25.03.05
18:21
Е, къде прекарвате свободните си вечери, когато не тренирате?
Аз лично залагам на Еscape, но последния път на ретро ме отказа поне за 3 месеца, иначе тази събота май сме в Планета, а вие къде сте?
ми аз наи вече в JB и трафик оба4е първо минаваме през цингарелата да се изпонапием (а бтл миналия път ни изгониха от там за малко щях да се збия с охраната и там повече няма да стъпя) от време на време и в планета ходя в ескеип никога не сам стъпвал защото ми е далеч а и маи не пускат непълнолетни
25.03.05
21:24
[quote author=“YODA”]Хе, хе възстановяваме или четеме темите в бб-тийм - не обичам дискотеките!
братле, не го мислиш , нали :( .....само в залата и пред компютъра не става....идвам на следващата сбирка на бб-тийм да ти проведа 1-2 лекции за ползата от забавленията и краткостта на живота.... :wink:
по темата:аз ги редувам-минал съм през почти сички места и продължавам да ги сменям...само уго след диско е константа... 8)
а в ориента яко ли е ? На мен трафик си ми харесва добра музика пускат ама е малко селско доста даже :)
за някои хора залата е всичко, браво YODA някои ден кат станем мутанти тогава ще ходим на дискотеки а за сега само зала и кик бокс
Зелка само така!!!
WOW - какво да ти кажа, не обичам шума в дискотеките, предпочитам като съм вкъщи да се наям както трябва и да си легна рано (към 12 де), да усетя как тялото ми се възстановява, и как раста - това също е удоволствие! Не пия, не пуша, напоследък и по жени не ходя - какво друго ми остава освен да се разбивам в залата 8) 8)
Трафик е станало много гадно завезение :? Ориент става, Амор, Дабал вижан, и всички известни и неизвестни заведения...
yoda ти си кат мене ве само кик бокс и зала и ядене кат виждам жени на улицата си обращам главата и викам не са за мен само спорт трябва да се отдадем само на спорта тя за нас е всичко- маика баща и гаджета спорт и христос и някои ден ако станещ мутант излез от вас и виш света живота не е само гаджета и секс 99 процента обичат това но има 1 процент хора които се отдават изцяло на спорта и нека ние да бадем тоз 1 процент и да мислим само за спорт защото спорта всичко
Мразя дискотеките , фен съм на яката музика , обаче не понасям дискотеките - нито пия , нито пуша , пък и не ща да ми се надува главата.През свободното си време ходя на басеин , колоездене и се размотавам по кръчмите с приятели или с карате клуба.
малко пискат ушите после и като си легнеш сутринта чуваш музика в главата ама си заслужава :) а бе веднъж се живее :)
[quote author=“zelkata”]yoda ти си кат мене ве само кик бокс и зала и ядене кат виждам жени на улицата си обращам главата и викам не са за мен само спорт трябва да се отдадем само на спорта тя за нас е всичко- маика баща и гаджета спорт и христос и някои ден ако станещ мутант излез от вас и виш света живота не е само гаджета и секс 99 процента обичат това но има 1 процент хора които се отдават изцяло на спорта и нека ние да бадем тоз 1 процент и да мислим само за спорт защото спорта всичко
Eee, момче не си много прав наистина спорта е супер важен, но се замисли за кво ти е яката фигура? За самочувствие/за да сваляш мацки/и тн. Ти никога няма да си абсолютно доволен от резултатите си- на тва му се вика максимализъм и ще продължаваш да се стремиш към нещо на практика непостижимо, защото колкото повече се приближаваш до целта, толкова повече се отдалечаваш. Спорта НЕ Е ВСИЧКО и не мисля, че трябва да се отказваш от всичко човешко за да преследваш някакъв утопичен идеал. Спорта не е нито майка, нито баща, нито гадже и единствено можеш да се самозаблуждаваш, че получаваш всичко от него, но ти просто се превръщаш в асоциален аутсайдер. Предолагам, че ще понесе остра критика, но реално се замислете над горенаписаното преди да ме оплюете.
