Изчисляване на калории.

26.03.05
19:11

Hi на всички.Искам да попитам дали си изчислявам правилно калориите.На 15г.,158 51 кг.Според една таблица трябва да приемам около 1400 калории,но колкото и да си изчислявам калориите не са повече от 900-1000.Ето и примерното ми меню.
100г. сирене и 100г. салам
2 яйца
1 малък домат и 1 малка краставица
1 круша
1/2 греипфрут
1 чаша п.мляко
Кажете аз ли ги изчислявам неправилно или наистина калориите са толкова малко.10Х

26.03.05
20:01

Mии на мен доста мъничко ми се струва...тва за цял ден ли го ядеш? Аз дето съм на диета май приемам повече храна и от теб...900ккал ти е минимума ти какво?- искаш да отслабваш май? ми значи като за начало салама (много мазнини) го замести с пилешко филенце печено на тефлон, сиренето (сол+20%мазнини) с извара и вдигни грамажа и на двте примерно 250-300 извара и поне една пилешка пържола (150гр.), аз изяждам и 1 кофичка к.мляко от 0.1 Задължително повече зеленчуци- салатка, доматки, краставички- нищо няма да ти стане от тях. Рибка на скара примерно хек; крушата май има доста захари примерно замени с кисели ябълки или повечко грейпфрут той е ок. Прясното мляко е малко нагоре с калорийките и затва недей да пиеш много. Не се вталясвай в главоломно изчисляване, просто се храни с качествени храни (горепосочените) и в прилични количества. Прегледай добре форума, аз лично доста научих от него. Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1