03.05.11
21:56
Здравейте, преди 3 седмици започнах своя трети цикъл. Този път е с ************* и ************ за 8 седмици. Като цяло искам да поизчистя от мазнините около корема и зърната на гърдите (защото когато са отпуснати седят доста зле, някак си увиснали) и по възможност да кача някой друг килограм чиста мускулна маса. Комбинирам с тренировките с диета за по-добри резултати, но в началото храненето ми не беше много добро и бях отслабнал видимо и то предполагам мускулна маса, тъй като загубих и сила. Тогава реших да си върна загубените килограми (макар и за сметка на не толкова доброто изчистване) и започнах да ям повече. Сега вече всичко с яденето е наред (храня се по 6-7 пъти на ден, като гледам 2 пъти да е ориз с месо), даже вече си върнах килограмите и видимо съм качил маса. Правя кардио по 2 пъти в седмицата по 30 мин след тренировка. Въпросът ми е от него гори ли се мускулна маса? Вече се вижда ефекта от диетата и препаратите, мускулът ми е станал съм по-плътен, по ръцете се забелязва, че съм свалил мазнини, но има още доста какво да се желае основно в областта около гърдите, корема и паласките (по принцип там са ми сериозните проблеми). Висок съм 175, тежа 74 кг. В момента не мога да променя значително диетата или да си взема протеин, тъй като повечето пари заминаха за цикъла :D Дайте идеи как да намаля мазнините в проблемните зони без да губя мускул (или поне загубата да е минимална). Да продължа ли с кардиото, да бягам ли (не ми го препоръчаха, защото горяло мускулна маса)? Благодаря предварително за отговорите :)
Модерация: Темата се заключва и архивира заради непозволено съдържание!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.05.11 22:02.