26.03.05
19:11
Hi на всички.Искам да попитам дали си изчислявам правилно калориите.На 15г.,158 51 кг.Според една таблица трябва да приемам около 1400 калории,но колкото и да си изчислявам калориите не са повече от 900-1000.Ето и примерното ми меню.
100г. сирене и 100г. салам
2 яйца
1 малък домат и 1 малка краставица
1 круша
1/2 греипфрут
1 чаша п.мляко
Кажете аз ли ги изчислявам неправилно или наистина калориите са толкова малко.10Х
Mии на мен доста мъничко ми се струва...тва за цял ден ли го ядеш? Аз дето съм на диета май приемам повече храна и от теб...900ккал ти е минимума ти какво?- искаш да отслабваш май? ми значи като за начало салама (много мазнини) го замести с пилешко филенце печено на тефлон, сиренето (сол+20%мазнини) с извара и вдигни грамажа и на двте примерно 250-300 извара и поне една пилешка пържола (150гр.), аз изяждам и 1 кофичка к.мляко от 0.1 Задължително повече зеленчуци- салатка, доматки, краставички- нищо няма да ти стане от тях. Рибка на скара примерно хек; крушата май има доста захари примерно замени с кисели ябълки или повечко грейпфрут той е ок. Прясното мляко е малко нагоре с калорийките и затва недей да пиеш много. Не се вталясвай в главоломно изчисляване, просто се храни с качествени храни (горепосочените) и в прилични количества. Прегледай добре форума, аз лично доста научих от него. Успех