено си бръмча здраво :))
По Златните има супер местенца :))Напоследък ходя в Ароганца и в Масай.Супер музика пускат!За разлика от всички други дискотеки,където дъни чалга до побъркване !Предната седмица ме завлякоха в Планета Пайнер !Още имам разсейки от турбо-фолк туморите ,с които ми се проми мозъка :)))
Ароганса на Астера ли имаш в предвид или нещо друго/не съм много на ти с клубовете/. Но ако е тая на стера... дето фитнеса на “Бай Дуню” от моя квартал в мазата му, е по-голям... Мене лично направи клоузтрофобия ме хвана там. :)
Иначе ти продължавай да си бръмчиш / с Харли си нали? :)/ и гледай да не газиш много невинни. :)
п.п. [quote author=“king_pin”]В 5ак сме в АМОР на детска дискотека, нз дали ще ни пуснат ама да видим които иска и да заповяда има баси малките пи****!!!
хахахахаха :lol: :lol: :lol: Ти си егати лудото копИле! хаха :P
В Астера е гот !Опитай в Масай ,там е много по-хубаво(ако ходиш на Златните ).Не съм с Харлей :))Карам Мицубиши Грандис:))
Ооо, с Тигра определено ще си правим купон, мноооого скоро!
Яки сме и в дискотеките!
:) 8)