Ще ходите ли на Европейското по културизъм ?

04.05.11
22:15

Понеже наближата състезанието, някой от вас мисли ли да ходи ?

04.05.11
22:29

Чак от Пловдив ще се довлача, дано измъкна и някоя снимка с Арнито ;Д

04.05.11
22:39

Ето и малко информация за билети  http://www.eventim.bg/bg/bileti/europeans-bodybuilding-championships-2011-sofia-national-palace-of-culture-92680/event.html

05.05.11
12:42

Много ми се ходише, но ... балът ми е тогава и ест БАЛ>европейско :)

05.05.11
14:29

Що викнаха Арнолд..... да бяха викнали пак Рони-то или някой друг. Арнолд e ебаси смотаняка.

05.05.11
16:27

Потвърдено ли е, че Арнолд ще идва?

Най-вероятно съм там.

BR

05.05.11
19:09

20% отивам за състезанието,80% за  Арнолд.Това е единствения културист за който бих платил за снимка.

05.05.11
20:38

казано от Миsh0 на 05.05.11, 14:29:

Що викнаха Арнолд..... да бяха викнали пак Рони-то или някой друг. Арнолд e ебаси смотаняка.

Че, кво му е на Арнолд?

05.05.11
20:50

казано от Rikoo на 05.05.11, 20:38:

казано от Миsh0 на 05.05.11, 14:29:

Че, кво му е на Арнолд?

Увиснал е, сбръчкан е, и е със чужд черен дроб :D :D :D

05.05.11
23:40

Е, на 70 години ще приличаме доста на него..

06.05.11
00:08

казано от Rikoo на 05.05.11, 23:40:

Така е, но едва ли толкова много хора ще ни мислят за жалки, просто няма и грам от великия едно време мъж. Лошото е, че жаждата за слава замъглява реалната представа на подобни личности и често изпускат момента да се отеглят с достойнство. В момента Арнолд е нищо повече от жалка развалина, която предизвиква съжаление у хората, които са гледали филмите му и са запознати със впечатляващата му спортна кариера и физика.

06.05.11
00:19

Жалко че няма да мога да дойда.... поканен съм на балове тези дни и няма шанс просто :@ :@

06.05.11
00:21

казано от Valdis на 06.05.11, 00:08:

Така е, но едва ли толкова много хора ще ни мислят за жалки, просто няма и грам от великия едно време мъж. Лошото е, че жаждата за слава замъглява реалната представа на подобни личности и често изпускат момента да се отеглят с достойнство. В момента Арнолд е нищо повече от жалка развалина, която предизвиква съжаление у хората, които са гледали филмите му и са запознати със впечатляващата му спортна кариера и физика.

Съгласна съм за това, че често изпускат момента да се оттеглят, но, извинявам се, ако греша, той не се ли оттегли, когато беше на върха, като седемкратен мистър Олимпия? Аз лично не го намирам за жалък, никак даже, напротив - великите си остават велики някак...все ми се струва, че възрастта няма как да я спреш :)

06.05.11
00:25

Все пак доста е постигнал, аз лично гледам на него като на човек, който доста вярно си е изиграл картите - през спорта чак до политиката. За мен Арни си е успял по всички параграфи - от мистър О (7х), през Терминатор и прочее до губернатор “ъф дъ грейт стейт ъф Келифорниа” :)
Не съм много запознат с решенията през мандата му, но доколкото знам доста е направил за спорта като цяло.

Разбира се, че Арни е направил доста жертви в името на спорта, за които сега плаща ... не ми се мисли Джей на какво ще прилича на 70, но някакси смятам, че стареенето не го прави по-малко голям, а може и постепенно да се завърне към по-добра форма (за годините си), тъй като бях чел, че ангажиментите му като губернатор са му коствали и доста време.

Мисля, че просто не гледам на него като момента форма - по същия начин, по който след 10-20 години и Джордан няма да може един дрибъл да върже, но за мен ще е велик играч.

06.05.11
00:32

Е вие очаквате да е като в Терминатор 1 ли бре :D Бомба си е Арнито, израснал съм с него и кеф бих отишъл да го гледам :)

06.05.11
14:05

Абе като каже някой увиснал.... За 70годишен дядка си изглежда най-нормално. Има къде къде по-разплути хора на 40 години. И на тая възраст кой няма проблеми със здравето, като кажете че химията му виновна...

А иначе не ме кефи грам като културист. Само едни огромни гърди и бицепс. Никакъв трицепс и средна хубост гърба.

06.05.11
14:18

казано от Миsh0 на 06.05.11, 14:05:

Абе като каже някой увиснал.... За 70годишен дядка си изглежда най-нормално. Има къде къде по-разплути хора на 40 години. И на тая възраст кой няма проблеми със здравето, като кажете че химията му виновна...

А иначе не ме кефи грам като културист. Само едни огромни гърди и бицепс. Никакъв трицепс и средна хубост гърба.

Е сега вземи кажи, че черният му дроб се е скапал от витамините и рибеното масло. Колкото до тялото му, определено е надарен със страхотна генетика и няма нищо общо със сегашните горили, но това основно се определя от нагласите и възгледите от времето когато е бил на върха.

BR

06.05.11
18:50

Арнолд не е случайно 7 пъти Мр. Олимпиа.Едва ли му пука какво мислите за него,след като той е постигнал всичко,което някога е искал от живота ;)

06.05.11
18:55

казано от Valdis на 06.05.11, 00:08:

Чакай, малко какво искаш да кажеш да се оттегли на време? Взе 7 олимпий, беше голям актьор, губернатор. Може би след като взе доста титли в бодибилдинга не са му били приоритет? Може би е знаел, че някой ден ще му трябват пари за нов черен дроб и е станал актьор? Надали се намират много хора да го съжаляват, какво има да го съжаляваме? Така като го гледам изглежда по добре от много от връсниците ми..

Не знам какво не ви харесва Арнолд. Има огромно влияние върху културизма, има дори техники и упражнения измислени и носещи неговото име. Бил е най-добрия във всичко. От австрийско селце тръгва, а става един от най-великите културисти, има 7 титли мр. О и още десетки други. Състезава се когато науката и зобът далеч не са на сегашното високо ниво (от тук може да направите връзката и за черния дроб). Като актьор също е бил от най-известните и предпочитаните (пари от там е изкарал предостатъчно). Известен е за цял свят. След това покори и политиката и определено и там е добър, защото го преизбраха и изкара 2 мандата подкред, което по закон е максималното възможно за щата си.

07.05.11
19:21

Доста е кисело гроздето за някой хора :)

08.05.11
14:07

Аз пък мога да ви кажа, че ако не беше Арнолд и няколко като него сега този сайт или нямаше да го има, или щеше да е с 3но по-малко потребители (и като цяло за спорта говоря). Това, което той е постигнал много малко от сегашните билдери могат да го постигнат - станал е легенда. Като чуеш името Арнолд си правиш асоциации  с добре изглеждащо тело, с терминатор, с херкуле и т.н. Единици са тези, които го свързват с факта, че е увиснал и че е сменял черен дроб. Мога единствено да съжалявам, че няма да мога да отида на състезанието и да се снимам до такъв човек!

Ясно е че повечето хора ще отидат на състезанието заради Арнолд, но нека не го коментираме повече в тази тема, защото тя не беше за него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1