25.03.05
23:30
ако някой ще те плюе, заставам до тебе....спортът не може да замести всичко останало.....няма да защитавам тезата си с философски размисли....просто го казвам , всеки да го тълкува както си иска 8)
Зелка мой човек си! Като минавам през Бургас или минаваш през София прати едно ЛС да се разбереме да се видиме!
Кая не се притеснявай, няма да понесеш много критики, но все пак има си хора, за които спорта е всичко, не могат да живеят и дишат без него! Аз тренирам от 14 години (на 19 съм сега, но от 3 се занимавам с бодибилдинг) и не мога да живея без спорт, явно ми е в кръвта! Някак си като виждам някои приятели се напиват по дискотеки и т.н. ми става отвратително и не мога да си представя че ще отида на дискотека заради пиенето или заради мацките (не че не харесвам жени, но предпочитам спорта)! Просто се чувствам по-полезен като отида в залата и се “разбия”! Като ми е кофти или не съм добре - в залата! Ще кажете че съм маниак, но не е чак толкова страшно - и аз си позволявам до поизляза от време на време!
yoda брат в софия не идвам ама кат минет в бургас ми прати лц да се видиме и помни спорта му е маиката без спорт утиваме на смарт
Браво, много подкрепям хора като YODA, zelkata и Master. Не че имам нещо против дискотеките. Напротив, много си е хубаво... Обаче тая употреба на алкохол и цигари направо ме убива. :( Забелязвам, че откакто почнах да тренирам, доста съм се доближил до по-горе споменатите от мен хора. Направо почвам да чувствам тялото си и може би заради това се настрох против дискотеки и купони.
Но иначе подкрепям и останалите. Прави сте, че един път се живее. :D Просто явно всичко е въпрос на лично мнение. :wink:
и в залата е удоволствие кат влизаш и почваш да дигаш кат луд а другите те гледат или кат се переш кат побаркан в кик боксовата зала
е тва че алкохола и цигарите са отрова няма спор, за съжаление аз употребявам доста алкохол, допринася ми за доброто настоение, а защо гледате на дискотеките като на място където се пуши и пие не ми е ясно :) е са като зимам кранитин нема как да пия и пак си прекарвам доста добре !
Охх де да имах повече свободно време за заведения, ама няма как работа учене!!!Иначе обичам, Escape, 2Vision, Planeta(ама тая в центъра и то само когата балет DaNgErS са там щот са френдове)!!!
Next week съм в ENIGMA да видим дали ще ми хареса!!!
26.03.05
20:32
Аз ходя изключително рядко на дискотека , но предпочитам Най клуб , Биад и дабъл вижън.Но честно казано предпочитам да си пия нощния протеин и да ям , за да разста 8)
26.03.05
21:05
aбе вие сички ли сте поп-фолк душички.....?
[quote author=“wow”]aбе вие сички ли сте поп-фолк душички.....?
Ей, не така с лошо :lol: Аз слушам Nightwish, Linkin Park, Enigma! Да извиняват другите ама чалгата не ми понася много!!!
Аз никак даже. По принцип не си падам по чалгийка. Първия път като отидох в Планета беше заради бившия ми приятел и очаквам да ми бъде адски тъпо, ама след известно количество J&B “Кaia” не слезе от масата на сепарето 2 часа и цялата компания адски много ми се накефи на непосредственото поведение и те се накачулиха да денсат отгоре, бе с 2 думи вечерта беше доста добра...и затва вече не тръгвам с предубеждения.
26.03.05
21:29
абе точно за вас не се съмнявам ама от другите чувам само планета,биад,ориент,трафик,най-,2вижън................кво да си помисля..?! :?
26.03.05
21:33
[quote author=“YODA”][quote author=“wow”]aбе вие сички ли сте поп-фолк душички.....?
