ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ!!!

25.03.05
22:15

Значи аз тренирам от 2 години боди билдинг и много уценявам този спорт в комбинация.. с kick - box. Поради катастрофа и последствия след нея  спрях абсолютно всякакви тренировки за 8 месеца и напълнях от 90 кг на 130 кг. Ще можете ли да ми дадете някаква диетка и да ме упътите към дадени фат бърнери да мога да възвърна старата си форма за 4/5 месеца  Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете! :?

28.03.05
10:58

Здравей! Тук можеш да се информираш относно режимите за сваляне на тегло. Прочети малко, опитай да си изготвиш някакъв  режим и го постни да го прегледаме.
Поздрави

28.03.05
18:15

Много гледах и накрая реших тази диета http://www.tonibg.com/dieti/alldiets.php?subaction=showfull&id=1074101573&archive=&start_from=&ucat=1&
+ л-карнитин  :)

28.03.05
18:28

Диетата както повечето неща от този саит за мен е пълна глупост. Защо не пробваш стандартната нисковъглехидратна диета (НВД). Тя винаги има положителен резултата.

28.03.05
19:44

Тази диета не просто е глупост, тя е много опасна за здравето.

29.03.05
01:03

Не мога да схвана никаква логика в хранителния план  :shock: Да не говорим, че може да умреш от глад, поради малките количества на храната. Някоя дебела жена може и да се излъже да спазва тази диета (и да се провали, естествено), но за човек, занимаващ се със спорт това си е самоубийство! Кефят ме последните два дни - плодове и чай!
Наистина най - добре е да се ориентираш към НВД. Поне ще е по  -здравословно и по - сигурно. Е, няма да свалиш 10 кг за 10 дни! Но и без това е физически невъзможно да се сваля по 1 кг мазнини на ден! Най - малко за седмица, а най - добре за две. 1 кг мазнини е 7000 ккал - т.е., трябва да изгориш толкова калории от мазнини, за да се стопи едно кило. Сам си направи сметка за колко време ще изгориш всичко излишно, при условие, че не се препоръчва повече от 500 ккал дефицит при отрицателен калориен баланс.

29.03.05
09:05

Виж пич, защо ме пробваш мляко с хляб, сиерне, месо, пресни заленчуци, колкото се може повече разходки на открито.. - ще се получи “Българска магия”  :D

29.03.05
21:01

Мерси за насоките ще пробам с НВД  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1