Ей, не така с лошо :lol: Аз слушам Nightwish, Linkin Park, Enigma! Да извиняват другите ама чалгата не ми понася много!!!
ЗА Nightwish си много прав! Прибавям и RAMMSTEIN…
За разпускане използвам предимно 2 неща - музика и спорт...случва се и да се понапия, но сравнително рядко...
а бе аз незнам човек които като се прибере в тях и си пусне комп да надува чалга, ама няма нищо лошо в това да се кефиш на сякаква музика в диското а и да не говорим че чалгарките мн ме кефят :)
падам си по мацки с тесни дрехи :)
26.03.05
22:33
[quote author=”^MaD^”]падам си по мацки с тесни дрехи :)
Бреейй да не повярваш... :D
По тремата:
Какво да ти кажа....хммм...уссещам че кат’ тръгна по кръчмите малко трудно спирам, пък и пари в излишък нямам... :cry:
наи-наи-наи малко 15 кинта ако не пиеш в диското :) или ако пиеш в трафик на бара които е до кенефа там голямата водка е лев
В смотаните студенски тип Трафик не стъпвам. Последният път като ходих за малко да не изпукам един в устата на един от охраната! Бахти смотаното место! За кекав лев вход не ща, мерси! Предпочитам от заведенията нещо като Текила Бар в София, любими са ми Екзит в Варна, Екставаганца - такова место в цяла Бг няма - лятна дискотека, текила и много женско наоколо с тен и бели потници и едни полички, оххх ......
Обичам да излизам, но става веднъж месечно, но като хората :wink:
26.03.05
23:13
лев-два-три нема значка...като направя ревизия сутринта все съм изхарчил над предвиденото...не мож’ му фанеш края :D
[quote author=“aeshna”]В смотаните студенски тип Трафик не стъпвам. Последният път като ходих за малко да не изпукам един в устата на един от охраната! Бахти смотаното место! За кекав лев вход не ща, мерси! Предпочитам от заведенията нещо като Текила Бар в София, любими са ми Екзит в Варна, Екставаганца - такова место в цяла Бг няма - лятна дискотека, текила и много женско наоколо с тен и бели потници и едни полички, оххх ......
Обичам да излизам, но става веднъж месечно, но като хората :wink:
Подкрепям и аз съм на тоя принцип! Но мацките са доста важни и нема начин главно зареди тех, поне при мен това не е приятно искарване на свободното време, а просто необходимост от мацки.
аз ако излизам по веднъж на месец ще полудея е са сам болен и стоя от срядата в нас утре мисля да си режа вените :lol:
Ще се присъединя към Емо и Аешна, в дупки като Трафик ако ще да ми дават по лев за всяка водка дето изпия пак няма да отида - много е зле това местенце.Тотална селяния. Както и да се държиш все ще се намери някой който да си търси боя и да ти разваля купона :)
Предпочитам - Уго, Дивака, Тукан, Енерджи, едно добро заведение в Люлин - SNAKE.
Рядко ходя по дискотеки - много ми е шумно и е голяма лудница :wink:
27.03.05
07:30
Честно казано , предпочитам да отида в някое кафе ,отколкото в някоя дискотека.
А по повод на това , че някой си позволи да ме нарече “чалгар” ...ми аз слушам предимно само много тежка музика (хардкор, грайндкор, дет метал , металкор)...
по-здрави
27.03.05
09:22
[quote author=“art_of_pain”]...ми аз слушам предимно само много тежка музика (хардкор, грайндкор, дет метал , металкор)...
по-здрави
А така ще си проличи кои са металягите в тоз форум! :D
Дискотеките не ма кефат :oops: предпочитам кръчметата и кафенетата... :lol:
27.03.05
11:04
И аз се присъединявам към вас момчета в такива дупки не стъпвам!
27.03.05
11:36
Аз най-много предпочитам домашните обстановки с преобладаващи женски компании хехе :) скромен съм.